Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 20
  1. #1
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí Amiga600 zombíe - software failure

    Los problemos. .... start mojí ejmi, je takový divný, předpokládala jsem že je mrtvá.. ale je to tak šest pět startů ok pak jeden dva černá obrazovka s červenou tabulkou software failure Task: 6E7A a blikající rámeček... chvilkama jde chvilkama ne a když jde tak mi nefunguje reset pomocí A+A+ctrl (jestli s tím to může souviset)

    díky moc za radu
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  2. #2
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    a pak se počet cyklů dobrých startů opakuje
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  3. #3
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    No tak softreset nemusí fungovat kvůli klávesnici - někde problém na cestě k boardu - prověřil bych, jestli kablík od membrány opravdu sedí. Ty resety dělá i při bootu z FDD? Nebo si to zatím zkoušela jen z HDD? Prověřil bych, zda máš opravdu správně připravenou flashku.

  4. #4
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    tak cyklus už se neopakuje teď task 2368.. probliknout barvy od šedé po bílou pak toto ... sakryš
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  5. #5
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    ne, přímo hned po připojení napájení
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  6. #6
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    Aha... Tak to bych viděl na RAM nebo ROM. Jediné, co můžeš vytáhnout je ROMka a zkusit očistit kontakty. A pak ji pořádně zatlačit. (tedy pokud to dělá i s odpojenými HDD i FDD)

  7. #7
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    omlouvám se, špatně jsem se vyjádřila.. cf ve vnitř ještě není a místo té uvítací obrazkovky co mě vyzývá ke vložení diskety
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  8. #8
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    No tak zůstáváme u ROM (RAM v horším případě). Ještě mě napadlo překontrolovat zdroj.edit: jo a co ledka u klávesnice? ta dělá co?

  9. #9
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    Ledky fungují tak jak mají, tj. svítí napájení a při čtení s floppy svítí floppy, měla jsem to rozbrané a jen mi je trošku divné že všechny čipy mají 42 stupňů a procesor má 40
    ale teď mi to dvakrát naskočilo..

    update 20:20 - zdroj je fajn.. zapůjčen od nooly-ho..a jemu jede jak fík
    Naposledy upravil natalieCZ : 17.07.2011 v 21:20:35
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  10. #10
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    Skusa sa pozriet na dosku, ci nie su vytecene kondenzatory. Niekedy volnym okom to nie je vidiet, elektrolit sa vyleje pod puzdrom kondenatora....
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  11. #11
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    deska visuálně vypadá v pořádku, nicméně šla jsem do sklepa hledat joy.. a asi po půl hodině jsem přišla zapnula power a naběhlo to.. tak mě napadá jestli problém nemůže být v teplotě tj. jestli se to nepřehřívá... jinak jsem dneska říkala Noolymu že jsem dostala nabídku na 1200 s monitorem asi za 4litry...
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  12. #12
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    je to toto http://en.wikipedia.org/wiki/Guru_Meditation

    s
    tím že místo guru meditation tam mám Error: hodnota Task: hodnota
    hodnota erroru je 3 enbo 5 nebo 8
    Naposledy upravil natalieCZ : 17.07.2011 v 22:42:55
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  13. #13
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2648
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    Podle tech error kodu mi to pripada fakt na chybu ROM nebo RAM.
    I love Amiga

  14. #14
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    no jono.. to je život, je hezké si splnit sen, ale ta kocovina po probuzení nic moc....
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  15. #15
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    Hehe, to by me zajimalo, jak by si klasifikovala všechny peripetie, které jsem si s Amigama už prošel a procházím já Komatem? Nezoufej. ROMka se dá flashnout nová, ramku někdo jako ty sundá a nandá levou zadní taky.
    btw: jestli je to holá A1200, tak je ta cena imho dost přehnaná. Víc jak 2500,- bych za to nedal.
    Naposledy upravil MisticJoe : 17.07.2011 v 23:35:33

  16. #16
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1640
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    Quote MisticJoe původně napsal: View Post
    Hehe, to by me zajimalo, jak by si klasifikovala všechny peripetie, které jsem si s Amigama už prošel a procházím já Komatem?
    V tom případě sem já už několikrát mrtvej a znovu reinkarnovanej... A když si představim, že se chystám na akci svýho bastlířskýho života (přehození PPC procesoru na Blizzardu ze 175MHz na 300MHz verzi BGA technologii), tak sem na mrtvici při představě, že to pos..u a šestnáct litrů, co sem za tu kartu tenkrát u Javosoftu dal, bude v hajzlu...

    Mírně nechodivá A600 je proti tomu drobná lapálie...
    AmigaServiceMan

  17. #17
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    A já... raději budu mlčet, ať nejsem zase za debila

  18. #18
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1640
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    Ale zpátky k tématu - zkus to, co ti tady kluci radili s ROMkou a pokuď to nezabere, prubnul bych ty kondíky. To, jestli jsou vyteklí poznáš tak, že jeden nebo dva (ty SMD) zkusíš mikropájkou nahřát, respektive jejich nožičku a pak je normálně očuchej (fakt si nedělám prdel) a pokuď ucítíš "rybinu", tak jsou zralý na komplet výměnu, páč jsou vyteklí...
    Ono totiž při normální teplotě to není tak cítit.
    AmigaServiceMan

  19. #19
    natalieCZ's Avatar
    Datum registrace
    29.06.2011
    Město
    Praha (nedaleko)
    Věk
    37
    Příspěvků
    79
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    říkám si jen jestli to mám dělat zítra nebo až po úterním eeg, aby to nebylo poznat

    mistic neboj, nezůstane pin na pinu

    edit. schéma už je na papíře...
    Naposledy upravil natalieCZ : 18.07.2011 v 02:05:43
    A600- burned , PSOne with Display , Nooly's A1200 , A1200 - Blizzard 1230 - 8MB

  20. #20
    voodoo's Avatar
    Datum registrace
    15.10.2006
    Město
    Púchov, SK
    Věk
    41
    Příspěvků
    931
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga600 zombíe - software failure

    Quote natalieCZ původně napsal: View Post
    deska visuálně vypadá v pořádku, nicméně šla jsem do sklepa hledat joy.. a asi po půl hodině jsem přišla zapnula power a naběhlo to.. tak mě napadá jestli problém nemůže být v teplotě tj. jestli se to nepřehřívá... jinak jsem dneska říkala Noolymu že jsem dostala nabídku na 1200 s monitorem asi za 4litry...
    Offtopic: Tak na to ani nemysli. Za tu cenu, sa teraz predala A1200 s Blizzardom 030 a LCD monitorom. A nie hola A1200 so 100 rokov starym monitorom ! Za holu A1200 nedaj viac ako 1500,- Ck.
    A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;

Podobná témata

  1. Hudební software pro Amigu
    By Pedroza in forum Aplikace
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 14.01.2016, 09:08:11
  2. PPC software pod OS3.x pro lamy
    By Starej_Mraf in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.12.2012, 18:32:00
  3. AmigaOS 4.x Software Licence Agreement
    By DaMi in forum AmigaOS 4.x obecně
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 11.12.2007, 15:05:52
  4. Software na katalogizaci CD
    By Chain in forum Aplikace
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.10.2006, 08:10:21

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots