Zobrazuji výsledky 1 až 14 z 14
  1. #1
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2699
    Post Thanks / Like

    Výchozí Amiga OS4 Classic a prve Grab-screen

    http://www.amigafuture.de/album_cat.php?cat_id=85

    Zaujimalo by ma, kde zohnali v tejto dobe DD diskety ?!

  2. #2
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4519
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ajo, to je pravda!

    Proč se to ptá při instalaci na typ Amigy?

    Ale jinak musím říct, že to na pohled vypadá docela pěkně.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  3. #3
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    46
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Zaujimalo by ma, kde zohnali v tejto dobe DD diskety ?!
    vymetes sklady, sezenes, taky sem nedavno koupil 300 do zasoby

  4. #4
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2699
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ja mam nejake instalacky od Elbox ty to poriesili prelepenim HDcky No ale to su ... ale nebudem rypat

  5. #5
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2699
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Predseda původně napsal: View Post
    Proč se to ptá při instalaci na typ Amigy?
    Asi pre to aby vedel zvolit spravny kernel, aj pre kazdu Amigu je zvlast Kickstart vzak ze.

  6. #6
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    46
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    bpcc a csppc maj jiny procesory tak asi proto
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  7. #7
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2672
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Je divne, ze nemaji nejakou autodetekci
    I love Amiga

  8. #8
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2699
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ale je tam definove osve 4000, 4000T a 3000... to je jasne, ze 1200 ma iny ako CS-PPC

  9. #9
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    46
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    a napriklad 3000 nema ide a interni scsi neni podporovany, to musi bejt docela vetev kdyz to po instalaci nabutuje
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  10. #10
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    37
    Příspěvků
    3310
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To je krasa...
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]
    10. ročník RESETkání 7. - 10. 5. 2020 <<< Registrace >>>

  11. #11
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2699
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Aj A4000T ma interny SCSI radic... BTW uz sa niekto posnazil AOS4 klasik je stiahnutelny ako wrz... kde to vsetko speje

  12. #12
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1429
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Predseda původně napsal: View Post
    Proč se to ptá při instalaci na typ Amigy?
    Pro kazdy typ Amigy se instaluje jiny konfiguracni soubor kernelu tzv kicklayout + nektere specificke moduly.

    Quote solaris104 původně napsal: View Post
    Je divne, ze nemaji nejakou autodetekci
    Ona tam autodetekce je, spravny model je predvybran, nicmene vzhledem k tomu na kolik ruznych konfiguraci lze narazit je tam timhle zpusobem moznost to zmenit pro pripad ze by autodetekce selhala.

  13. #13
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4519
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Dík Exie. Chápu třeba u 68k Amig, když se software při instalaci ptá na typ procesoru, ale tle jsem nevěděl.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  14. #14
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1386
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Pekny - rozhodne si to koupim. Jenom doufam ze pojede 3c589.device. Nastesti Ariadne to jisti
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

Podobná témata

  1. Už tu někdo má 4.1 Classic?
    By MisticJoe in forum AmigaOS 4.x Classic
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.10.2018, 15:03:20
  2. Classic Amiga a USB zvukovka
    By MisticJoe in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 27.02.2013, 18:50:54
  3. A600 green screen
    By JOeAim in forum Hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 10.05.2011, 21:12:45
  4. Nějaký pěkný blanker/screen saver
    By MisticJoe in forum Aplikace
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 22.05.2009, 20:37:17

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots