Zobrazuji výsledky 1 až 19 z 19
  1. #1
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    38
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí Frontier Elite 2

    Zdravím,
    jde spustit Frontier II na holé Amize 1200 přes WHDLoad nebo potřebuje Fast ram?
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  2. #2
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Piší 0.5 MB ChipMem and 1.5 MB OtherMem, ale určitě musíš vypnout preload.
    http://www.whdload.de/games/Frontier.html
    I love Amiga

  3. #3
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    38
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Dík, vyzkouším.
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  4. #4
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2594
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Frontier jede skvěle i bez WHDLoad, na holé A1200 bez problémů a klidně z RAMdisku .
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  5. #5
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4358
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    A v multitasku, nepletu-li se.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  6. #6
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2594
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    To už si tak nejsem jistej, spíš ne. Ale pořád je to TOP gamesa všech dob!
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  7. #7
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3373
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Pokud mas malo RAM tak je lepsi to nainstalovat normalne na HDD, protoze WHD bez preload je pak s tim nahravanim docela otravne.

  8. #8
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    38
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Dík, o víkendu vyzkouším.
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  9. #9
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    38
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Nakonec mi to nedalo, vyzkoušel jsem Frontiera dneska a šlape jak hodinky. Dík.
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  10. #10
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Quote davesade původně napsal: View Post
    Frontier jede skvěle i bez WHDLoad, na holé A1200 bez problémů a klidně z RAMdisku .
    jj - hral jsem to na CD32 s Paravisionem (2 MB CHIP a 4 MB FAST) z ramdisku a behal snesitelne i na high details...
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  11. #11
    killjoy's Avatar
    Datum registrace
    27.08.2013
    Město
    Tachov
    Věk
    34
    Příspěvků
    33
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Potreboval bych radu ohledne hrani Frontiera. Jsem v soustave se spoustou piratu (s temi si nejak dokazu poradit) a zadna normalni lod v okoli v nadrzi mam sotva par kapek paliva.
    Nastvail jsem kurz k nejblizsimu starportu a vypnul motory (kvuli uspore tech nekolika kapek paliva, kdybych se nahodou dostal do blizkosti nejake stanice). Existuje moznost dokoupit palivo ve vesmiru, kdyz se v soustave pohybuji maximalne pirati a nemam fuel scoop s planetou kde by slo palivo natezit?

  12. #12
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4358
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Pochybuju.

  13. #13
    Cerv's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2017
    Město
    Praha
    Věk
    46
    Příspěvků
    50
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Palivo ve volném vesmíru dokoupit ve Frontieru nejde. S fuel scoopem se těží v koronách hvězd. V poslední verzi Elite Dangerous ti ho může dovést jiný hráč, ale to jsme o několik dekád jinde a mimo amigu.
    A máš escape pod? Ten by šel použít... Jinak jsi, tuším, v háji...
    Amiga 500, GVP 530/40 MHz, 8 MB, 130 MB HDD SCSI

  14. #14
    Atomic Noro's Avatar
    Datum registrace
    13.02.2007
    Město
    Plzeň
    Věk
    43
    Příspěvků
    83
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    To nemá řešení. Nebo spíš nemá to korektní řešení ;-).
    WE KILL NEO! WE FUCK TRINITY! WE ARE ATMIC


    Dum spiro spero!

  15. #15
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    864
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    když sundáš piráta, nevypadne z něj někdy palivo krom nákladu? já už si to moc nepamatuju
    forever

  16. #16
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4358
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Určitě ne.

  17. #17
    killjoy's Avatar
    Datum registrace
    27.08.2013
    Město
    Tachov
    Věk
    34
    Příspěvků
    33
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Quote Cerv původně napsal: View Post
    Palivo ve volném vesmíru dokoupit ve Frontieru nejde. S fuel scoopem se těží v koronách hvězd. V poslední verzi Elite Dangerous ti ho může dovést jiný hráč, ale to jsme o několik dekád jinde a mimo amigu.
    A máš escape pod? Ten by šel použít... Jinak jsi, tuším, v háji...
    Únikový modul samozřejmě nemám (ten by mě dostal na nějakou stanici?), teprve jsem si vydělal na Tiger Trader a začínám se učit težit na planetách a s tím spojené manualní pilotování, přistávání atd...
    To že jsem s touhle save pozicí v kýblu k tomu nejspíš spěje, jen si říkám k čemu je dobré volat ve vesmíru telefonem, když na pomoc nikdo nepřiletí (snad kromě pirátů a ty mi půjdou vždy po krku místo pomoci).
    Fuel scoop a Cargo scoop jsem taky nenechal instalovat, tedy sebrat případné palivo od sestřelených pirátů by taky neprošlo, nehledě na to, že po nich zbývají max. plasty nebo slitiny kovů.
    S tímhle mě už víc možností než ten telefon nenapadá, i tak je mi divné, že by na takovou věc tehdy nemysleli (nenarazili) a nebylo by tam řešení.

    P.S.: zkusil jsem s tím zbytečkem paliva nastavit autopilota k jediné stanici v soustavě a znovu vypnout motory. No dostal jsem se skoro na dohled, ale pak palivo nestačí na korekci a srovnání kurzu a pak už jen mizím v hlubokém studeném vesmíru.

  18. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  19. #18
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3373
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Zfilmuj to, je to super pribeh.

  20. Líbí se mi Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
  21. #19
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2594
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Frontier Elite 2

    Je mi to lito, touhle fazi hry si asi prosel kazdy. Od te doby sejvuju do noveho souboru co pet minut.

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots