Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 37

Téma: A2000

  1. #1
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí A2000

    Mam mozno smiesne otazky:
    • A2000 ma kompozitny vystup iba monochrom. Da sa neak ofarbit?
    • Ak chcem k nej pripojit IDE disk, tak iba cez neaku kartu?
    • Tie jej 3.5" mechaniky su pomerne vysoke, to su neake specialne alebo v zaciatkoch sa na standard moc nedbalo? Su DD ze?
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  2. #2
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote piXie původně napsal: View Post
    Mam mozno smiesne otazky:
    • A2000 ma kompozitny vystup iba monochrom. Da sa neak ofarbit?
    • Ak chcem k nej pripojit IDE disk, tak iba cez neaku kartu?
    • Tie jej 3.5" mechaniky su pomerne vysoke, to su neake specialne alebo v zaciatkoch sa na standard moc nedbalo? Su DD ze?
    compozit neobarvis, neni cim, palovy koder je treba v modulatoru pokud potrebujes barvu

    ide disk bude potrebovat ide radic presne tak

    mechaniky sou klasicke velikosti jako v A500 a A3000 napriklad, proste FB chinon (FB jako buclak, FZ - zdechlina - to sou ty uzky)
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  3. #3
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Mno dikez. Nasiel som na ebay 030 kartu s SCSI, ale IDE by som radsej.
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  4. #4
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Uf nasiel som na slavnej vesalii:

    http://www.vesalia.de/?V02b0f1455564...b1457534c7a464

    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  5. #5
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Nebim sice proc tak lpis na ide, ale bez nejakyho turba je A2000 fakt jen petistovka ve velky bedne. Jestli je ta 030 za doubrou cenu jdi do ni
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  6. #6
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    a doporucim koupit u amigakitu, jednak se mi to zda levnejsi (51 ecek) a druhak na to nebudes dva mesice cekat
    http://amigakit.leamancomputing.com/...fc99373e543b98
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  7. #7
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...9140&rd=1&rd=1

    Ale este neodpisal ci by to poslal do Europy.
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  8. #8
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ja sem koupil za tisic komplet s postou vod typka na amiga.org 020 kartu, a sem fakt spokojenej. WHD na tom jede krasne, vypalovat to zvlada, dal sem os 3.1, proste krasa.

    na GVP pozor, davaji se tam hode divny 64pin simmy ktery nejsou nikde k sehnani
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  9. #9
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Vdaka ani som nevedel! A pozeral, som na tie SIMM sloty, ze co tam asi tak pojde

    Na amiga.org sa da tiez kupovat?
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  10. #10
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote piXie původně napsal: View Post
    Mno dikez. Nasiel som na ebay 030 kartu s SCSI, ale IDE by som radsej.
    Tu doporucujem "Buddha IDE" ziskas tak aj Clock port, ktory sa da vyuzit napr. na USB kartu alebo na zvukovku

  11. #11
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Boboo původně napsal: View Post
    Tu doporucujem "Buddha IDE" ziskas tak aj Clock port, ktory sa da vyuzit napr. na USB kartu alebo na zvukovku
    na co mu bude clockport kdyz bude mit porad jen 68000?
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  12. #12
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote piXie původně napsal: View Post
    Vdaka ani som nevedel! A pozeral, som na tie SIMM sloty, ze co tam asi tak pojde

    Na amiga.org sa da tiez kupovat?
    no se simmama neni prdel

    kupovat se da vsude, proste hodis si inzerat ze shanis, a nekdos e toho naopak rad zbavi. Nejen aukcema clovek neco koupi.
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  13. #13
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Chain původně napsal: View Post
    na co mu bude clockport kdyz bude mit porad jen 68000?
    Vid. pisany text: chce si zaobstarat turbinu 68030, hadam by nebehal na 68000

  14. #14
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No tak bude mit scsi i ide a ja na vas fakt seru chlapci

    puvodni dotaz byl jak tam dostat IDE, vo zadny turbokarte nikdo nemluvil

    dnes amikitace litaj proklate nizko...
    Naposledy upravil Chain : 15.02.2007 v 10:17:17
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  15. #15
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ja mam v mojej A4000, CyberStorm SCSI + Fastline SCSI a do tretice FastATA 4000 IDE Na tom SCSI mam HP Travan SCSI Stream paradna vecicka.

  16. #16
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Diky, diky! Chalani. Obom. Uz viem vsetko, co som potreboval
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  17. #17
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Boboo původně napsal: View Post
    Ja mam v mojej A4000, CyberStorm SCSI + Fastline SCSI a do tretice FastATA 4000 IDE Na tom SCSI mam HP Travan SCSI Stream paradna vecicka.
    tak tomu rikam zaflakat sloty zbytecnejma radicema
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  18. #18
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Chain původně napsal: View Post
    tak tomu rikam zaflakat sloty zbytecnejma radicema
    Vsetko ma svoje vysvetlenie
    Fastline ma 64MB RAM, ked som na Amige robil v LightWave3D tak kazde mega
    bolo dobre, momentalne ta A4000 ma 208MB FastRam. LightWave spapka vsetko pri zlozitych scenach!
    Teraz mam LW9 a na PC mi je uz 1,5 GB ram malo NURBS su svina

  19. #19
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    nj ale v dnesni dobe je ti tam fastlane akorat brzda a zabira slot
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  20. #20
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Mas pravdu, pojde von Fastline aj ta FastATA4000 kupim SCSI-IDE
    konvertor a tam zavesim IDE zariadenia

Podobná témata

  1. A2000
    By Petko in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 29.07.2011, 23:16:01
  2. A2000 2MB CHIP modifikace
    By Amigoun in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 13.03.2011, 13:44:41
  3. Lyra Keyboard Adapter (A2000/A3000/A4000)
    By piXie in forum Hardware
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 26.04.2007, 07:12:55

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots