Zobrazuji výsledky 1 až 9 z 9
  1. #1
    Sponzor Bloom's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Olomouc
    Věk
    36
    Příspěvků
    233
    Post Thanks / Like

    Výchozí ADF do RAD: - jak na to?

    Tak já mám dotaz trošku z jiného soudku. Napadlo mě rozbalovat ADF soubory do RAD disku, myslite že by to šlo? Někde sem kdysi četl že se dokonce dá df0: dismountovat a následně namountovat právě na rad0: a rozjet tak hry které jinak jdou jen z disket. Nevíte někdo jaky parametry mám nastavit aby RAD disk měl stejny parametry jako disketa(matně si vzpomínám že se v tooltypech nastavil nějaké počet sektorů nebo tak něco)....

  2. #2
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2650
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No kdysi jsem to pouzival, ale jen pro DOS diskety, rozbalit NDOS do RADu podle me nejde.
    I love Amiga

  3. #3
    Sponzor Bloom's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Olomouc
    Věk
    36
    Příspěvků
    233
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak ten článek ve kterym sem to kdysi dávno četl sem nakonec našel na Amiga Review On-line.

    S těmy ndos hramy máš asi pravdu, to my nedošlo...

  4. #4
    ExSpawn's Avatar
    Datum registrace
    25.03.2007
    Město
    ********
    Příspěvků
    169
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote solaris104 původně napsal: View Post
    No kdysi jsem to pouzival, ale jen pro DOS diskety, rozbalit NDOS do RADu podle me nejde.
    Rozbalit jde ale neprectes!

  5. #5
    mnx's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Slaný a okolí
    Věk
    41
    Příspěvků
    64
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Nechci vám do toho kecat, ale když jsem kdysi na blbnul s uae (předchůdce winuae, běžící pod dosem), tak jsem měl cd plný dms her, a všechny jednodisketovky jsem právě rozbaloval do rad:, a následně je pak zkoušel a hrál. Bylo mezi nima určitě hodně ndos her, a nepamatuju se že by to nešlo..
    A1230/50 32MB RAM,A500hddRoctec+8MB RAM,3xA500,3xST,1xSTE,2xZX128,3+ZX48K+Divide,6xC64 ,1xC128+MMC64+RReplay,konzole DC,SNES,Gamegear,GP2X+Cradle

  6. #6
    Sponzor Bloom's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Olomouc
    Věk
    36
    Příspěvků
    233
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Nejlepší to asi bude zkusit přímo na amize, už se na to chystám, pak sem napíšu. Podle mě by tohle bylo to pravé AmigaOS řešení :-D

  7. #7
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    46
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    no to proste pro hry nepujde, jakmile loader hleda trackdisk.device, koncite panove

    rad je dobrej treba na instalacky programu, ale na hry rozhodne ne
    Naposledy upravil Chain : 09.07.2007 v 21:00:03
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  8. #8
    Sponzor Bloom's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Olomouc
    Věk
    36
    Příspěvků
    233
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    chain: a jo, to máš pravdu. Já mám docela problém s tím že amigu sem používal naposled asi před 8mi lety a pak mi odešla, až teď mě zachvátila nostalgie, tak sem si zas jednu pořídíl, ale 80% věcí sem už úplně zapoměl a mám ji asi týden, ale to je zase do jiné diskuze...
    Amiga 1200 ROM 3.1 (Magic Pack), Blizzard 1230/50 IV, 64MB RAM, IDE CF Sandisk 4GB, CD-ROM 52x, monitor M1438S
    (
    WinUAE na Core2Duo E6650@3,2Ghz, 4GB RAM, GeForce GTX 5600 Ti)

  9. #9
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Takse představ v představovacím fóru...

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots