Zobrazuji výsledky 1 až 12 z 12
  1. #1
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí Příjemné zpestření úterní noci :)

    Tak si tady pomalu hraju s Lukyho Pegasosem a jestli mi z toho nepraskne další cévka, tak se budu divit. Od sedmi večer se tady snažím nainstalovat MorphOS na větší disk, ale pořád to házelo read error. Říkám si, asi špinavá DVD mechanika - ven a vyčistit. Nepomohlo. Asi jsem blbej tak studuju dalších pár hodiny příkazy pro OF. A teprve teď jsem přišel na to, že jsem si vypálil nedotažené iso

  2. #2
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3400
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ty si ty problemy vyrabis umyslne Nicmene tohle se mi stalo s instalackou Windows a nebylo mi divny, ze ma jen 300MB (neslo o piratskou kopii, ale o digitalni ditribuci Microsoft Action Packu, ktera se stahovala pres nejakej priblblej MIcrosofti downloader napsanej v Jave).

  3. #3
    Sniper2003's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Litoměřice
    Věk
    39
    Příspěvků
    234
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ja mel neco podobnyho,instaloval jsem AmigaOS4 nekolik hodin na Macu Mini,nadaval jsem jak spacek,ze ma mechaniku KO nebo co,uz jsem na netu shanel jinou,rikal jsem si ze to neni mozny a ono to cely bylo vadnym CD.
    Uz jen emulator,ale A1200 to zase brzo opet jisti... :)

  4. #4
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No to jsme dva, kdo teď trochu šílí Ale já už tedy od neděle. Už jsem z toho tak zmagořenej, že jsem si při přeinstalaci OS3.9 špatně zvolil unit CDčka (pod OS4 jsem si obsah CD hodil na disk, bo jsem byl línej dělat boot disketu a nebo rvát na disketu WB3.1 ovladač CD-romky), což mělo za následek, že to najednou začalo házet "CD0: neidentifikovaná"... Jsem si říkal "Do háje, to jako najednou přestala fachat CD-romka?". Soptil jsem, prohazoval s jinou mechanikou, koukal do moutlistu... Vidim Unit=0. No ne, dyť to je správně, ne? Soptim dál...a najednou mozek vyhodí verdikt - dyť vona je Unit 1!!!

  5. #5
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1169
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    jsme tři, já zase úpím u doutisícovky je tam nějaký slabší zdroj a nechce mi to utáhnout všechno dohromady, co jsem tam naskládal
    Naposledy upravil Solaris104 : 11.08.2010 v 15:47:41
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  6. #6
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1343
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Huíííí hahaha
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  7. #7
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Myšlenka, že po vypálením dotaženého ISO souboru jsou všechny problémy vyřešeny byl omyl. Dalších pět hodin jsem několikrát instaloval MorphOS a při každém startu na mě vykoukla bílá obrazovka a konec... Zkoušel jsem různé masky, maxtransfery, kopie Lukyho systému atd... Nakonec mě napadlo zobrazit všechny soubory a zarazily mě dvě složky env-archive a Env-Archive v Prefs složce... Takže pro příště - při formátování disku nezatrhávat rozlišování velikosti písmen

    Ale jinak je to paráda, se SAM se to nedá rychlostně vůbec srovnávat.

  8. #8
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1676
    Post Thanks / Like

    Thumbs up welcome

    Tak vítej u Pegasosů

  9. #9
    AKF Luky's Avatar
    Datum registrace
    06.01.2009
    Město
    Chrastava
    Věk
    36
    Příspěvků
    13
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Probere, ty jsi mě teda vyděsil... už jsem si začínal myslet, že se s ním cestou něco stalo. MorphOS 2.5 ISO soubor jsi měl na tom 40G disku taky, abys nemusel pro instalačku stahovat A pak ty problémy... no to je taky nápad, speciálně si zaškrtnout u souborovému systému rozlišování velkých a malých písmen u názvů souborů, kdo tohle taky vymyslel... to fakt nosí jen samý problémy a nejen na MorphOS, ale i v Linuxu a tím pádem i často v adresách na webu - no fuj.

    Tak doufám, že už Ti Pegásek II G4 pod MorphOS 2.5 hezky šlape a koukal jsem, že podle Amiga Klub Forever seznamu jsi nainstalil už i AmigaOS 4.1.2 a AROS, supr

    Ať Ti Pegasos II G4 dobře slouží a případně Ti pomůže i s něčím pro Amiga Portál. Věřím, že teď poběží dál v dobrých rukou a jsem za to rád.

  10. #10
    Stex
    Host Stex's Avatar

    Výchozí

    probe gratulace a tise zavidim..... budou novy clankz? ))))))

  11. #11
    Stex
    Host Stex's Avatar

    Výchozí

    co ted planujes udelas s toui samanthou?

  12. #12
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Články budou, ale určitě v nejbližší době né o MorphOS nebo Pegasosu. SAM své využití najde, není třeba mít o ní strach

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots