Stránka 5 z 5 PrvníPrvní 12345
Zobrazuji výsledky 81 až 86 z 86
  1. #81
    kedar's Avatar
    Datum registrace
    19.04.2009
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    157
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Sniper2003: no sem rad i za tebe i za 1.2 ale nebyla to ma rada pouzit ATIRadeon.chip z 4.1 radil fractalus Ja ti muzu pak poradit s instalaci na HDD
    c64,c128,a500,a600,a1200(040),a2000,cdtv,cd32...

  2. #82
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote kedar původně napsal: View Post
    Prober: neco mi unika ? co ma vyjit na Powermacky ? nebo to bylo cele jen rejp ?
    To byla moje stupidita. Myslel jsem, že se bavíme o MorphOSu a my jsem v OS4 sekci. Bouchám čelem do zdi a šoupu nohama.

  3. #83
    kedar's Avatar
    Datum registrace
    19.04.2009
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    157
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    nebud tak kritickej,proste si se prehlid
    c64,c128,a500,a600,a1200(040),a2000,cdtv,cd32...

  4. #84
    Sniper2003's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Litoměřice
    Věk
    39
    Příspěvků
    234
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Muj MacMini G4 je od soboty v CR,snad si ho do tydne vyzvednu v Praze a zacnu experimentovat s OS4 a MorphOS,uz se tesim jak malej Jarda
    Uz jen emulator,ale A1200 to zase brzo opet jisti... :)

  5. #85
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Hele, s tím Jardou vopatrně jako

  6. #86
    kedar's Avatar
    Datum registrace
    19.04.2009
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    157
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Sniper2003: no ja sem MOS zatim zkousel jen liveCD, protoze instalace na HD jde pouze na interni, kde ocekava MAC table a HFS oddil pro boot... ja mam ale MAC/HFS(a Linux+OSX) pouze na USB disku, a na internim mam RDB table s OS4, ktere taky muselo byt na internim, ale zaroven musela byt RDB table...
    c64,c128,a500,a600,a1200(040),a2000,cdtv,cd32...

Podobná témata

  1. MacMini
    By intel40 in forum Hardware
    Odpovědí: 47
    Poslední příspěvek: 22.05.2017, 21:29:01
  2. AmigaOS 3.9
    By Poison in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 03.06.2011, 09:59:37
  3. UAE pro AmigaOS 3.x
    By MisticJoe in forum Aplikace
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 24.07.2009, 21:40:13
  4. AmigaOS 4.1
    By sccs in forum AmigaOS 4.x obecně
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 21.09.2008, 18:01:56
  5. AmigaOS 3.5
    By Hart in forum AmigaOS obecně
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 22.12.2006, 22:32:22

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots