Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 20
  1. #1
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí Motorola MC68060FE133

    Co rikate na MC68060FE133? Je pouzity v NatAmi.
    I love Amiga

  2. #2
    ATO.sk Wolfus's Avatar
    Datum registrace
    07.06.2007
    Město
    Slovensko - BA/DS
    Věk
    37
    Příspěvků
    1137
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ze pokial je to "133" takt ako pri ostatnych verziach, tak asi skonci ataristicky sen o Falcone ako jedinom pocitaci s 68k CPU s trojcifernou frekvenciou
    ???

  3. #3
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Skoda, ze tento CPU nepouzili do novych turbin pro Amigu
    I love Amiga

  4. #4
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3275
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Solaris104 původně napsal: View Post
    Skoda, ze tento CPU nepouzili do novych turbin pro Amigu
    133 by asi dvanáctka neutáhla, už kvůli sběrnici by se to muselo přinemenším nějak půlit. Stačí, že bude v Natami ne?
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  5. #5
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Koho zajímá dvanáctikule? Dospělí se baví jen o A3000/4000 ;-)

    Ale pokud se bavíme o NatAmi, tak jsem doufal, že tam bude trochu výkonější procesor. Ty "070" vypadaly slibně... Jestli zkončí u 060/133, bude to trochu zklamání...
    Naposledy upravil MisticJoe : 27.05.2010 v 00:07:21

  6. #6
    Sniper2003's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Litoměřice
    Věk
    39
    Příspěvků
    234
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    MisticJoe: Nebud zlej,kazdej vi ze A1200 je nejlepsi Amiga vsech dob a to rikam i pres to,ze A3000 i A4000 vlastnim
    Uz jen emulator,ale A1200 to zase brzo opet jisti... :)

  7. #7
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1364
    Post Thanks / Like

    Výchozí nazor

    Quote MisticJoe původně napsal: View Post
    Koho zajímá dvanáctikule? Dospělí se baví jen o A3000/4000 ;-)

    Ale pokud se bavíme o NatAmi, tak jsem doufal, že tam bude trochu výkonější procesor. Ty "070" vypadaly slibně... Jestli zkončí u 060/133, bude to trochu zklamání...
    Kazdy kto vlastni Amigu je podla mna v kutiku duse stale dieta!!
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  8. #8
    Stex
    Host Stex's Avatar

    Výchozí

    sel by ten procak dobastlit na nejakou klasiku turbinu? nebo je tam nejaky pesek?

  9. #9
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Je tusim v plcc, kdezto vsechny turbiny jsou delane na PGA. Na tak vysokou frekvenci neni zadna turbina navrhnuta. Musela by se udelat nova karta. Hned bych si takovou novou turbinu do A1200 nebo A4000 koupil
    I love Amiga

  10. #10
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    To já taky, i když je mi jasná cena

  11. #11
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2672
    Post Thanks / Like

    Výchozí 68060 ???

    Dovolim si napisat moju predstavu kam bude Natami (ked uz bol ten projekt tu somenuty) smerova, sam viem ake je zlozite tvorit novy HW a ake je taze slapat chodnik do neznama. Mnoho ludi nadava, ze Natami nie je nic prevratne a neprinasa nic nove ako bolo slubovane. Pri vyvoji sa vzdy postupuje po krokoch, vzdy sa navrhuje cast HW ktora za vyladje a nasledne sa na funkcny prototip sa nabaluju novsie a novsie technologie. Tak je to aj pri Natami, HW musia rozbehnut najskor do plnej funkcnej emulacie realneho HW, ked to bude vsetko funkcne pridu dalsie upravi, AGA, SuperAGA atd. Osobne si myslim, ze 68060 nas vobec nemusi trapit, podla mna je to len prestupna stanica na iny vykonejsi CPU nechame sa prekvapit. Momentnalne sluzi iba zladenie terajsieho HW.

  12. #12
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3275
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Boboo: Přesně to si myslím a tak to nejspíš bude.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  13. #13
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1364
    Post Thanks / Like

    Výchozí vlakno

    Podla mna by NATAMI malo mat uz svoju zalozku s prispevkami na fore.

    Podla HW obrazkou co vidim na stranke NATAMI su podla mna ovela dalej nez - cim nas kŕmia!


    Ved maju komplet CPU board. Vsimol ste si niekto ten dalsi slot na dalsiu kartu? Ze by dalsia cpu karta?VGA?RADIC? Je to ukoncene dakym terminatorom alebo iba zaslepkou....
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  14. #14
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    A není to ten slibovaný nový Zorro slot? Tedy jako myslím konektor na stromeček s těmi sloty

  15. #15
    Sniper2003's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Litoměřice
    Věk
    39
    Příspěvků
    234
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Me prijde ze ta deska co je na fotce uz je produkcni.Nevim jak Vam,ale me jo Treba uz jen ta ROHS samolepka neco naznacuje.A koukam ze zatim nikdo nejak moc neresi ze AEON rozesila lidem X1000
    Uz jen emulator,ale A1200 to zase brzo opet jisti... :)

  16. #16
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Kdo vi, jak bude finalni NatAmi vypadat, ale CPU karty tam jsou modularni jako v A4000
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: NAe60F_2.jpg
Zobrazeno: 149
Velikost: 134,9 KB
ID: 1724  
    Naposledy upravil Solaris104 : 02.06.2010 v 12:53:39
    I love Amiga

  17. #17
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1364
    Post Thanks / Like

    Výchozí X1000

    Quote Sniper2003 původně napsal: View Post
    Me prijde ze ta deska co je na fotce uz je produkcni.Nevim jak Vam,ale me jo Treba uz jen ta ROHS samolepka neco naznacuje.A koukam ze zatim nikdo nejak moc neresi ze AEON rozesila lidem X1000

    O tej x1000 viem menej ako o NATAMI a uz davaju dosky ludom. Tiez som videl iba par screenov z OS 4.1 a motherboardu - nic viac.... no neviem - predrazenych nevyuzitelnych KLONE/PC uz je dost. Vobec ma to nelaka...... uvidme co z toho bude
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  18. #18
    zz_indigo's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2009
    Město
    Koplotovce
    Věk
    41
    Příspěvků
    545
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Stex původně napsal: View Post
    sel by ten procak dobastlit na nejakou klasiku turbinu? nebo je tam nejaky pesek?
    ano cela ta byzuteria z napismy GAL/PAL/MAX na tej turbine

  19. #19
    zz_indigo's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2009
    Město
    Koplotovce
    Věk
    41
    Příspěvků
    545
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote venox původně napsal: View Post
    Podla mna by NATAMI malo mat uz svoju zalozku s prispevkami na fore.

    Podla HW obrazkou co vidim na stranke NATAMI su podla mna ovela dalej nez - cim nas kŕmia!


    Ved maju komplet CPU board. Vsimol ste si niekto ten dalsi slot na dalsiu kartu? Ze by dalsia cpu karta?VGA?RADIC? Je to ukoncene dakym terminatorom alebo iba zaslepkou....
    vyvedene nezapojene pini z toho FGA/CPLD

    Ten napiz ZIV ale moze naznacovat co tam chcu dostat.
    Naposledy upravil zz_indigo : 02.06.2010 v 17:56:17

  20. #20
    zz_indigo's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2009
    Město
    Koplotovce
    Věk
    41
    Příspěvků
    545
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Sniper2003 původně napsal: View Post
    Me prijde ze ta deska co je na fotce uz je produkcni.Nevim jak Vam,ale me jo Treba uz jen ta ROHS samolepka neco naznacuje.A koukam ze zatim nikdo nejak moc neresi ze AEON rozesila lidem X1000
    ta nalepka naznacuje ze si to dali spracvyt u niekoho koho technbologia ROHOS vyhovuje.

Podobná témata

  1. Motorola-MC68040RC25V kam s tím?
    By spajdr in forum Hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 07.04.2013, 06:35:50
  2. Motorola 68000
    By ObiWanKen in forum Hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 14.11.2012, 09:04:01
  3. Motorola 68010 v A600
    By krtek11 in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 31.10.2012, 13:01:51

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots