Stránka 1 z 15 123456789101112131415 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 290
  1. #1
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3465
    Post Thanks / Like

    Výchozí Upgrade Blizzard 1240 na 1260

    Ja predpokladam ze tohle jde, ale:

    1) Na webu jsem nasel pouze jediny navod a to jeste francouzky. Automaticky preklad do anglictiny neni zadna pecka. Nevite nekdo o navodu v anglictine?

    2) Jde ten upgrade u vsech B1240, nebo je to omezene napriklad na nejake serie? Je ten upgrade z nejakeho duvodu spatny napad?

    3) Kdo mi vypaji motorolu? Ja si na to troufam jen teoreticky, vybaveni sice mam, ale nemam s tim moc zkusenosti, tak to nechci moc rozdrbat.

  2. #2
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2683
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ked sa rozhodnes upgradovat, mozem Ti dat dole CPU, uz mam v tom aku taku prax (celkovo 2x), ovsem ak sa nebojis
    BTW: Upgradoval som zatial iba Apolla, Blizzardu som nevenoval zatial pozornost.

  3. #3
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3465
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To je fajn. Az budu vedet presne jak na to, tak te pripadne vyuziju. Ja to zatim zkousel 0x, takze na tom jses o dost lepe.

  4. #4
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2683
    Post Thanks / Like

  5. #5
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3465
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To je docela dobry, kdyz to zkombinuju s tim francouzkym navodem, tak to mozna dam dohromady.

  6. #6
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2683
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ak smiem este, ja by som to kombinoval tak, ze si stiahnem z portalu Amiga-Hardware obrazok 1260 (original) je tam vo vybornom rozliseni. Tym by som mal moznost porovnat ktore suciastky treba doplnit do 1240, nakoniec na tom francuskom webe su aj vypisane. Trosku ma znepokojuje, ze treba flashovat firmware ak som spravne pochopil ten anglicky prispevok.

  7. #7
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2683
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Doda původně napsal: View Post
    To je docela dobry, kdyz to zkombinuju s tim francouzkym navodem, tak to mozna dam dohromady.
    Mam v praci kolegu, aktivne vie francuzky skusim ho poziadat ci mi neurobi volny preklad.

    Hod sem prosim ten link, nech to nemusim potazmo googlovat.

  8. #8
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2648
    Post Thanks / Like
    I love Amiga

  9. #9
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tohle můžu případně přeložit. S Davidem máme celkem dobré vztahy.

  10. #10
    voodoo's Avatar
    Datum registrace
    15.10.2006
    Město
    Púchov, SK
    Věk
    41
    Příspěvků
    931
    Post Thanks / Like

    Výchozí good idea !

    Tak nevahaj velke oko a prekladaj !
    A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;

  11. #11
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2648
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak na EAB nekdo udelal upgrade B1240 na B1260 a je to jednodussi nez upgrade turbokaret Apollo 1240 na 1260.
    http://eab.abime.net/showthread.php?t=41286
    Ale vybaveni ma na to asi jen Boboo
    I love Amiga

  12. #12
    voodoo's Avatar
    Datum registrace
    15.10.2006
    Město
    Púchov, SK
    Věk
    41
    Příspěvků
    931
    Post Thanks / Like

    Výchozí Upgrade - la, la, laaaaa !

    Quote solaris104 původně napsal: View Post
    Tak na EAB nekdo udelal upgrade B1240 na B1260 a je to jednodussi nez upgrade turbokaret Apollo 1240 na 1260.
    http://eab.abime.net/showthread.php?t=41286
    Ale vybaveni ma na to asi jen Boboo
    Kua - ani nevies ako si trafil kliniec po hlavicke !!! Pretoze zrovna take nieco potrebujem
    A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;

  13. #13
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2683
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jeden navod mam, ale ten som este nestudoval... Prerabku Blizzardu som konzultoval s clovekom co uz to robil viac krat. Ubezpecil ma, ze to nie je nic narocne oproti Apollu. Voodoo, sa podujal na upgrade svojho Blizzardu a tak mi ide premierovo pod noz
    Naposledy upravil Boboo : 05.01.2009 v 11:02:30

  14. #14
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2648
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Doufam, ze to pak zdokumentujes a napises postrehy
    I love Amiga

  15. #15
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3465
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Vyborne. Ja jsem tohle nejak odlozil, ale zda se, ze se k tomu zase vratim.

  16. #16
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2683
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote solaris104 původně napsal: View Post
    Doufam, ze to pak zdokumentujes a napises postrehy
    Myslis ten ohnostroj, ked sa mi to nepodari!

  17. #17
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2648
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Zajimalo by me, co se stane, kdyz nabootujes poprve predelanou B1260 s vlozenym SIMMem. Vsude pisi, ze se ma pri prvnim startu vytahnout. Asi se nejak automaticky SW prekonfiguruje na 060.
    I love Amiga

  18. #18
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Imploduje v antihmotu? Spíš bych řekl, ža to může tu kartu odprásknout. V lepším případě "jen" nenaběhne amiga.

  19. #19
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3465
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Co ji muze odprasknout?

  20. #20
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To jsem odpovídal Solarisovi. Když je na kartě něco, co potřebuje první start bez paměti, tak v případě prvního startu s pamětí se to něco může poškodit nebo nějak špatně nastavit. Kdysi jsem měl 040 blizze a samozřejmě jsem hledal info o upgradu na 060 (na 040 blizzardech je nápisl Bizzard 1260). Tehdy jsem ale nesehnal procák, člověka který by mi procesor vypájel jsem našel. Tehdy jsem ale uvažoval, že bych 060 vrazil do patice, pokud bych takovou sehnal.

Podobná témata

  1. Apollo 1240 upgrade
    By Boboo in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 42
    Poslední příspěvek: 08.07.2019, 10:30:12
  2. DCE Blizzard 1260/64
    By briolm in forum Hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 12.06.2011, 09:51:32
  3. Blizzard 1240 - instalacna disketa
    By venox in forum Hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 26.02.2009, 14:39:15
  4. Blizzard 1240 - problem so startom
    By a4000 in forum Hardware
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 13.05.2007, 17:37:53

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots