Zobrazuji výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Deluxe Galaga

  1. #1
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2591
    Post Thanks / Like

    Výchozí Deluxe Galaga

    Jsem si chtel zahrat tuto klasiku na Amize a zjistil jsem, ze je to moc tezke. Jsem si rikal, kdyz jsem parkrat pretocil PC verzi Warblade na obtiznost normal, tak original musim taky dohrat. Chyba byla, ze jsem mel nastavenou automatickou detekci CPU a na 060 to lita jako blesk. Kdyz jsem rucne nastavil typ CPU na 030/040, tak uz je to hratelne
    I love Amiga

  2. #2
    Marwin's Avatar
    Datum registrace
    26.11.2006
    Město
    Liberec
    Věk
    47
    Příspěvků
    394
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Deluxe Galaga neni tezka ani omylem! Precti si moje plky o teto hre a par stovek milionu po nekolika hodinach trenovani nebude problem. Ovsem za predpokladu, ze nemas postreh jako lenochod. Fakt se to da supr vychytat!
    AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

  3. #3
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2580
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No když mi včera DaMi řekl, že se ve volné chvilce dostal do levelu 280 nebo kolik, tak se mi protočily víčka . 3*75 jsem udělal, ale pak vypínám Amigu (a pomalu umírám ).
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  4. #4
    Sponzor Joska's Avatar
    Datum registrace
    25.01.2007
    Město
    Bystřice
    Věk
    48
    Příspěvků
    88
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    jste blázni mně to furt nejde ani ten project x a to se snažím trénovat asi na to nemám geny asi už vím proč mně takovéto hry nějak netáhly.Sice se mi ty hry líběj ,ale hrát je neumím
    tu galagu de luxe ana PC se kouknu do výsledků a první Dami něco okolo 2000000 aspoň myslím jestli to není o pár nul víc a pod ním já snějakými 600000 to je bída co?
    A500 s 512Kb RAM Extented,A500 +,A600 +1M Ram Extented, A600 ,A1200-Infinitiv Rom 3.1 ,A1200 Desktop Blizzard 1230 16M Ram ,A2000 ,CDTV,CD32,

  5. #5
    Marwin's Avatar
    Datum registrace
    26.11.2006
    Město
    Liberec
    Věk
    47
    Příspěvků
    394
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Joska: Bida to je, ale z toho si nic nedelej. Nejak se zacit musi, ne?
    AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

  6. #6
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2591
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jeste by me zajimalo, jestli to Marwin a Dami hraji na zapnute turbine s 68060. Se zapnutou 68060 a Galagou v preferencich nastavenou na CPU AUTO to je nehratelne, CPU nastavene na 030/040 je to tezke a s vypnutou turbokartou je to v pohode.
    I love Amiga

  7. #7
    Marwin's Avatar
    Datum registrace
    26.11.2006
    Město
    Liberec
    Věk
    47
    Příspěvků
    394
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    solaris104: Ja turbinu nevypinam! Jede mi to stejne jako na 020. Jeste na to mrknu, mmnt
    AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

  8. #8
    Marwin's Avatar
    Datum registrace
    26.11.2006
    Město
    Liberec
    Věk
    47
    Příspěvků
    394
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    solaris104: Takze pri Galaze turbinu nevypinam. Prave jsem to zkousel!
    AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

  9. #9
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1662
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Hraju verzi 2.6c aga, normálně staženou z aminetu. V preferencích galagy mám optimalizaci pro 030/040 procesor, nic víc. 060 samozřejmě nevypínám, jede to na ní rychle, ale ne nehratelně.

    Netušíte, jak z galagy típat obrázky? Zkoušel jsem grabiff a wgrab, ale galaga asi vypíná workbench, takže oba jsou bohužel nedostupné.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  10. #10
    Marwin's Avatar
    Datum registrace
    26.11.2006
    Město
    Liberec
    Věk
    47
    Příspěvků
    394
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Zapomel jsem jen dopsat, ze vypinam 060 cache. Pardon
    AMCA PPC 603e+270MHz,68060/50MHz,192MB Ram,Grex,4xeide,cdrw,zip250,voodoo3..

Podobná témata

  1. Problém s Deluxe Paintem v4.02
    By Predseda in forum Aplikace
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 18.01.2013, 11:54:52
  2. Deluxe Pac-Man
    By AIN in forum Hry
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 07.01.2010, 23:32:15
  3. Galaga Party 2009
    By ghh in forum Akce, srazy, výstavy
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 21.05.2009, 15:16:06
  4. Galaga Party 2008
    By ghh in forum Akce, srazy, výstavy
    Odpovědí: 46
    Poslední příspěvek: 13.05.2008, 10:45:15
  5. Galaga Party 2007
    By ghh in forum Akce, srazy, výstavy
    Odpovědí: 41
    Poslední příspěvek: 30.03.2007, 08:17:33

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots