Zobrazuji výsledky 1 až 9 z 9
  1. #1
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    670
    Post Thanks / Like

    Výchozí Čeština do OWB 0.9.9 RC2

    Prosím mohl by někdo vyzkoušet owb.catalog a také pročíst czech.ct soubor, zda je srozumitelný pro většinu národa.

    owb.catalog
    czech.ct

    díky...

  2. #2
    Sponzor Rony's Avatar
    Datum registrace
    17.12.2007
    Město
    Brandýsek
    Věk
    44
    Příspěvků
    43
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Pravopis a gramatyka - gramatika
    ; Spelling and Grammar

    Zkontrolovat grmatiku s pravopisem - gramatiku
    ; Check Grammar With Spelling

    Font - nebylo by vhodnější Písmo?
    ; Font

    Navazuji spojení... - co třeba Spojuji nebo Připojuji?
    ; Connecting...

    Ukončno - Ukončeno
    ; Finished

    Zamknout aktivní panel - přesnější by asi bylo Zavřít aktivní panel
    ; Close active tab

    Změňit - háček nad n není potřeba
    ; Change

    Přesunout nahoru - Posunout nahoru - a stejně u následující položky
    ; Move up
    A500 1MB RAM A1200 Blizzard 1230 IV/50 32MB RAM WinUAE

  3. #3
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    670
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Dík za připomínky, zakomponuji

  4. #4
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1166
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    mimochodem, funguje nekomu bookmarks manager? me bohuzel ne. Taky nefunguje kompletně češšššstina konkretne s a z s háčkem i kdyžz mozna by to chtelo jen nainstalovat ceske fonty, toto je zaklad z icaros desktop..
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  5. #5
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    670
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Bookmarks manager mi funguje dobře již od verze 0.9.7. A s písmem také není problém, má veškeré české znaky již standardně v systému, snad jen mi nejde napsat ň a ť, ale to je spíše problém naložení klávesnice. Písmo je potřeba nastavit na ISO 8859-2.

  6. #6
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1166
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    katalog taky jede fajn.. už mi šlape všechno, jen ten bookmarks manager ne. pokud bys mi mohl poslat soubor bookmarks.db s nějakými položkami testnul bych, zdali to alespoň načte..
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  7. #7
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    670
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak tady je bookmarks.db zde

  8. #8
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1166
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    díky, dal jsem to tam a už to začalo fungovat, tak to jsem rád
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  9. #9
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1651
    Post Thanks / Like

    Exclamation

    Já se nìjak nemùžu dostat na odkazy pøes ten Graphart, vùbec to nenajde stránky .../files/...

    Psáno z Arosu a OWB, èština stále ještì nefunkèní

    Quote bigmac původně napsal: View Post
    Bookmarks manager mi funguje dobře již od verze 0.9.7. A s písmem také není problém, má veškeré české znaky již standardně v systému, snad jen mi nejde napsat ň a ť, ale to je spíše problém naložení klávesnice. Písmo je potřeba nastavit na ISO 8859-2.
    A to je ten problém, nejde mi tahle volba uložit, myslím tím výchozí k´odování, nemììl jsem tam iso.8859-2, dodal jsem z Pega kde fungovala normálnì. A nefunguje

Podobná témata

  1. Čeština do Zaphod 1.3
    By bigmac in forum Aplikace
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 22.01.2011, 01:11:26
  2. Čeština do AmiFIG Suite 0.8
    By bigmac in forum Aplikace
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 20.10.2010, 00:33:42
  3. Čeština pro WinUAE 2.1.0
    By Tulis in forum Emulace na ostatních platformách
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 01.06.2010, 19:19:26
  4. Čeština do AROSu
    By bigmac in forum Aplikace
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 26.11.2009, 10:40:27
  5. OS 3.9 - čeština
    By DaMi in forum AmigaOS obecně
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 19.10.2006, 18:32:51

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots