Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazuji výsledky 21 až 32 z 32
  1. #21
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    aha, ted na to koukam z Tigera a vubec to zubaty neni... z Morfa to vypada strasne...
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  2. #22
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    Ultimate Pack půjde nejspíš jen na regnuté verzi. Rozlišení je věc prekérní. Ono si to otestuje grafárnu samo a i monitor. A v tom je ten problém - já jsem normální rozlišení nahodil až se třetím monitorem. V tomhle je ten systém na pěst.

  3. #23
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    Ultimate pack jsem uz nakonec nainstaloval, chtelo neklikat zbesile na tlacitko "continue", kdyz pocitac premyslel, spoustelo se mi to imho pak vicekrat a delalo to hroznej bordel... rozliseni jsem si nakonec navolil na 1280x1024, ale mam to pres 4 obrazovky, nejde tomu nejak rict, at mi to hodi na jednu? Jinej monitor nemam :/ Ale zacina s mi to libit, ten UltimatePack tomu opravdu dost pomohl
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  4. #24
    MisticJoe's Avatar
    Datum registrace
    29.05.2007
    Město
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvků
    1624
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    Čistě teoreticky tomu můžeš vnutit vyšší rozišení přepsáním nějakého konfiguráku. Já na to nepřišel a testoval tak víc monitorů, až se to na jednom chytnulo.

  5. #25
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    V preferencích musíš najít správné označení typu monitoru, a pak by to neměl být problém. Mně to na powerbooku v5.8 najelo hned při startu nativní rozlišení. Někde na nejmenovaných stránkách jak jsem psal dříve , je na to slušný návod.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  6. #26
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    Dedy neblbni a hoď mu přímý link na ten zmiňovaný článek. Pokud to někde je popsáno, je zbytečné to popisovat znovu. Ten týdenní ban potom nějak přežiješ

  7. #27
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    Tak jo, když to busde jenom týden
    http://czpug.lukysoft.cz/clanky/nastaveni_monitoru.html
    tady to je slušně popsané..............
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  8. #28
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    diky moc! a primlouvam se za zmirneni trestu ;o)
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  9. #29
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    Už jsi to zkusil? A doufám, že to pomohlo
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  10. #30
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    jeste ne, nejsem za mackem tedka, az vecer
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  11. #31
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    Jo tak na Mackovi jsem to ještě taky nezkoušel, ale tam mi najelo nativní rozlišení, a zatím více neřeším, čekám až bude i pro Powerbooky vše v cajku, a pak si teprve koupím klíč. Bez wifi a 3D akcelerace a podpory PCMCIA, (teda zatím jsem nezkoušel, ale prý nejede), se není o čem bavit, co půl hodiny restart je na prd.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  12. #32
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MorphOS - základy

    ja mam MDD G4, tower, takze wi-fi a PCMCIA mne zatim moc netrapi. Zatim to mam jen na hrani, moc casto ted za tim mackem nesedim, protoze ho mam v obyvaku, takze tak o vikendu po nocich...
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

Podobná témata

  1. MorphOS - pár otázek do začátku
    By MisticJoe in forum Ostatní
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 25.04.2012, 14:32:45
  2. MorphOS na eMacu
    By JOeAim in forum MorphOS a MorphOS PowerUP
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 30.09.2010, 14:05:28
  3. MorphOS vs AmigaOS
    By Solaris104 in forum AmigaOS 4.x obecně
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 30.01.2010, 17:38:29
  4. MorphOS 2.0 je venku!
    By Prober in forum MorphOS a MorphOS PowerUP
    Odpovědí: 77
    Poslední příspěvek: 25.01.2009, 14:42:12

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots