-
-
Pokud to nebude u východních hranic, tak snad... možná...
-
Poděkování / Oblíbenost - 0 Poděkovat, 1 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
Cyberian - těmto lidem se příspěvek líbí
-
No malo by to byt niekde v okoli tu : http://maps.google.com/maps?f=q&sour...republika&z=13
ci uz Bojnice, Prievidza, Nováky, Nitrianske Rudno.... uvidim co by sa dalo zohnat.
WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX
-
Ajjjjj
-
Prober původně napsal:
Ajjjjj

Daleko??
WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX
-
To je relativně kousek ;o)
-
No Probere? Vždyť to máš blíž jak do Práglu
-
Já bych navrhoval Dubnici nad Váhom....
Sběratel Amiga pecek. WHDLoad and MUI registered user. Advanced bastler.
-
Marien původně napsal:
Já bych navrhoval Dubnici nad Váhom....
preco tam?
-
eddie
Host
bolo by to fajn
-
venox původně napsal:
preco tam?
Nebol tam blazinec?
Alebo tam ma Marien rodinu? 
Inac blizsie k ceskym hraniciam to moc byt nemoze, takze sa moc neosivajte. Ja to beriem, po dialnicu je to kusok.
-
To Wolfus
1. Nie nebol (ale je tam basa)
2. To bude skor pravda
3. Pre mna je to kusok
4. Pokial by mal prist aj niekto z Kosic, tak je lepsia asi ta Prievidza alebo Nitrianske Rudno pre mna nie je problem.
U mna ale zalezi hlavne na termine. Inak by som tu bandu co sa tu pohybuje uz rad videl !
A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;
-
Dalo by sa mozno zajednat toto: - http://www.hotel-remata.sk/index_sk.html
Kamarat je veduci hotela a cena by sa dala urcite urobit.
-
Co já? Ale co třeba pražáci?
-
Pražáci? Vypravíme autobus!
-
Zastávky Praha, Brno, Ostrava
-
Poděkování / Oblíbenost - 0 Poděkovat, 1 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
Cyberian - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Vidim Venox ze si sa rozbehol. :-> Len tak dalej.
-
Fuuuuu... slintam! Myslim si, ze priplatit si za luxus (v rozumnej miere) nie je zly napad.
-
Dubnici proto, že je to malé, příjemné městečko, čepují tam černou horu a mám to kousek ze Zlína...
Sběratel Amiga pecek. WHDLoad and MUI registered user. Advanced bastler.
-
O: Sraz na Slovensku
Poprosim Grafikou o navrh loga akcie na Slovensku 2011 Remata