Zobrazuji výsledky 1 až 17 z 17
  1. #1
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4487
    Post Thanks / Like

    Výchozí Ishar 1 - dohrál ho někdo, ale na AMIZE?

    Jde o to, že jsme narazili na jeden bug, kvůli kterému to nejde (do)hrát, ale nevíme, jestli je to WHDLoadem, verzí, nebo přímo hrou samotnou. Může někdo potvrdit, že to skutečně na Amize dohrál? Konkrétně se nám teď jedná o AGA verzi.
    Naposledy upravil Predseda : 29.12.2008 v 01:09:28
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  2. #2
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    410
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Zel, zustal jsem tesne pred samotnou pevnosti Ishar. Cas na dohrani teto hry si najdu nejdrive o letnich prazdninach (snad se zmineny problem do te doby vyresi...). Drzim palce.

  3. #3
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1728
    Post Thanks / Like

    Výchozí Ne WHDLoad

    AGA verzi jedničky jsem dohrál poprvé před cca 15 lety, podruhé před 3. Poprvé to bylo z originálních disket, podruhé z nějakého archivu. Někde ho snad ještě mám včetně pozic...
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  4. #4
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4487
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Díky.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  5. #5
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Proč se oslovuješ v množném čísle Předsedo?

  6. #6
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2617
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Hraje se synkem, neasi.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  7. #7
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ishara? No to fakt pochybuju

  8. #8
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2617
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Předseda je tvrdý Amigista, nesere se s tím .
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  9. #9
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4487
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ptže na tom děláme s chainem a von sem nepíše. Nakonec bylo řešení projít inkriminovaný místo v ECS verzi, sejvy jsou kompatibilní a dál to zase šlo. Ale i tak ten AGA často padá.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  10. #10
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1728
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jel jsem to tuším na B1260 a nejsem si vědom žádného padání...
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  11. #11
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Předpokládám, že jste zkoušeli všechny dostupné verze z naší sbírky? A Chaina už by to taky mohlo pustit. Už jsem přišel na způsob, jak si může dát i admina do ignorovaných

  12. #12
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4487
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To neřešim, to je jeho věc. Ale cracklý verze jsme nezkoušeli, jen WHD z originálek, případně IPS.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  13. #13
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak to zkus, jen ze zvědavosti...

  14. #14
    ATO.sk Wolfus's Avatar
    Datum registrace
    07.06.2007
    Město
    Slovensko - BA/DS
    Věk
    37
    Příspěvků
    1141
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ja som presiel necracknutu verziu kopirovanu z dvoch diskiet na HDD. Ziadny problem sa nevyskytol.
    ???

  15. #15
    Sponzor Marien's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Zlín
    Věk
    51
    Příspěvků
    412
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ishar1 aga originál nebyl žádný problém s dohráním; Ishar2 aga original je tam známý bug kdy hra padá, zajimavé je, že někdy jsem to dojel bez problémů a jindy to fakt spadlo (jednalo se konkrétně o buglé místo na ostrově, kde se pohybujete ve stromech na lávkách), Ishar3 aga original, tak tady je také bug, šel obejít použitím kouzla na zapamatování místa a pak port...
    Sběratel Amiga pecek. WHDLoad and MUI registered user. Advanced bastler.

  16. #16
    ATO.sk Wolfus's Avatar
    Datum registrace
    07.06.2007
    Město
    Slovensko - BA/DS
    Věk
    37
    Příspěvků
    1141
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Vsetky 3 Ishary som presiel 2x a nenarazil som na ziadny bug. V trojke sa malo stat co?
    ???

  17. #17
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1173
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ishar 1 - dohrál ho někdo, ale na AMIZE?

    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

Podobná témata

  1. Ishar 2
    By MisticJoe in forum Hry
    Odpovědí: 88
    Poslední příspěvek: 22.11.2019, 13:24:12
  2. Už tu někdo má 4.1 Classic?
    By MisticJoe in forum AmigaOS 4.x Classic
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.10.2018, 15:03:20
  3. Opraví mi někdo 1084S?
    By Predseda in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 26.07.2011, 14:48:09
  4. Už ste někdo viděl ROM 3.1 pro A 500?
    By Fafejt in forum Hardware
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 30.05.2009, 22:14:54
  5. Lost Dutchman Mine - dohral to nekdo?
    By Amigoun in forum Hry
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 27.06.2007, 12:29:34

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots