Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 23
  1. #1
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí Nastavení rozlišení v Dopus 4

    Nemuzu zjistit, jak mam nastavit rozliseni, ve kterem se mi otevre konfigurator Dopusu 4. Na zacatku se otviral jako okno ve WB, jenomze po prepnuti Dopusu do vlastniho screenu se mi otvira uz jenom ve screenu a to jeste v uplne spatnem rozliseni. Dela mi to na A1200/AGA i na A4000/CGX4.

    Kdyz prepnu Dopus, aby byl zase jako okno ve WB, konfigurator se stale otvira dal ve vlastnim screenu.

    Jde vubec nejak nastavit rozliseni, ve kterem se ma konfigurator otevrit? Na te A1200 se otevre tak, ze jsou ho videt asi 2/3 a nejde dost dobre pouzit a na A4000 se rozhodl, ze se mu zase libi PAL (i pres to, ze pouzivam CGX4).

  2. #2
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí Opus!

    Skus pouzit jinou verzi configu. Nebo jinou verzi Opusu.
    Ja mam 4.17pre20 a je bez problemu.
    Naposledy upravil ghh : 16.02.2009 v 23:57:53 Důvod: moc rychle
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  3. #3
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Dodo sorry jsem si to poplet s Morphosem Pod os4 mi to dela to samy. Pamatuju se ze jsem tohleto uz nekolikrat resil pod os3.9. Ovsem uz si nepamatuju jak to bylo.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  4. #4
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    V pohode, ja jsem stejne zapomel zminit, ze to resim pod OS39.

  5. #5
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1728
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Můžu ti poslat svoji verzi Opusu, config se tam otevírá jako okno, nikoli samostatná obrazovka. BTW: lehce jsem pátral, ale na změnu zobrazení jsem taky nepřišel...
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  6. #6
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Kdyz to nastaveni vymazu, tak mi to pak jde taky, ale tim nastavenim jsem par hodin stravil a vymazat to zrovna nechci.

  7. #7
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1728
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Takže usuzuješ, že zobrazení na samostatné obrazovce nebo jen jako okno je uloženo v directoryopus.cfg ?
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  8. #8
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Potvrzene to nemam, ale jsem si tim skoro jisty. Zkusim.

  9. #9
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak nevim. Rozbalim Dopus z puvodniho lha, naskoci defaultne ve vlastnim screenu (klon WB), ale konfigurator se spusti ve vlastnim screenu s uplne jinym rozlisenim.

    Nejspis na to maji vliv monitory, ktere jsou umisteny v DEVS:Monitors. Jinak nastaveni jsou urcite v tom .cfg, jenze konfigurator to uplne ignoruje, at prepnu do rozliseni jakeho chci (PAL, Multiscan, HighGFX, oboje vlastni screen nebo ve WB), tak konfigurator se otevira porad stejne.

  10. #10
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1728
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    S Ghh jsme se v hospodě bavili o tom, jestli je nějaký způsob, jak ve workbenchi určit, který program se otevře v okně a který v na své vlastní obrazovce. Ale už si nepamatuju, jestli jsme se k něčemu dobrali... Pokud by na to bylo ve workbenchi nastavení nebo nějaká force utilita, mohlo by to řešit situaci...
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  11. #11
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Nebyl přesně na tohle ModePro nebo tak nějak?

  12. #12
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ten Dopus jde otevrit v okne i bez toho a nejspis je v nem proste chyba, ale mozna, ze tohle bude reseni.

  13. #13
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No ja bych to pres modepro/newmode nerval. Kdyz to v zakladu funguje. Nejspis bude potreba v configu neco prepnout a tamhle vypnout apod. Jak jsem psal me to delalo pod os 3.9 taky a "nejak" jsem to vyresil.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  14. #14
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak mě se config najednou otevírá normálně v okně na WB. Teda ne úplně najednou Skusil jsem si jen tak pročistit systém. Tak jsem proved update z CD a to zálohuje adresáře: Devs, Kickstart, Prefs, S, Storage. Po rebootu to funguje správně.
    Viděl bych to na něco v envarc: nebo tak nějak. Zdá se že to nesouvisí s configopusem.
    Jo OS4.1
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  15. #15
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Doda: pamatuješ si jak jsme se bavili o těch špatnejch barvách obrázků v Ibrowse (myslim teda) ? Teď jsem na to někde znova narazil.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  16. #16
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jenze tohle jsem ja tehda vyresil. Instalace Digital Almanach (tak nejak se to jmenuje) mi prepsala ilbm datatype z proto to blblo.

  17. #17
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jo já vim, jen jsem na to znova narazil. Taky jsem si vzpoměl že podobně se chová iconedit (sytémovej) tzn. že se dere na vlastní obrazovku. !!?? Jestli to nepatří do kategorie záhad, jako třeba Předsedou zmíněný problém ve WBPattern.
    Ale to už se asi jen chlubím mojí bryskní pamětí
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  18. #18
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To asi spojitost s Dopusem mit nebude.

  19. #19
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Nemyslel jsem to jako přímou spojitost s Dopusem. Spíš jako že ti nějakej instalátor "něco" zapíše do envarc: a pak to takhle blbne. Čili WB záležitost.
    To s tim WBPattern do toho opravdu nepatří
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  20. #20
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3493
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tohle mozny je, taky jsem to zkousel hledat a nenasel. Dopus ma vlastni konfigurak v S:, takze neni az ta k pravdepodobne, ze by to cpal jeste jinam. Spis jsem prisel na neco jineho. Ma na to vliv, jake monitory mas umistene v devs:monitors, protoze to ovlivnuji i ty, ktere nepouzivas, respektive kdyz mas aktualne nastaveno jine rozliseni.

Podobná témata

  1. Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 08.06.2012, 14:32:04
  2. CF 4GB, rozlišení
    By Poison in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 10.03.2011, 09:19:57
  3. Rozlišení a TV
    By Lasice in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 17.05.2010, 07:37:52
  4. DOPUS na PC
    By jack-3d in forum Aplikace
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 10.07.2008, 04:02:32
  5. Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 12.03.2007, 22:52:32

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots