Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 21 až 40 z 52

Téma: Enforce

  1. #21
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1302
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    ja uz si to nepamatuju uplne dobre, ale to ze to zkousel Filip "akcelerovat" na sve CV643D vim jiste. Moc to neslo, takze pak sahnul na te vystave po CVPPC a mam dojem ze to ho take zklamalo a pak s tim nejak seknul. Ale urcite nejake interni verze Enforce podporujici 3D hardware existovaly, a pochybuju ze by si psal vlastni drivery, takze nejspis musel pouzivat Warp3D. Co se tyce PPC, to netusim.

  2. #22
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3269
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Ano, bylo bylo to Warp3D, ale bylo to nestabilní. PPC podporu nedokážu potvrdit. Byly tam známky hraní si s "fyzikou" jako houpající se obješenej paňák, nebo ten čůrající paňák na podstavci. Určitě to byl Enforce, jen nebyl oficiální. Vyzpovídám Jerryho, třeba si to někam odzálohoval. Ale už je to spousta let.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  3. #23
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1603
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Zkus se podívat do ARCD, tam byla FiD0va poslední tvorba tak nějak sesumírovaná a bylo tam i Enforce nebo předělaný první level Quake I...
    AmigaServiceMan

  4. #24
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2579
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Slyšel jsem historku, že údajně se část kódu z Enforce dostala nakonec do hry Shade:Wrath of Angels. Umím si tedy představit, že existovala nějaká fáze mezi oběma hrami, čímž by se vysvětlila ta historka s Warp3D. Sám jsem to ale nikdy neviděl, žiju v tom, že venku jsou jen verze 0.1 a 0.2 na Aminetu.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  5. #25
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    ved W3D podpora je aj v tej verzii, co je v C.A.D.A.
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  6. #26
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2591
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Když si spustíte Enforce 02 z Aminetu, tak v preferencích Warp3D je. Mimochodem se mi to nepodařilo spustit. Na jaké konfiguraci Enforce 02 funguje?
    I love Amiga

  7. #27
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Verze s jistou podporou PPC (Warp3D) byla interní a nikdy se nedostala ven ani ve formě alfaverze. Filip měl (má) zdrojáky k enforce ještě nedávno, ale už se nedokázal zorientovat v C na Amize, tak toho nechal. Je však možné, že ve své době někdo mohl získat přístup k té prvotní verzi.

  8. #28
    PowerD creator MarK's Avatar
    Datum registrace
    27.04.2009
    Město
    Praha
    Příspěvků
    219
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Hmmm, tak to mám nějakou děravou paměť, verzi 02 jsem nějak nezaregistroval

  9. #29
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3269
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Tak ten Warp3D ve verzi 0.2 mi funguje, tedy někdy to jede 60 fps, někdy 11 fps, vidím tam spoustu chyb (obloha chybí, dveře se neotvírají, ale lze jimi procházet, postavičky vidím za zdmi, textury se občas zblázní a natáhnou se šíleně v jedné ose, ...). Jako je to tomu podobné, ale není to to, co jsem viděl u Jerryho.
    Naposledy upravil jack-3d : 21.01.2014 v 00:16:23
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  10. #30
    PowerD creator MarK's Avatar
    Datum registrace
    27.04.2009
    Město
    Praha
    Příspěvků
    219
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Tomu se nedá říkat chyby, když to byla rozpracovaná verze... na to pozor, na to jsou vývojáři alergičtí... Vím to A navíc, enforce bylo vyvíjeno v assembleru, pokud vím, takže tam se to vychytává ještě složitěji...

  11. Líbí se mi Prober - těmto lidem se příspěvek líbí
  12. #31
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1603
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce



    Trochu pro oživení tématu, jedno čerstvé video...
    AmigaServiceMan

  13. Líbí se mi k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
  14. #32
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2579
    Post Thanks / Like
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  15. #33
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3320
    Post Thanks / Like

  16. Líbí se mi davesade - těmto lidem se příspěvek líbí
  17. #34
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1573
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Skoda jen ze sources nikdy nebudou public neb prey obsahuji kod vyuzity v pozdejsich dilech co uz jsou pod komercni licenci

  18. #35
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2591
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Jako na 060/50 to jede hezky, otázkou je, jak by se to zpomalilo při nepřátelích. Asi dost.
    I love Amiga

  19. #36
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2579
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Jj, ja si taky ve vsi ucte myslim, ze s par nepratelema to pobezi skoro jako Quake na stejne konfiguraci. Avsak - kdyby hra nemela byt jenom vyslovene frenetickou strileckou, alebrz spise RPG adventurou... Co takhle tahove souboje?
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  20. #37
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1603
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Jednou už sem tady o tom psal - Fido předělal první level Quaka (už si nepamatuju, jestli jen naházel textury do svého enginu, nebo se povrtal v tom origo), ale byly tam nepřátelé a jelo mi to na PPC blizardu na 040/25. Celé to bylo na jednom ARCD.
    AmigaServiceMan

  21. Poděkovat k0x - tito lidé za příspěvek poděkovali
  22. #38
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1573
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    Hmm - nepodarilo se mi najit index ARCD ci primy iSOs a ty cedla bohuzel nemam.
    Mohli byste se prosim nekdo podivat ve svem archivu?


    A tady enforce na vampu


  23. #39
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1603
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    ARCD mám všechny jako ISO (kdysi jsem je dával do kupy v rámci zdejší původní knihovny, ze tří - čtyř napůl čitelných placek jedno funkční ISO. Neskutečná jebačka...) ale časově to teď nedávám, abych to někde mountnul a procházel. Kdyby byl zájem, můžu to někam uploadnout...

    Pardón, omluva Damimu, sou na mortále v knihovně...
    Naposledy upravil IDEfix : 29.03.2019 v 14:22:09
    AmigaServiceMan

  24. Poděkovat DaMi - tito lidé za příspěvek poděkovali
  25. #40
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2579
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Enforce

    @idefix No na PPC ti to asi pojede dobre .
    Ale ne - ja jsem naprosto presvedcenej, ze engine Enforce je skvelej. Jenom proste neprisel ve spravnou dobu no.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots