Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Zobrazuji výsledky 61 až 75 z 75

Téma: Strife AGA

  1. #61
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    871
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    Tak dufam finalna verzia, ako povodna z aminetu + pridane parametre:

    -nocgxdbuf = spusti sa bez double buffera na CGX
    -cgxolddbuf = double buffer na CGX sa bude robit starym stylom pomocou funkcie ScrollVPort

    inac sa to pusti s double buffrom pomocou ChangeScreenBuffer()

    StrifeV1.2.1v5.zip
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  2. Poděkovat oxcom, k0x - tito lidé za příspěvek poděkovali
  3. #62
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    485
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    Verzia v5 funguje dobre vo všetkých troch testovaných rozlíšeniach.

    ----------------------

    Ďakujem aj ExiEmu za info na Apollo fórum. Uvidíme, či s tým niečo urobia.
    Naposledy upravil oxcom : 10.02.2019 v 18:48:22

  4. Líbí se mi k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #63
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    871
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    akoze aj bez pouzitia novych parametrov ?
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  6. #64
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    485
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    Nie, musel som samozrejmä použiť parameter -nocgxdbuf. Bez neho to bliká.

  7. #65
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    871
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    ved preto, uz som sa zlakol ze ti to zacalo fungovat aj s tym povodnym...
    Dobre teda uploadnem to upravene na aminet...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  8. #66
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    485
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    Tak sa ti to podarilo. Ešte raz ti ďakujem.

  9. #67
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    871
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    Dakujem aj ja za testy.

    PS: Uvidime ci nieco vymyslia v tom Apollo tyme.
    Naposledy upravil DJM : 10.02.2019 v 19:11:44
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  10. #68
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    871
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    Tu je este upraveny config, aby fungovali klavesy na pohyb v inventary ( e, r ) a look-up,down ( s, x ), keby to chcel niekto nahodou hrat.

    strifeconfig.lha


    Tak zatial to teda nebudem uploadovat na aminet (uz to mam nachystane), par dni pockam a uvidime ci to nahodou z apollo tymu nerozchodia aj v povodnej verzii 1.2.
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  11. Líbí se mi oxcom, davesade - těmto lidem se příspěvek líbí
  12. #69
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1180
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA

    Takze mame jasno.

    Philippe Flype: I can confirm the flickering. The problem is known, it is because SAGA needs 32-bytes aligned bitmaps (bitmap->Planes[0]). The ChangeScreenBuffer() dont do that.
    One could handle that by hand. But that is not trivial nor convenient. So we investigated to handle that automatically in the gfx driver. I have build a beta driver, and now Strife does not flickers anymore. Let me test that little more...

  13. Líbí se mi DJM - těmto lidem se příspěvek líbí
  14. #70
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1180
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA+RTG

    kazdopadne pokud bys jeste aktualizoval ten Aminet upload, tak prosim vymen doomsound.library za aktualni verzi

  15. #71
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    48
    Příspěvků
    644
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA

    Tak Flype dal k testování nový ovladač SAGA, který řeší problém s Strife, ale i všeho co používá ChangeScreenBuffer()... více zde
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  16. Líbí se mi DJM - těmto lidem se příspěvek líbí
  17. #72
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    485
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA

    Dalibor, dobre, že si počkal, Philippe Flype z Apollo teamu problém vyriešil. Takže Strife aj Wild Flying už chodia bez blikania. Takže to bol problém SAGA ako som písal. Nižšie je odkaz na nový súbor, ktorý je nutné prekopírovať do adreasára LIBS/Picasso96.

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: Capture-Vampire-GFX-BETA-116.png
Zobrazeno: 12
Velikost: 4,2 KB
ID: 9154

    www.apollo-accelerators.com/files/SAGA/vampiregfx_beta_116.lha
    ------------------
    Takisto bez blikania funguje aj Winter Nights aj RESETkani 2015.
    Naposledy upravil oxcom : 16.02.2019 v 10:29:21

  18. Líbí se mi k0x, DJM - těmto lidem se příspěvek líbí
  19. #73
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    871
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA

    To je super, dufam ze o tom vedia vsetci vampiristi, ktory by to chceli hrat... Takze uz asi nemusim uploadovat novu verziu. Alebo tam mam zmenit tu doomsound.library, popripade pridat upraveny config ?

    PS: @oxcom: to uz je jedno ze som cakal s uploadnutim, ked som mal funkcnu verziu pre SAGA uz pred tyzdnom...

    PS2: Este v tom videu, kde testuje novy SAGA driver som si vsimol ze v Strife mu zobrazuje nejake zvisle ciary v obrazkoch. Neviem ci to je chyba WAD suboru, alebo coho ? Mne to nerobi.
    A to menu sa mi zda ze mu ide dost pomaly ? Ved vyzera ze ma rozlisenie len 320x200...
    Naposledy upravil DJM : 16.02.2019 v 16:57:14
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  20. #74
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    871
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA

    Uploadol som tu istu verziu 1.2.0 na aminet, kde som aktualizoval doomsound library, strife.cfg a zmenil readme, kde upozornujem na aktualizaciu vampire gfx drivera.
    Tak uz dufam naozaj hotovo. Este ma napadali optimalizacie do asm, ale potom si hovorim ze naco ked to ide v pohode. Radsej sa budem zas venovat niecomu inemu.
    Zbytocne som sa teda minulu nedelu babral s verziou pre iny styl double bufferingu...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  21. Poděkovat k0x - tito lidé za příspěvek poděkovali
  22. #75
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    485
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Strife AGA

    Pohyb v menu je u mňa v pohode. Tú zvislú čiaru na statických obrázkoch mám aj ja. Na AGA to nie je, aspoň som si to nevšimol. Čo sa týka doomsound.library, ak som to dobre pochopil, je hlavne pre tých, čo majú Amiga OS 3.1.4.

    Ohľadom ladenia double bufferingu pre SAGA máš v podstate pravdu, ale dôležité je, že na základe tvojej úpravy portu hry Strife sa našla chyba v SAGA ovládačoch. V podstate je zaujímave, že sa dá double buffering urobiť aj iným štýlom, aj ked pre klasické Amiga grafiky, či AGA to nie je najlepšie. Hlavne je to pre teba skúsenosť.

  23. Líbí se mi DJM - těmto lidem se příspěvek líbí

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots