Stránka 13 z 39 PrvníPrvní 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132 ... PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 241 až 260 z 766
  1. #241
    zz_indigo's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2009
    Město
    Koplotovce
    Věk
    41
    Příspěvků
    545
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    reprodukovat problem nebude. len ta cena ;-) Vydel som hustejsie veci. ale ked som zistil co to doticneho stalo sa mi ciferniky pretocili.

  2. #242
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ako som uz pisal, ja mam cenu garantovanu od dm2 (8mil line, 8mil space) bez ohladu na pocet vias, preco sa musime stale o tam bavit?
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  3. #243
    zz_indigo's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2009
    Město
    Koplotovce
    Věk
    41
    Příspěvků
    545
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Boboo původně napsal: View Post
    Ako som uz pisal, ja mam cenu garantovanu od dm2 (8mil line, 8mil space) bez ohladu na pocet vias, preco sa musime stale o tam bavit?
    pardon nejak som nepostrehol ze uz si dosiel az do tohto stadia. vedel som ze nieco hladas a ze asi aj nasiel niekoho kdo ti dava slusnu cenu za dm2. ale o zbytku si nehovoril. Ked som to hladal ja tak microvias cenu dooost zdvyhli.

    Inak ja uz som z navrhom skoncil. Uz len zistit ako na tom bude ucet po poplateni sekou co prisli. A dam to robit. (Optimalizoval som to na taiwancou a cena bude 10$ na kus ak dam robit 5ks ak by som dal robit 25 tak len 4$ ale tolko toho nepotrebujem)

  4. #244
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Kylian 616? Další turbína?

  5. #245
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tiez neviem voco go
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  6. #246
    zz_indigo's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2009
    Město
    Koplotovce
    Věk
    41
    Příspěvků
    545
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Prober původně napsal: View Post
    Kylian 616? Další turbína?
    Viacmenej len realizacia toho co som ja vydedukoval z roznich zdrojou, Boboo vytestoval. Akurat realizovane inou programovatelnou logikou. (Lattice nejak nepopdpruje neplatiacich linuxakou len windowsakou)

    Celkovo ide len o pomocku aby sa dala A600 pouzit z WHDLOAD a troska to dalo vykonu pri hrach typu syndicate (ak sa to zas neposerie tak by to malo mat 1M SLOWFAST a 16Mhz 68SEC000. Z moznostou to upravyt este na 1/2M noautoconfig FAST)

  7. #247
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Vy jste prostě neskuteční

  8. #248
    Sponzor Marien's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Zlín
    Věk
    51
    Příspěvků
    412
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Je docela možné, že za nějakou dobu si tu navrhneme a vyrobíme naši vlastní verzi Natami a možná bude k dispozici ještě dříve než ta od dojčlandů...
    Sběratel Amiga pecek. WHDLoad and MUI registered user. Advanced bastler.

  9. #249
    Kachna Obecna's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Hrádek nad Nisou
    Věk
    40
    Příspěvků
    218
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    A jaký je mezi oběma řešeními rozdíl???

  10. #250
    zz_indigo's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2009
    Město
    Koplotovce
    Věk
    41
    Příspěvků
    545
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Kachna Obecna původně napsal: View Post
    A jaký je mezi oběma řešeními rozdíl???
    v pouzitom obvode logiky a tom ako to bude naprogramovane.
    To moje bude vo VHDL a logika bude v CPLD (Ak to dokoncim)
    Boboo to robi v Abel-i a logika je v GAL

    Pravdepodobne to bude mat boboo podstatne skor ako ja. Ma troska viac volenho casu. A ja ak to vobec bude nejak distribuovat tak urcite nei zlozene.

  11. #251
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Predovsetkym sme spolupracovali ak sa to tak da nazvat, vymena informacii, zdielanie teorie a praxe. zz_indigo pracoval na asynchronom rieseni akceleratora, ja napopak bez pouzitia externeho oscilatora, synchronom rieseni. Kazdy prispel niecim do mlyna Ja som trval na 68SEC000 zz_indigo preferoval 020ku, chcel som nazbierat co najviac informacii a skusenosti do buducna na dalsi vyvoj 020, 32-Bit na 68EC020 interface napisal zz_indigo v ABEL uz v na jar 2010.

    BTW: Aky je rozdiel? Mate na vyber
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  12. #252
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No bol by som radsej keby ste radsej pracovali spolu na jednom projekte a dal by sa spojit DONATE - takto ste rozdeleni a nieje to podla mna dobre pre koncovy projekt..... viac hlav viac kapusty..... a je super ze mate urobene synchronnu a asynchronnu kartu - to znaci ze na vyvoj rychlej turbiny uz nieste daleko a to je na Chalanov v domacnosti velmi vela v Commodore potom IngOVIA spali a hrali hry... inak to ja nevidim.... Klubuk dole CHALANI Jens je macher ale kde sa na vas hrabe!
    Naposledy upravil venox : 09.01.2011 v 23:09:01
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  13. #253
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Já se nechci pořád dokola opakovat, ale hodně sí vážím lidí, co dokážou něco tak šíleného opravit. Co pak s těma, co dokážou navíc vymyslet a nakonec i realizovat něco úplně nového. A navíc se s nima dá ještě normálně bavit. Pro mě je tohle všechno španělská vesnice.

  14. #254
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote venox původně napsal: View Post
    No bol by som radsej keby ste radsej pracovali spolu na jednom projekte a dal by sa spojit DONATE - takto ste rozdeleni a nieje to podla mna dobre pre koncovy projekt..... viac hlav viac kapusty..... a je super ze mate urobene synchronnu a asynchronnu kartu - to znaci ze na vyvoj rychlej turbiny uz nieste daleko a to je na Chalanov v domacnosti velmi vela v Commodore potom IngOVIA spali a hrali hry... inak to ja nevidim.... Klubuk dole CHALANI Jens je macher ale kde sa na vas hrabe!
    Nam to obom takto vyhovuje, kazdy z nas ma ine moznosti a ciele. Obaja sa mozeme slobodne realizovat, ak ma niekto nejaky napad, alebo skusenost tak sa o to navzajom podelime.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  15. #255
    Kachna Obecna's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Hrádek nad Nisou
    Věk
    40
    Příspěvků
    218
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Super, při čekání na jednu turbínu jsou tu 2...

    Představu o Furii mám, ale prosím zz_indigo aby se rozepsal více o té své. je tam 68000, nebo 68020 jak píše BoBoo??? Jsou reálné testy pro porovnání, jak je rychlá?
    Předpokládám že oba tam máte pouzdro pro RAM s 2MB jen každý jinak adresovaný, nebo stejně? Bude také volně dostupná jako Furie od BoBoo???

    A ještě dotaz bude tam RAM velikostně dostačující pro WHDload?
    Podle mých zjištění je pro preload Whdload her potřeba většinou okolo 3MB ostatní paměti, samozřejmě + chip RAM.

    Je možné že by jste upravili své projekty na 4MB ram? Je v tom nějaký problém krom ceny? Adresovatelnost? V jednom pozdře 4mb místo 2mb, nebo další pouzdro s s 2MB???
    Vzhledem k cenám a dostupnosti dnešních PCMCIA SRAM bych byl rád kdyby jste zauvažovali, zda je to realizovatelné i formou další verze stávajících projektů...

  16. #256
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Exclamation Update

    Pri navrhu PCB mi zostalo dost miesta ktore by som chcel vyuzit co najrozumnejsie, tak som sa rozhodol, ze na dosku Furie pridat "SmartBUS". SmartBUS by sluzil na rozsirenie Furie o dalsie zariadenia, napriklad dalsia FastRAM autoconfig 4MB, popripade FPU alebo SCSI. Skratka jednalo by sa o nejaky port ako zme zvyknuty u Blizzardov. SmartBUS by mal mat 30+30 pin konektor HARWIN, ten sa vyuzival hlavne v starych notebook-och, prave na rozsirenie RAM.

    Tak drzte palce, nech sa mi podari ten SmartBUS naroutrovat na Furiu


    Ilustracny obrazok, toto je 10+10 HARWIN socket


    Ilustracny obrazok, toto je 10+10 HARWIN plug
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  17. #257
    Sledge's Avatar
    Datum registrace
    14.01.2010
    Město
    Praha
    Věk
    35
    Příspěvků
    69
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    K tomu snad jediné!



    )
    high-voltage.cz, retropolis.cz, doshaven.eu
    Amiga 600, ACA630/25, Indivison ECS, 4GB CF HDD

  18. #258
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí furia na PPA

    tu mas trosku reklamy - http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=1&t=84739
    dufam ze sa nenahnevas ....
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  19. #259
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    V pohode
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  20. #260
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Poliaci chcu vediet ci bude verzia aj na A500?
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

Podobná témata

  1. Anketa - Nástupce Fúria S628
    By Starej_Mraf in forum Hardware
    Odpovědí: 105
    Poslední příspěvek: 22.08.2014, 14:32:06
  2. Logo Furia - Navrh
    By Boboo in forum Ostatní
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 05.04.2013, 17:28:20
  3. Instalace větráku pro Fúrii S628 (+ FuriaRAM)
    By davesade in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 18.09.2012, 15:02:47
  4. Nová turbokarta ACA 630/40 pro A600
    By webtv in forum Hardware
    Odpovědí: 177
    Poslední příspěvek: 15.12.2011, 19:21:00
  5. Turbokarta do A600
    By Boboo in forum Hardware
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 30.01.2007, 01:01:36

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots