Stránka 3 z 45 PrvníPrvní 12345678910111213141516171819202122 ... PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 41 až 60 z 899
  1. #41
    ObiWanKen's Avatar
    Datum registrace
    25.01.2012
    Město
    Handlova
    Věk
    44
    Příspěvků
    498
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Krasa ! Robis nam len radost mlady muz.

    Mimochodom je taka velka alebo sa mi to zda ?
    MiST | Amiga 600 Furia EC020 | Amiga 1200 ACA 1231 | Sharp MZ800 | ZX Spectrum 48k | Didaktik M | Didaktik Gama | C64 U1541II | Atari 800XL | Atari 130XE U1MB+SIDE2.

  2. #42
    Martin's Avatar
    Datum registrace
    12.11.2012
    Město
    Kurim
    Věk
    48
    Příspěvků
    28
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Parada, peknej projektik. Jen, jak jsem videl tu fotku s tema CPU naskladanyma v tom ruzovym nevodivym smejdu, tak mne oblilo. Vzdycky, kdyz mi to takto Cinani poslou, tak bych skrtil. Doufam, ze budou vsechny ok.

  3. #43
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote ObiWanKen původně napsal: View Post
    Krasa ! Robis nam len radost mlady muz.

    Mimochodom je taka velka alebo sa mi to zda ?
    Doska je 100 x 100 mm a nie je to len tak zrozmaru. CPU a CPLD som ucelovo zatlacene k zadnej casti pod vetrak CASE, pre lepsiu cirkulaciu vzduchu. Na procesore bude polozeny robusny pasivny chladic normovany na BGA cipy (podla lubovole mozno upgradovat na chladic s FAN). CPLD Xilinx bude mat mensi chladic, pre lepsiu stabilitu.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  4. #44
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote Martin původně napsal: View Post
    Parada, peknej projektik. Jen, jak jsem videl tu fotku s tema CPU naskladanyma v tom ruzovym nevodivym smejdu, tak mne oblilo. Vzdycky, kdyz mi to takto Cinani poslou, tak bych skrtil. Doufam, ze budou vsechny ok.
    Tie MC68EC020 su dost odolne - nastastie Naopak najhaklivejsi obvod je multiplier ICS511, pri spajkovani hrozi poskodenie, doba zahriatia max 1-2 sec. na pin. Par som ich odfajsil...
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  5. #45
    ObiWanKen's Avatar
    Datum registrace
    25.01.2012
    Město
    Handlova
    Věk
    44
    Příspěvků
    498
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    To mi vysvetli preco Jens takto nerozmysla. On este da "teplovyzarujuce" komponenty dole hlavou k MB aby bol odvod tepla este horsi.
    Skusenosti a prostriedky iste na to ma. Tak kde je potom problem ?


    A este, to uchytenie Furie ku Case je dokonale !
    Naposledy upravil ObiWanKen : 07.01.2013 v 18:39:00
    MiST | Amiga 600 Furia EC020 | Amiga 1200 ACA 1231 | Sharp MZ800 | ZX Spectrum 48k | Didaktik M | Didaktik Gama | C64 U1541II | Atari 800XL | Atari 130XE U1MB+SIDE2.

  6. #46
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1364
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    boze to je nadhera


    Tak ma napada co bude pod doskou, ako sa to hreje tam?
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  7. #47
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    @venox
    je tam vzduchova medzera, jediny viac zahrievajuci obvod je DENISA, ale nastastie je v rohu a nie v strede akceleratora. Podoris Furie mapuje uz jestvujucu turbokartu Viper 630.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  8. #48
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2597
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Tohle PCčkáři ani Ataristi prostě nikdy nepochopí! Díky!
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  9. #49
    amiga autista Lisiak4's Avatar
    Datum registrace
    13.04.2009
    Město
    Brno - Bystrc
    Věk
    40
    Příspěvků
    1878
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote davesade původně napsal: View Post
    Tohle PCčkáři ani Ataristi prostě nikdy nepochopí! Díky!
    Tak jsem si vzal do ruky jedno z mála (možná jediné) 12. číslo časopisu LEVEL z roku 1995 (PC - AMIGA - ATARI - 3DO - SEGA - NINTENDO - SONY),
    abych se uvedl zpět do děje. V té době bych pro to co jsi napsal měl větší pochopení
    Amiga - PMD 85

  10. #50
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Tak dalsie newsi...
    Pamat je osadena, dlho som sa trapil s rozbehnutim a ozivenim FastRAM. Takze fakty, mam navrhnutu 32-Bit RAM, tiez rozchodeny timig pre refresh DRAM, problem je, ze sa mi niekde prekryvaju adresy. Pravdepodobne chyba je MUX dekodovani adresneho priestoru, moznost A.) poskodene DRAM, B.) blbo naprogramovana moja matica MUX, alebo C.) nieco o com este neviem. Ide to pomali ale nestojim...

    Lepsia stranka, dokazem mount-ut 1MB 32-Bit FastRAM, po zatazovich testoch nevykazuje ziadne errors, problem je prekonat limit 1MB.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  11. #51
    ObiWanKen's Avatar
    Datum registrace
    25.01.2012
    Město
    Handlova
    Věk
    44
    Příspěvků
    498
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    To je brnkacka, to ty zvladnes.
    MiST | Amiga 600 Furia EC020 | Amiga 1200 ACA 1231 | Sharp MZ800 | ZX Spectrum 48k | Didaktik M | Didaktik Gama | C64 U1541II | Atari 800XL | Atari 130XE U1MB+SIDE2.

  12. #52
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí Flash new

    Tak podarilo sa mi nasjt chybu pri adresovani DRAM (takzvany MUX), tym mam pod kontrolou celu pamat. V sucastnosti bezim na 28MHz, FastRAM v testovacom rezime 16-Bit a autoconfig. Do konca tyzdna dufam ze uz plnych 32-Bit a autoconfig. Bez autoconfigu uz viem mapovat plnych 32-Bit

    Podoknem ze uz teraz Furia nechava ACA vykonom za kopeckami
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  13. #53
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4383
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Taky už na ní šetřím fondy.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  14. #54
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1364
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    super, viem ze si sa dlho trapil po veceroch o to viac ma to tesi .

    Mas dobre vyriesene chladanie, ratam ze hodnota 28 MHz zdaleka nieje konecna.
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  15. #55
    ObiWanKen's Avatar
    Datum registrace
    25.01.2012
    Město
    Handlova
    Věk
    44
    Příspěvků
    498
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: A je to tu!

    28 MHz to znie ozaj krasne.
    MiST | Amiga 600 Furia EC020 | Amiga 1200 ACA 1231 | Sharp MZ800 | ZX Spectrum 48k | Didaktik M | Didaktik Gama | C64 U1541II | Atari 800XL | Atari 130XE U1MB+SIDE2.

  16. #56
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote venox původně napsal: View Post
    super, viem ze si sa dlho trapil po veceroch o to viac ma to tesi .

    Mas dobre vyriesene chladanie, ratam ze hodnota 28 MHz zdaleka nieje konecna.
    Pri 28MHz sa CPU po 2 hodinach vysplha na 25°C co je OK. Myslis dobre, ale zatial sa zameriavam na 28MHz.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  17. #57
    rok's Avatar
    Datum registrace
    15.01.2013
    Město
    Nova Dubnica
    Příspěvků
    149
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    klobuk dole, boboo.
    C= A1200, Blizzard 1230-IV/50Mhz + FPU + 64MB RAM, CF 16GB, IndyAGA MKII, PCMCIA WiFi, 24" LCD

  18. #58
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    743
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote Boboo původně napsal: View Post
    Pri 28MHz sa CPU po 2 hodinach vysplha na 25°C co je OK. Myslis dobre, ale zatial sa zameriavam na 28MHz.
    a co zkusit to hodit na 120MHz a použít nějakého toho vodníka

    http://www.czc.cz/corsair-h55-komple...3bob7j3mrg7tpd

    jen tak mimochodem a ze zájmu, používá někdo v amize vodní chlazení? Nebo to jde zcela mimo Amigu.

  19. #59
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    U 68EC020 je strop 42MHz, mam to otestovane... ide ale len tak tak
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  20. #60
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2675
    Post Thanks / Like

    Exclamation Update 32-Bit FastRAM GO!

    Po umornej praci prinasam dalsie nove informacie ako pokracuje s projektom Furia 32-Bit. Naprogramoval som novy DRAM interface pre 32-Bit FastRAM, CPU je taktovane 28MHz. Svojim vykonom som mierne rychlejsi ako A3000, co je pre mna uspokojive, je tam este rezerva na ktorej budem dalej pracovat. Dufam, ze vas potesim zopar fotkami, co som teraz rychlo nacvakal, ked uz v poslednom case na scene HW to nie je boh vie co
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 32-Bit_SysInfo.jpg
Zobrazeno: 268
Velikost: 176,4 KB
ID: 3973Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 32-Bit_ShowConfig.jpg
Zobrazeno: 183
Velikost: 149,6 KB
ID: 3974Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 32-Bit_MemTest.jpg
Zobrazeno: 186
Velikost: 149,1 KB
ID: 3975Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 32-Bit_AIBB-MemTest.jpg
Zobrazeno: 196
Velikost: 168,1 KB
ID: 3976Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 32-Bit_AIBB-Imath.jpg
Zobrazeno: 171
Velikost: 158,4 KB
ID: 3977Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 32-Bit_AIBB-Dhrystones.jpg
Zobrazeno: 178
Velikost: 152,3 KB
ID: 3978
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

Podobná témata

  1. Anketa - Nástupce Fúria S628
    By Starej_Mraf in forum Hardware
    Odpovědí: 105
    Poslední příspěvek: 22.08.2014, 13:32:06
  2. Fúria S628 (Turbokarta pre A600)
    By Boboo in forum Hardware
    Odpovědí: 765
    Poslední příspěvek: 24.05.2013, 09:44:59
  3. Logo Furia - Navrh
    By Boboo in forum Ostatní
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 05.04.2013, 16:28:20

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots