Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazuji výsledky 41 až 49 z 49
  1. #41
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1669
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    Pár dní sem tu nebyl a z Medoucha je tu pěkná kofbojka...

    Hele, kluci, kdyby byl zájem, můžu udělat ze svého funkčního systému co mám na Mediatorovi s Apollo060/80, Vodoo3, SB128 a LAN10/100 zipbalík a poskytnout na genetický pokusy...
    AmigaServiceMan

  2. #42
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1385
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    dostal som sa ku miestu kde mi uz picasso96 pozna moje VOODOO3 v BOARDS ale neviem ake picasso settings tam mam nahrat, skusal som vsetky z instalacky picassa96... ani jeden mi nejde, vzdy pri teste rozlisenia mi to zamrzne......
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  3. #43
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    No to netuhne kvůli configu P96, protože tam používáš drivery z MMCD. Tam se pořád něco se*e na cestě mezi systémem-meďouchem-Voodoo. Jiný PCI port? Mě to dělalo u S3 taky. Už ani nevim, jak jsem to vyřešil, protože za poslední týden jsem zkoušel takových cestiček, že se v tom prostě ztrácím. JO! Kecám, vim! Mě to dělalo, když jsem měl povolený S3Int - nemáš povolený VoodooInt?

  4. Líbí se mi jan - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #44
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1669
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    Takže tady to je - OS_3.9_Mediator a heslo je Mediator. Karty mám v tomto pořadí od spodu case - Vodoo, mezera, SB128, LAN. WAIT rozpojeno, CONFIG spojeno, 4MB spojeno jumperem. Audio výstup Amigy mám spojený kablíkem s Link vstupem SB128 a v mixéru nastaveno na záložce Record.
    AmigaServiceMan

  6. #45
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1385
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    Toto je dolezita informacia - Audio výstup Amigy mám spojený kablíkem s Link vstupem SB128 a v mixéru nastaveno na záložce Record.
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  7. #46
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1385
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    Dosiel som ku vysledku preco nejde prepnut rozlisenie na VOODOO3 VGA vystup. Jednoducho pri poklepani na tlacidlo TEST to zamrzne. Skusal som vsetky moznosti nadstavenia Mediatoru (8MB, 4MB, Config ONPEN, CLOSE) , rozne pamate a casovanie na Blizzarde 1230 MKIV aj druhu indeticku kartu (Dakujem Tomas) a nic. Zapozical som si teda Blizzard PPC 210 / 40 /25 od Falcona a BINGO! Mediator krasne ozil, IDEFIXov system nabehol, parada! Ihned som si pozical EARTH 2140 od Falcona a instalovalo sa. Bol som v tej hodinke spokojny . Bohuzial po tejto hodinke potesenia mi doslo, ze moj Blizzard 1230 nieje to najlepsie pre Mediator. Preto som rozhodol posunut ho dalej, kedze ja PPC nevlastnim.

    Dakujem vsetkym za podporu. Dalsi postup navodu ktory, som doplnil je 100% v poriadku. Vsetko ide ale nie na Blizzarde 1230 MKIV.
    Naposledy upravil venox : 07.05.2012 v 11:33:05
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  8. #47
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    693
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    Použiji toto vlákno protože se mi nechce zakládat jiné

    Hraji si s mediatorem LT4 pro A1200, turbýna Apollo 1230/50 - 32MB ram. Pro začátek si hraji s grafickou kartou, bohužel jediné co se ke mě dostalo je S3 trio64 / 1MB ram . Není ani tak problém kartu rozchodit, po všem tom čtení a zkušenostech ostatních. Ale zaráží mě dvě věci, za a) karta v 8 bitovém modu má nekorektní barvy (jako když maté místo šedé - žlutou, místo černé - fialovou) trochu psychedelické v šestnácti bitovém módu (16 bit PC) jsou barvy ok, proč? za b) karta je v jakémkoliv módu pomalá, podle testu pomalejší než AGA, otázka proč?
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  9. #48
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    304
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    Já měl v Mediatoru S3 Virge a rozhodně nebyla pomalá. Jo a na S3 byli také dva ovladače, jeden na MMCD a jeden na Elbox.com a jeden z nich byl velmi problémový
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  10. #49
    amigaPeto's Avatar
    Datum registrace
    04.01.2019
    Město
    Kežmarok
    Věk
    36
    Příspěvků
    75
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Mediator 1200 inštalácia do toweru a rozbehanie kariet pod OS 3.1, OS 3.9

    ahoj viete mi poradit ake graficke karty podporuje mediator?? pozeral som na voodoo,ale tie su velmi drahe ceny od 100eur,aka je najidealnejsia volba

Podobná témata

  1. Amiga v Toweru
    By pepapantak in forum Hardware
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 11.05.2014, 21:49:10
  2. Mediator 1200 zaujimavý problém
    By om0tm in forum Hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 05.11.2011, 21:22:37
  3. Instalacia na PC
    By DAVE.SVK in forum Emulace na ostatních platformách
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 07.10.2007, 21:30:25
  4. Jakou klávesnici k Inifinituv toweru ?
    By Krtek in forum Hardware
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 29.04.2007, 11:17:57

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots