Stránka 38 z 45 PrvníPrvní ... 192021222324252627282930313233343536373839404142434445 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 741 až 760 z 899
  1. #741
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1785
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Furia od 6:48


  2. Líbí se mi Lisiak4, jack-3d, Turrican, venox, zdenek_j - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #742
    DRAGON2001's Avatar
    Datum registrace
    08.07.2015
    Město
    VM
    Příspěvků
    197
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    co je to za verzi Adooma??? Velice slušný

  4. #743
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote DRAGON2001 původně napsal: View Post
    co je to za verzi Adooma??? Velice slušný
    to by som aj ja rad vedel, chodi to pekne
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  5. #744
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3286
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    To neni doomem ale turbinou
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  6. #745
    DRAGON2001's Avatar
    Datum registrace
    08.07.2015
    Město
    VM
    Příspěvků
    197
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote jack-3d původně napsal: View Post
    To neni doomem ale turbinou
    Chceš říct, že mc 68030 na 40 Mhz na tom bude hůř? Jsou tam nějaký optimalizace special pro Furii?
    Výkonostně Blizzard 1230 nebo Apollo je na tom lepe....Aspoň dle system infa....

  7. #746
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1785
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    "Nesmis verit vsemu co rikaji v televizi!"

  8. Líbí se mi Delihc - těmto lidem se příspěvek líbí
  9. #747
    DRAGON2001's Avatar
    Datum registrace
    08.07.2015
    Město
    VM
    Příspěvků
    197
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote k0x původně napsal: View Post
    "Nesmis verit vsemu co rikaji v televizi!"
    Tak v čem to je?? Je pravda, že přemýšlím jak Adooma dostat do Amigy, neměl jsem zatím čas řešit lha soubory, neporadil by někdo jak na to?

  10. #748
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Jakou mas Amigu? V pripade A600/1200 je na prenos souboru PC-Amiga idealni CF karta (pres PCMCIA-CF redukci). Shareware Doom WAD ma neco pres 4 MB, to by se dalo rozdelit (split) na 700 kB casti a pak zase spojit (join) a prenest po disketach (ja takhle kdysi prenesl cely DOOM2 WAD...).

    Edit: Asi jsem te spatne pochopil. Pro komprimacni programky existuji graficke nadstavby (treba BurnGUI, ale to vyzaduje MUI), pripadne se daji nakonfigurovat i v spravcich souboru (DOpus etc.). Ovladani prikazovou rakou neni uplne nejprivetivejsi, ale zase az tak slozite take ne:
    lha e "zabalenysoubor.lha"

    Edit2: Link k samorozbalovacimu lha (na Aminetu jsou i jene verze):
    http://aminet.net/util/arc/lha.run
    Naposledy upravil pavlor : 22.02.2016 v 00:32:23

  11. #749
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Este na margo, ten ADoom co je tu zaveseny bezi na Vampire, ak si pozorne vsimnete vo Workbench je 64MB FastRAM S mojej chabej Polstiny som vyrozumel, ze Furiu si chalanisko kupil na hranie hier WHDLoad, pretoze emulacia CPU cez FPGA nie je az tak vymakana a vela hier nepracuje spravne.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  12. #750
    mijaji's Avatar
    Datum registrace
    18.04.2008
    Město
    Sokolov
    Věk
    46
    Příspěvků
    132
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Fúrii EC020 sem si také pořídil (dnes mi dorazila ) a adoom nemá šanci .... jinak je to super turbína ........
    Adoom mi běží na A1200 s Blizzardem 1230/50, ale taky trhaně ..
    Naposledy upravil mijaji : 22.02.2016 v 22:18:52
    A500, A500+, A2000, A600, A1200

  13. #751
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1171
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Tak tomu říkám shoda Já si jí konečně taky pořídil a dorazila také dnes. Zajímalo mě jak si povede v porovnání s ACA620 a musím říct, že slušně vítězí ve všech testech. Jen AIBB memory/cpu latency index má kupodivu ACA trochu lepší.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  14. #752
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote Amigoun původně napsal: View Post
    Tak tomu říkám shoda Já si jí konečně taky pořídil a dorazila také dnes. Zajímalo mě jak si povede v porovnání s ACA620 a musím říct, že slušně vítězí ve všech testech. Jen AIBB memory/cpu latency index má kupodivu ACA trochu lepší.
    Furiatune shadowrom - to vsetko da do spravny cisiel
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  15. Líbí se mi jack-3d, mijaji - těmto lidem se příspěvek líbí
  16. #753
    DRAGON2001's Avatar
    Datum registrace
    08.07.2015
    Město
    VM
    Příspěvků
    197
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Quote pavlor původně napsal: View Post
    Jakou mas Amigu? V pripade A600/1200 je na prenos souboru PC-Amiga idealni CF karta (pres PCMCIA-CF redukci). Shareware Doom WAD ma neco pres 4 MB, to by se dalo rozdelit (split) na 700 kB casti a pak zase spojit (join) a prenest po disketach (ja takhle kdysi prenesl cely DOOM2 WAD...).

    Edit: Asi jsem te spatne pochopil. Pro komprimacni programky existuji graficke nadstavby (treba BurnGUI, ale to vyzaduje MUI), pripadne se daji nakonfigurovat i v spravcich souboru (DOpus etc.). Ovladani prikazovou rakou neni uplne nejprivetivejsi, ale zase az tak slozite take ne:
    lha e "zabalenysoubor.lha"

    Edit2: Link k samorozbalovacimu lha (na Aminetu jsou i jene verze):
    http://aminet.net/util/arc/lha.run

    Rozjel jsem se a mám Amigy rovnou čtyři. Ale toto testuji na A600+fast ram, ale lepší bude A1200+Apollo 1230...
    Díky za rady. Zkusím to. I tak mě zajímá jak si Doom povede ale není to pro mě primární hra na Amize. Spíš jen tak na okraj. Když vidím ten vývoj v oblasti PC za 20 let, i Amiga kdyby platforma vydržela mohla mít výkonu až až... to je ale jasné každému. Amiga žije jen vlastně díky nám, fanouškům ))
    Naposledy upravil DRAGON2001 : 23.02.2016 v 08:30:29

  17. #754
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Exclamation PCMCIA a 8MB FastRAM

    Na ppa.pl fore som nasiel patch co umozni pouzivat 8MB FastRAM a cardslot (PCMCIA) sucasne, patch spolahlivo pracuje s KS 3.x. Vyhoda je, ze nie je nutne degradovat Furia EC020 na 4MB, aby bola uvolnena pametova oblast pre PCMCIA. Staci si naistalovat patch do systemu a PCMCIA je free

    C:LoadModule >NIL: L:cardres.ld.strip REVERSE
    C:SetPatch

    LoadModule download
    CardRes Patch download
    Naposledy upravil Boboo : 23.02.2016 v 18:30:56
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  18. Poděkovat mijaji, oxcom, jack-3d, springy, venox, voodoo, uunek, IDEfix, CodEx, bogy, DaMi, Falcon_11 - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi krtek11 - těmto lidem se příspěvek líbí
  19. #755
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3286
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prve kusy sa uz testuju

    Před chvílí mi dorazila A600 Gaylem 01, kterou jsem pořídil jen kvůli funkci speed IDE. Po aklimatizaci jsem Amigu zapnul jen s KS3.1 a diskem, chvilku testoval a pak po vypnutí očistil lihem kontakty na 68000 a nasadil Fúrii. Amiga naběhla jak jsem zvyklý. Furiatune status říkal, že funkci nemám zapnutou. Tak jsem jí zapnul. Disk se ovšem nezrychlil. Zkusil jsem reboot, ale disk se nezrychlil. Zkusil jsem vypnout zapnout, disk se nezrychlil. Furt mi jede cca 2,5 MB/s.

    Boris, prosím tě jak aktivovat ten speedup IDE a co je k tomu ještě potřeba? Mám microdrive přes IDE2CF+.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  20. #756
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1171
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prve kusy sa uz testuju

    Mě to fachá, včera jsem to odzkoušel. Chce to napřed softkicknout novější scsi.device např. verze 44.2. Kupodivu mi to jede i s CF Kingston 8 GB. Rychlost bez speedupu byla 2,5 MB se speedupem 3,3 MB. Počítám, že s Microdrive bude výkon ještě vyšší.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  21. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  22. #757
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prve kusy sa uz testuju

    Quote jack-3d původně napsal: View Post
    Před chvílí mi dorazila A600 Gaylem 01, kterou jsem pořídil jen kvůli funkci speed IDE. Po aklimatizaci jsem Amigu zapnul jen s KS3.1 a diskem, chvilku testoval a pak po vypnutí očistil lihem kontakty na 68000 a nasadil Fúrii. Amiga naběhla jak jsem zvyklý. Furiatune status říkal, že funkci nemám zapnutou. Tak jsem jí zapnul. Disk se ovšem nezrychlil. Zkusil jsem reboot, ale disk se nezrychlil. Zkusil jsem vypnout zapnout, disk se nezrychlil. Furt mi jede cca 2,5 MB/s.

    Boris, prosím tě jak aktivovat ten speedup IDE a co je k tomu ještě potřeba? Mám microdrive přes IDE2CF+.
    Do systemu treba zaviet ako pisal Amigoun nove scsi device 44.2, syntax je:
    LoadModule scsi.device
    Furiatune ide on

    Pre maximalne zrychlenie je vhodne pouzit "Furiatune ide on shadowrom" pri Microdrive by to malo dat 4,3MB/s
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  23. Poděkovat Jack, springy - tito lidé za příspěvek poděkovali
  24. #758
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3286
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prve kusy sa uz testuju

    Tak ať se snažím jak se snažím výsledky jsou následující:

    - po přetaktování na 37 MHz se mi zvedla rychlost disku z 2.5 na 2.7 MB/s
    - Použitím scsi.device 44.2 se nic neměnilo. Použil jsem verzi pro A600 z BB3 archívu. Stále tedy 2.7 MB/s
    - Použitím Shadowrom se zvedla rychlost na 3 MB/s

    4.3 MB jsou zatím sen
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  25. #759
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prve kusy sa uz testuju

    Quote jack-3d původně napsal: View Post
    Tak ať se snažím jak se snažím výsledky jsou následující:

    - po přetaktování na 37 MHz se mi zvedla rychlost disku z 2.5 na 2.7 MB/s
    - Použitím scsi.device 44.2 se nic neměnilo. Použil jsem verzi pro A600 z BB3 archívu. Stále tedy 2.7 MB/s
    - Použitím Shadowrom se zvedla rychlost na 3 MB/s

    4.3 MB jsou zatím sen
    A zapal si potom "furiatune ide on" ?
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  26. #760
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3286
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Fúria EC020 (Parný valec)

    Ano samozrejne.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

Podobná témata

  1. Anketa - Nástupce Fúria S628
    By Starej_Mraf in forum Hardware
    Odpovědí: 105
    Poslední příspěvek: 22.08.2014, 14:32:06
  2. Fúria S628 (Turbokarta pre A600)
    By Boboo in forum Hardware
    Odpovědí: 765
    Poslední příspěvek: 24.05.2013, 10:44:59
  3. Logo Furia - Navrh
    By Boboo in forum Ostatní
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 05.04.2013, 17:28:20

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots