Stránka 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 41 až 60 z 88

Téma: Ishar 2

  1. #41
    Sponzor Marien's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Zlín
    Věk
    51
    Příspěvků
    412
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    jj, ten excalibur mám ještě doma, sběratelský číslo, Ishar2 je moje srdeční záležitost...
    Sběratel Amiga pecek. WHDLoad and MUI registered user. Advanced bastler.

  2. #42
    cistehovado's Avatar
    Datum registrace
    28.05.2010
    Město
    Bratislava
    Věk
    45
    Příspěvků
    43
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote pepapantak původně napsal: View Post
    Pro hráče mám doma ještě manuál, k Isharu 1-3, kde jsou recepty kouzel. Bez nich se hra nedá dohrát.
    Jo ty manualy by se bodli, nevim najst ty moje txt soubory s receptama, jesli nemas nahodou i elviru1/2 recepty. Muzes to prosim poslat mailem ? (wlcina (sled) gmail.com)

  3. #43
    Sponzor los_carlos's Avatar
    Datum registrace
    03.06.2010
    Město
    Dobříš
    Věk
    43
    Příspěvků
    124
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    ja mam nejaky excalibry u rodicu v Praze, ale nejak se tam nemuzu dostat
    A1200 2MBChip, 16MB Fast, Blizzard III 1230/40, Tower - Infinity,WD 20 GB HDD

  4. #44
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2631
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Nejake jsou naskenovane na portalu.
    I love Amiga

  5. #45
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jo, mapy byly i ve score, ale zabírají tam půlku A4? Ne A mají popisky, v kterých krámech jsou důležité věci? Ne Napadlo mě udělat pořádnou mapu právě ve chvíli, kdy jsem viděl tu šílenost v nascenovaném score, na kterou aby si člověk vzal i věšteckou kouli.
    Vím, že map je habakuk, ale mě šlo spíš o to udělat je ostré a kvalitní (co se grafiky týče).
    ps.: Excalibury do 10ky byly pouze černobílé a tisk taky dvakrát nic moc. Docela by mě zajímalo, jak tedy vypadají mapy tam. Navíc jsem měl pocit, že návod na Ishar 2 byl až někde později - recenze tedy určitě.

  6. #46
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    874
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    mapy jsou v excaliburu č.21 na portále jak psal solaris jsou skeny
    http://www.amigaportal.cz/Excal/21_1993.pdf
    Naposledy upravil Lasice : 06.01.2011 v 12:12:44
    forever

  7. #47
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Mě přišlo to číslo 2 divný
    Jinak koukám na ty mapy a musím tedy vzít zpět, že nikde nejsou kvalitní. Alespoň mi to ušetřilo práci

  8. #48
    Turrican's Avatar
    Datum registrace
    19.10.2006
    Město
    Třebíč
    Příspěvků
    257
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ten Excalibur je možná lépe nascanovaný tady:
    http://www.oldgames.sk/casopisobr.ph...292&image=8283

  9. #49
    pepapantak's Avatar
    Datum registrace
    18.09.2010
    Město
    Vranovice
    Věk
    37
    Příspěvků
    186
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote cistehovado původně napsal: View Post
    Jo ty manualy by se bodli, nevim najst ty moje txt soubory s receptama, jesli nemas nahodou i elviru1/2 recepty. Muzes to prosim poslat mailem ? (wlcina (sled) gmail.com)
    Až bude čas tak naskenuji manuál k isharům a dám to sem, k elviře manuál nemám.

  10. #50
    Sponzor CodEx's Avatar
    Datum registrace
    16.04.2009
    Město
    České Budějovice
    Věk
    45
    Příspěvků
    347
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Co se týká manuálů k Isharům tak můžu nabídnout ze své sbírky

    Chtěl jsem to sem nahrát přímo jako přílohu, ale limit mi to nedovolil.

    Proto nabízím ke stažení z mého serveru:

    Ishar: Legend of the Fortress

    http://zavadilka.net/ishar1_man.pdf

    Ishar 2: Messengers of Doom

    http://zavadilka.net/ishar2_man.pdf

    Ishar 3: Seven Gates of Infinity

    http://zavadilka.net/ishar3_man.pdf


    Jste mě docela zlákali si tuhle parádu zahrát.
    A1200, Blizzard 1230/50MHz, 64MB RAM, CF-IDE 2GB, WHDLoad registered; CD32; C128, FDD 1541 II; C64 I, FDD 1541 I, UK1541 2GB
    A600 HD,
    2MB Chip, Fúria EC020 inside

  11. #51
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ručičky nožičky líbám!

  12. #52
    Sponzor CodEx's Avatar
    Datum registrace
    16.04.2009
    Město
    České Budějovice
    Věk
    45
    Příspěvků
    347
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak to abych si je taky jednou na to pořádně umyl
    A1200, Blizzard 1230/50MHz, 64MB RAM, CF-IDE 2GB, WHDLoad registered; CD32; C128, FDD 1541 II; C64 I, FDD 1541 I, UK1541 2GB
    A600 HD,
    2MB Chip, Fúria EC020 inside

  13. #53
    ATO.sk Wolfus's Avatar
    Datum registrace
    07.06.2007
    Město
    Slovensko - BA/DS
    Věk
    37
    Příspěvků
    1138
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote cistehovado původně napsal: View Post
    Jo ty manualy by se bodli, nevim najst ty moje txt soubory s receptama, jesli nemas nahodou i elviru1/2 recepty. Muzes to prosim poslat mailem ? (wlcina (sled) gmail.com)
    http://www.lemonamiga.com/games/docs.php?id=551
    http://www.lemonamiga.com/games/docs.php?id=554
    ???

  14. #54
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Pánové, no přece - http://amiga-manuals.xiik.net

  15. #55
    Sponzor Guma's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2011
    Město
    Plzeň
    Věk
    45
    Příspěvků
    26
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ishar 2

    Nemá někdo prosím origo Ishar 2 AGA necracklou verzi? Sehnal jsem origo ale první disketa je asi khaput respektive se zasekne a celá disketovka se rozezvučí až rozeřve. Nechci mít v origo krabici "neoriginální" (jsem magor) věci...dík

    PS: a google mne nepotěšil...
    PS2: Jsem trubka...na krabici nikde AGA napsáno není takže předpokládám, že mám ECS
    Naposledy upravil Guma : 09.10.2011 v 23:36:30

  16. #56
    gaffcz
    Host gaffcz's Avatar

    Výchozí O: Ishar 2

    Njn, ishar 2, nejlepší atmosféra ever.. škoda jen, že v závěru ho tak odflákli

  17. #57
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    41
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ishar 2

    Zdravím a po letech si dovoluji otevřít tohle téma. Mám A500 s Gotekem na poslední verzi. Revize desky je 6A, proto jsem koupil rozšíření o 2Mb RAM. Nyní mám 1Mb cip a 1,5Mb slow.
    https://www.ebay.co.uk/itm/2MB-RAM-u...72.m2749.l2649
    Problém je v tom, že když ukládám hru, tak je vše v pohodě. Když chci pozici načíst, tak mi vyjede error s hláškou Not Enough Memory. Projel jsem různé verze a všechny dělaj to samé.
    Jsem zoufalej a nechci se snížít k hraní na PC. Proto jsem si milenku nekupoval.
    Na emulátoru jsem hru pouštěl i s kickem v2x a nic.
    Co dělám špatně? Poradí nějaký guru?

    Předem dík.

  18. #58
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1686
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ishar 2

    Já to právě zkusil v emulátoru (A500, 512kB chip a 512kB SlowFast, ks1.3 - základní konfigurace z QuickStart menu) a ukládání i načítání mi funguje. Zkusil jsem verzi Ishar 2 - Messengers of Doom (1993)(Silmarils)(M3)[cr PDX](Disk 1 of 3). Když najedeš do WB, tak tu paměť fakt vidíš?
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  19. #59
    Denny T's Avatar
    Datum registrace
    03.09.2018
    Město
    Jsem z jihu.
    Věk
    41
    Příspěvků
    39
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Ishar 2

    Ano. Dokonce je RAM kontkolována v Keir Fraser's Systest a bez problémů. Spousta her, co mi s 512kb nejela, teď jede. Jen ISHAR2 a tuším Elvira1 zablbnula.

    Prubnu tu tvou verzi ještě jednou a napíšu.
    Naposledy upravil Denny T : 07.11.2018 v 02:21:46

  20. #60
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3400
    Post Thanks / Like

    Výchozí Ishar 2

    Nektere disketove hry byly tehda nachylne i na konfiguraci pameti. Ocekavaly 512KB chip od adresy $000000 a dalsich 512KB slow-fast od $C00000, coz byla velmi typicka konfigurace. Ono to nevypada na ten problem, ale pokud nic jineho nezabere, tak bych zkusil vyndat pamet z trapdooru a 1MB chip na desce prekonfiguroval na 512/512 chip/slow-fast. Dalsi co me napada, ze to gotek spravne nezapise a pri nacteni se Ishar zhrouti. Tady by si slo pomoct externi disketovkou, pokud nemas interni.

Podobná témata

  1. Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 15.03.2013, 23:44:51

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots