Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 29
  1. #1
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    726
    Post Thanks / Like

    Výchozí Návod na VooDoo3 3000

    kdyby se o to někdo pokoušel a nešlo mu to jako mě a těžko hledal radu, tak podle toho sem to zvládnul i já

    http://tech.groups.yahoo.com/group/A...or/message/825

  2. #2
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3221
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Heh, tak gratuluju, já to ani podle tohoto nedal, musel přijít až Wayne a ukázat mi to. No jo, jsem lama, přiznávám ;o)
    <<< RESETkání 2019 - Brno - 17. - 19. 5. 2019 - Kdo se chystá přijet, nechť se REGISTRUJE! >>>
    http://jack.untergrund.net
    [
    AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  3. #3
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    726
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    ona je tam totiž drobná chybka to voodoo.card se totiž musí přejmenovat na voodoo3.card a pak to jede tak jak má a na to sem přišel sám;-)

  4. #4
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Hele, se zeptám trochu offtopic - proč Voodoočka? V testech vychází daleko líp 9250 GeCube. Je u Amigy nějaký speciální důvod tedy, proč Voodoo?

  5. #5
    voodoo's Avatar
    Datum registrace
    15.10.2006
    Město
    Púchov, SK
    Věk
    41
    Příspěvků
    920
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Kym totiz nenaprogramovali ovladac pre Radeon radu 9000, tak boli voodoo karty to najlepsie (citaj najvykonejsie) co si mohol do amigy pripojit.
    A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;

  6. #6
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Rozumim, díky

  7. #7
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    69
    Příspěvků
    1524
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Quote voodoo původně napsal: View Post
    Kym totiz nenaprogramovali ovladac pre Radeon radu 9000, tak boli voodoo karty to najlepsie (citaj najvykonejsie) co si mohol do amigy pripojit.
    No já jsem měl svéo času BPPC a G-Rexe a Voodoo3000, později ATI 8500, a určitě byla Atina výkonnější než Voodoo.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, MacOSX 10.5.8
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  8. #8
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1161
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Quote Dedy původně napsal: View Post
    No já jsem měl svéo času BPPC a G-Rexe a Voodoo3000, později ATI 8500, a určitě byla Atina výkonnější než Voodoo.
    Ale ATI ovladače pro GREXa přece neexistují. Ovladače pro Radeon jsou jen pro Mediatory, navíc bez hardwarové 3D podpory.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  9. #9
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    69
    Příspěvků
    1524
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Jo, tak to už Ti asi neřeknu v čem to bylo, ale je to jak říkám, měl jsem nainstalovaný WarpOS... a to je asi tak vše co si pamatuji, přišel jsem mezitím i o zálohu hadru, někam jsem ji založil a už nenašel, mezitím jsem se totiž asi 3x stěhoval .
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, MacOSX 10.5.8
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  10. #10
    voodoo's Avatar
    Datum registrace
    15.10.2006
    Město
    Púchov, SK
    Věk
    41
    Příspěvků
    920
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Quote Dedy původně napsal: View Post
    No já jsem měl svéo času BPPC a G-Rexe a Voodoo3000, později ATI 8500, a určitě byla Atina výkonnější než Voodoo.
    Iste ze ATI je vykonnejsia, ale kym na ATI neboli ovladace tak bola najrychlejsia karta Voodoo 3000 (pre Amigu). A ATI Radeon 9000 je mladsi surodenec 8500, mimochodom s nizsim vykonom.
    A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;

  11. #11
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1351
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    No ja robim vsetko podla navodu ale toto tam nemam : 9.From the "Attach settings to" pulldown menu, choose "Board0:Voodoo3" - prave tuto mam napisane no attach . "Board0:Voodoo3" tam nemam ! kua tam


    1. Remove all traces of RTG software on your system. This inlcudes previous
    installs of P96.
    2. Unpack the P96 archive, and run the installer. When asked, choose
    Cybervision64/3d as your graphics card.
    3.Copy the Voodoo3.card file from the Mediator archive to libs:Picasso96
    4.Change the name of the file "CVision" in devs:monitors to "Voodoo3". Also
    change the icon's name.
    5. Edit the tooltypes of the newly renamed Voodoo3.info in devs:monitors. The
    entry "BOARDTYPE=CVision" should be changed to "BOARDTYPE=Voodoo3"
    6. If you got the P96 archive from the website, you probably don't have a
    Picasso96Settings file in devs:. If this is the case, copy one of the
    settings files from the devs-drawer in the P96 archive to devs: on your
    system, and rename it to "Picasso96Settings" (the file, not the drawer (hey,
    you said for "dummies")).
    7. Reboot.
    8. Start the Picasso96Mode program which is located in sys:prefs.
    9.From the "Attach settings to" pulldown menu, choose "Board0:Voodoo3". You
    might get a requester about non-suitable screenmodes, but what you choose
    there isn't really essential, I think...
    10.Reboot again.
    11. You should now have some new screenmodes to choose from!

    It is always a good idea to have both the AGA output and the new output
    available when doing stuff like this, so you know what is going on. Hope
    this is of help!

    Kay
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  12. #12
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    A vidíš ji v PCI info? Už se mi totiž stalo, že se najednou GK přestala hlásit a potřebovala vytáhnout a znova usadit... Nevim proč (mimochodem taky se teď jebu s Mediatorem - představa, že bych za něj dal těch 5000, tak asi někoho umlátim - SB128 mi pořád neběží a nevim, co s tim... a to tu mám 4 SB128 různých revizí...).

  13. #13
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1161
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    Přesně tak, přesvědčit se, že karta opravdu dobře sedí ve slotu - a nejlépe ještě důkladně očistit roztokem kontakty na kartě. Pokud se bude hlásit v pciinfo, je to ok.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  14. #14
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1351
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    bude to asi lamacke ale kde je pci nfo??
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  15. #15
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    726
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: návod na VooDoo3 3000

    Quote jamesd_007 původně napsal: View Post
    ona je tam totiž drobná chybka to voodoo.card se totiž musí přejmenovat na voodoo3.card a pak to jede tak jak má a na to sem přišel sám;-)
    no jak sem psal tady, ono to totiž jinak opravdu nejde. máš to tak přejmenované?

  16. #16
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1351
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    ano mam to vsetko ok, nasiel som aj pci info a le nejde to pustit ze nemam pci library ale je tam ... kua
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  17. #17
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    rozebrat, ocistit kontakty, slozit
    jo config jumper uz si nasel? :-D kdyz je v blbe poloze, tak to nebezi
    Naposledy upravil MisticJoe : 01.04.2012 v 22:17:27

  18. #18
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3221
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    Je to nějakej pátek co jsem si pořídil Voodoo 4 4500 32 MB PCI. Tak jsme to dneska zkusil a rovnou vyměnil za Voodoo 3 3000. Obraz najel, ale má divný svislý pruhy. V 8 bitu je obraz parádní a ve 24 bitu také. Jen 16 bit má pruhy.

    Zkoušel jsem jiná rozlišení, stále pruhy. Zkoušel jsem Warp 3D a trochu kartu rozehřát, stále pruhy.

    ftp://untergrund.net/users/jack/V4_pruhy1.JPG
    ftp://untergrund.net/users/jack/V4_pruhy2.JPG

    Zkusil jsem pak odklikat ten jejich Mediator instalátor a místo Voodoo3 jsem zašrtnul Voodoo4. Stále pruhy.

    Máte někdo nápady jak se zbavit pruhů v 16 bitu?
    <<< RESETkání 2019 - Brno - 17. - 19. 5. 2019 - Kdo se chystá přijet, nechť se REGISTRUJE! >>>
    http://jack.untergrund.net
    [
    AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  19. #19
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1161
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    Kartu jinak v PeCi odzkoušenou máš a jede ok?
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  20. #20
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3221
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Návod na VooDoo3 3000

    V PeCi budu testovat dneska, ale předpokládám, že je OK, pač pruhy dělala jen v 16 bitu. Ještě pak mám k dispozici G-Rexe. Ale spíš jsem si říkál, že na Voodoo4 se musí nějak jinak a že tu bude mít někdo zkušenostit a popřípadě nápad co s tím.
    <<< RESETkání 2019 - Brno - 17. - 19. 5. 2019 - Kdo se chystá přijet, nechť se REGISTRUJE! >>>
    http://jack.untergrund.net
    [
    AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

Podobná témata

  1. Amiga 3000 a OS 3.9
    By Sniper2003 in forum AmigaOS obecně
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 10.11.2009, 16:59:29
  2. Voodoo3-STrio64
    By sccs in forum Hardware
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 08.01.2008, 09:34:41
  3. Warp3D 68k na mediatoru/voodoo3
    By Chain in forum Aplikace
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 08.03.2007, 12:44:45

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots