Zobrazuji výsledky 1 až 12 z 12
  1. #1
    Sniper2003's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Litoměřice
    Věk
    39
    Příspěvků
    234
    Post Thanks / Like

    Výchozí Pamet u A600 a A1200

    Lidi mam dotaz, kdyz do A600 a A1200 nacpu redukci z PCMCIA na CF, pujde ta CF karta nakonfigurovat jako fastram? Klidne tam dam treba gigovy cfky i kdyby treba slapaly jen jako 2MB FAST, stojej pakatel tak je mi to jedno. Ma to nejaky vliv na vykon?
    Uz jen emulator,ale A1200 to zase brzo opet jisti... :)

  2. #2
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Obávám se, že to musí být RAM PCMCIA karta...

  3. #3
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2636
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Nepujde, Amiga pocita pouze s PCMCIA SRAM do kapacity 4MB.
    I love Amiga

  4. #4
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1689
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Nepůjde. Pokud bys sehnal SRAM kartu do pcmcia slotu, tak ano. Ale výkonově to za to skoro nestojí. fastka přes pcmcia tuším ani není plnohodnotná fastka, navýšení rychlosti mi přilo subjektivně tak o 20%. Ale whdload přes to spustíš .
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  5. #5
    Sniper2003's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Litoměřice
    Věk
    39
    Příspěvků
    234
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Hmmmm takze mam smulu SRAM nesezenu a kdyz jo tak stojej desnej balik,nasel jsem nekde na netu SRAM 2MB za asi 6000
    Uz jen emulator,ale A1200 to zase brzo opet jisti... :)

  6. #6
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1689
    Post Thanks / Like
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  7. #7
    Sniper2003's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Litoměřice
    Věk
    39
    Příspěvků
    234
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    DaMi: No jo,jenze ja nemam moznost kupovat na ebay coz me popravde nepredstavitelne s..e,protoze je tam hromada veci nejen na Amigu ale i na moji druhou lasku,Calibru Turbo
    Uz jen emulator,ale A1200 to zase brzo opet jisti... :)

  8. #8
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1689
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To je takový problém si zdarma zřídit účet třeba u mbanky, zdarma získat kartu, zdarma se zaregistrovat na paypal a nakupovat na ebay?
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  9. #9
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2676
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Do SRAM (PCMCIA) je pristupovane cez GAYLE, cize nie priamo CPU. Samotne rozsirenie je este pomalsie ako samotna CHIPka. CPU musi cakat na vsetky koprocesory pokial sa dostane k PCMCIA FastRAM preto je toto riesenie tak pomale.

  10. #10
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2636
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No a prave proto se vyuziva SRAM u A600 pro hrani WHDLOAD her. Pro A600 se FAST RAM spatne shani.
    I love Amiga

  11. #11
    EXA's Avatar
    Datum registrace
    15.04.2009
    Město
    Ostrava-Výškovice
    Věk
    63
    Příspěvků
    449
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Máte na mysli ku příkladu tohle ?
    Naposledy upravil EXA : 30.01.2010 v 20:58:17

  12. #12
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2676
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jo jo "Ticha zavist"

Podobná témata

  1. Výmena kondenzátorov na A1200,A600
    By venox in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 31.10.2015, 19:41:05
  2. Jak otestovat pamet
    By ExiE in forum Hardware
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 26.10.2007, 07:34:56

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots