Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 27

Téma: Hysteria demo

  1. #1
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3450
    Post Thanks / Like

    Výchozí Hysteria demo

    Nasel jsem doma demo, ktere mi dal jeden kamos z vejsky v roce 94. Nekteri ho tady budou znat, jmenoval se tusim Lada Dvorak a rikali mu BUH z demoskupiny PICI, famozni programator. Zbytek lidi co je pod tim podepsany neznam.

    Demo vyuziva docela zajimavy zobrazovaci mod vytvareny koprocesorem. Je to hlavne ukazka cislo 2 a 3, takova jako docela pixlovata a mrizkovana. Tenhle mod umoznoval dost zasadne zrychlit zobrazovani grafiky (fakt hodne), ale zas to vypada jak to vypada. Dejva napadne, ze by se to hodilo na nejakou FPS, asi fakt hodilo.

    Beha to na vsech Amigach, ja to kdysi provozoval na A500, dneska mi to jelo na A4000. Ve WinUAE to blbne, zvolil jsem jenom defaultni A1200 a ukazka cislo 3 jela extremne rychle a nic nebylo videt, prvni dve byly ok, asi by to slo vyladit.

    Demo ma problem, disketa na ktere to mam je vadna, vydolovol jsem z toho alespon funkcni cast, ale asi u pate ukazky to sleti. Co me zajima, nemate to nekdo funkcni? To co mam ja, je navic nedodelane, Dvorak tehda rikal, at to nikomu v tomhle stavu nedavam.

    Muj postreh.... uvodni screen, zluta maska, celkem pekne, je podle me vykradena z ciziho dema, na ktere jsem uplnou nahodou narazil, nekde bych to znova nasel.

    Kde je tem lidem konec, uz je to 13 let. Kouknete na to, je to docela pekne.
    Přílohy Přílohy

  2. #2
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Doda: To demo mam aj ja, dostalo sa mi do ruk v tych rokoch ako si pisal,
    na margo - pada aj mne, odjakziva ku koncu vzdy spadlo.
    Zhanal som iny zdroj, myslel som, ze je vadna disketa, ale nebola...

  3. #3
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2606
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Hezké demo. Pod WinUAE blbne, ale ještě si s tím pohraju. Každopádně engine je to zajímavej. FPS by to asi neutáhlo, ale nějakej mode7 lítačku určitě jo .

    (Vypnul jsem JIT, nastavil 4 MB Chip, Vypnul FPU a zapnul more compatible - jede to zdá se dobře i v emulaci).
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  4. #4
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3450
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Boboo původně napsal: View Post
    pada aj mne, odjakziva ku koncu vzdy spadlo.
    Zhanal som iny zdroj, myslel som, ze je vadna disketa, ale nebola...
    Jenomze me to tehda nepadalo, a pamatuju si, ze tech casti tam bylo jeste vic. Kdysi to proste zustalo u posledni casti a ta jela porad. Disketa je jasne vadna, taky je to videt v nakopnute grafice u casti s krychli. Z te puvodni vadne diskety je to jeste podstatne horsi.

  5. #5
    Moskyti + Horizontal Lamerz Delihc's Avatar
    Datum registrace
    14.05.2009
    Město
    Brno (Boskovice)
    Věk
    40
    Příspěvků
    1141
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jojo Hysteria, to byl na svou dobu docela narez, pamatuju si jak to v tom 94 jelo na projektoru na resetkani v Brne, uplne me to tenkrat dostalo, uz si moc nepamatuju jak to bylo, ale vim, ze na A500 to do konce nejelo, nekde pred koncem to spadlo a na A1200 to jelo, ale posledni cas se jako by kousla a jela porad dokola donekonecna....asi tak jak pise Doda
    Panda Libor

  6. #6
    Moskyti + Horizontal Lamerz Delihc's Avatar
    Datum registrace
    14.05.2009
    Město
    Brno (Boskovice)
    Věk
    40
    Příspěvků
    1141
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    porad slysim v usich to kvileni kytar...a to jsem to demo spoustu let nevidel...
    Panda Libor

  7. #7
    Moskyti + Horizontal Lamerz Delihc's Avatar
    Datum registrace
    14.05.2009
    Město
    Brno (Boskovice)
    Věk
    40
    Příspěvků
    1141
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    jinak tohle demo je k nalezeni napriklad na Amiga review cd #1
    Panda Libor

  8. #8
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1708
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Delihc původně napsal: View Post
    jinak tohle demo je k nalezeni napriklad na Amiga review cd #1
    Bohužel není
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  9. #9
    Moskyti + Horizontal Lamerz Delihc's Avatar
    Datum registrace
    14.05.2009
    Město
    Brno (Boskovice)
    Věk
    40
    Příspěvků
    1141
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak v AR lhali...

    viz. http://amigamax.adt.cz/ar/arcd.html

    AMIGA Review CD #1

    Poprve historii Amiga-sceny v Ceske (a Slovenske) republice vychazi CD urceno vyhradne pro nase pocitaci pritelkyne. Na teto strane se dnes dovite, co vse Vas na nasem CDcku ceka a nemine.
    Hned uvodem bychom chteli podotknout, ze se nam castecne splnil sen a tento historicky prvni domaci kompakt je venovan zejmena ceskoslovenske Amiga scene. Pokud si ho zakoupite (viz informace na strane 39), mate tak nejenom moznost zpetne zmapovat snad vse, co se v Cechach, na Morave, ve Slezsku a na Slovensku kolem Amigy delo, ale navic ze vsech „predplatitelu“, kteri si toto AR CD#1 objednaji u nas v redakci do 11. listopadu, budou vylosovani tri, kterym spolu s nasim cedeckem zasleme i originalni verzi hry FOUNDATION recenzovane v tomto cisle AR.
    Co vse je na CD?
    Diskmagy, zejmena zname a legendarni jako Guru, Exit, AmigaCS, TopSecret, AmigaPositive, AmigaStorm, Magic, AWB magazin, Magic, MIPreport a dalsi.
    Dema od ceskych skupin jako jsou Vectors (Vectoria, XSound, Sahara, Vranov94...), Division (MorbidVisions, Hyperspace, Chunky...), Insanity (Graveyard), Pici (Vibrations, Hysteria...
    Panda Libor

  10. #10
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1708
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Doufám, že ne . Zaměnil jsem amiga cd #1 (z roku 2001) za amiga review cd #1, které bohužel nemám...
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  11. #11
    eddie
    Host eddie's Avatar

    Výchozí

    som to skusal(verzia z hora) a neviem preco mi to vypise na A1200 s 64MB ze not enough memory

  12. #12
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2642
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Treba to chce volnou Chip RAM
    I love Amiga

  13. #13
    eddie
    Host eddie's Avatar

    Výchozí

    to ma nenapadlo, ale bootujem to z diskety

    doplnenie: nevypise to hned na zaciatku ale myslim ze po tej scene ktora vypada jak z magic carpetu dole scroluje krajina cez hmlu/mraky

  14. #14
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote eddie původně napsal: View Post
    to ma nenapadlo, ale bootujem to z diskety

    doplnenie: nevypise to hned na zaciatku ale myslim ze po tej scene ktora vypada jak z magic carpetu dole scroluje krajina cez hmlu/mraky
    DISABLE ALL HDx a DFx ponechat holu A1200 + DF0

  15. #15
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2606
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    V emulátoru jsem nastavil 4 MB chip a stejně se to seká...
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  16. #16
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3450
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote eddie původně napsal: View Post
    som to skusal(verzia z hora) a neviem preco mi to vypise na A1200 s 64MB ze not enough memory
    Bezi ti to alespon chvili? Me to taky pise, ale tak po 5-ti minutach v dobe, kdy se do dostane do casti, ktera uz je nakopnuta diky vadne diskete.

    V dobe kdy to bylo OK, mi to slapalo na A500 s megem, tahle verze je proste momentalne spatna, nepodarilo se mi precist uz vsechny sektory z diskety, proto to shanim znova.

  17. #17
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1708
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Taky mi to po pár minutách hodí hlášku o nedostatku paměti - a4k - 128 mb ram...

    Mohli byste někdo, kdo máte AR CD #1, nahodit tu původní verzi?
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  18. #18
    Moskyti + Horizontal Lamerz Delihc's Avatar
    Datum registrace
    14.05.2009
    Město
    Brno (Boskovice)
    Věk
    40
    Příspěvků
    1141
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    mozna by nebyl spatnej upload na aminet
    Panda Libor

  19. #19
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1708
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tady je verze z ARCD#1. Jde vidět, že je odladěná, ale ke konci mi stejně vždycky spadla...
    Pici-Hysteria.dms
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  20. #20
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3450
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak jsem na to dneska koukal a ta moje verze byla uplne stejna, teda alespon co si pamatuji. Nicmene me to nepada, posledni demo mi jede porad (cca po 15 minutach jsem toho nechal).

Podobná témata

  1. CIA invite demo
    By crayon in forum Zahraniční scéna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 03.04.2012, 18:56:58
  2. Demo?
    By JIK in forum Hry
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.07.2008, 22:30:17

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots