Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 49
  1. #1
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí Powermac G5 a MorphOS

    Vysiel nam MorphOS 3.2 a podpora G5.... Dnesna instalacia sa podarila a na G5 1.8 Dual + ATI 9600 sa mi to podarilo nainstalovat


    System funguje, ale nemozem najst funkcny link na Chrysalis pack 3.1.3.

    Screen bude aj video
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  2. Líbí se mi jack-3d, voodoo - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #2
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorpOS

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: id.jpg
Zobrazeno: 176
Velikost: 60,2 KB
ID: 4422Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20130602_102329.jpg
Zobrazeno: 185
Velikost: 105,5 KB
ID: 4423Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20130602_102430.jpg
Zobrazeno: 191
Velikost: 103,1 KB
ID: 4424Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20130602_102528.jpg
Zobrazeno: 184
Velikost: 252,8 KB
ID: 4425Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20130602_103016.jpg
Zobrazeno: 183
Velikost: 135,4 KB
ID: 4426
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  4. Líbí se mi Lisiak4 - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #3
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorpOS

    video

    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  6. Líbí se mi ObiWanKen - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #4
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorpOS

    Pekna masinka! Nebyl bys ochoten pro mne udelat maly experiment - otestovat rychlost DosBoxu? Staci stahnout DosBox 0.74, nastavit v config file frameskip=0 a CPU cycles=max, pak uz jen spustit DHRY2OD benchmark z tohoto balicku:
    http://www.roylongbottom.org.uk/dostests.zip

    Vysledek by mel byt v DMIPS. Diky.

  8. #5
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorpOS

    Quote pavlor původně napsal: View Post
    Pekna masinka! Nebyl bys ochoten pro mne udelat maly experiment - otestovat rychlost DosBoxu? Staci stahnout DosBox 0.74, nastavit v config file frameskip=0 a CPU cycles=max, pak uz jen spustit DHRY2OD benchmark z tohoto balicku:
    http://www.roylongbottom.org.uk/dostests.zip

    Vysledek by mel byt v DMIPS. Diky.
    Ochota bude, ak bude cas urobim.
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  9. #6
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Taham z netu - Pack Chrysalis 3.2.1 - Falcon big thanks za upozornenie na novu verziu
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  10. #7
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    DOSBOX 0.74.1

    VAX MIPS = 17.48
    MICROSECOND FOR ONE RUN TROUGHT DHRYSTONE = 32.56
    DHRYSTONES PER SECOND = 30710

    POWER PC G5 DUAL 1.8 768 RAM DDR

    Ak je to ono
    Naposledy upravil venox : 10.06.2013 v 23:33:56
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  11. Líbí se mi Prober - těmto lidem se příspěvek líbí
  12. #8
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Diky! To je presne, co jsem potreboval. Je zajimave, ze na PowerBooku s G4 1.666 GHz je DosBox jeste o trochu rychlejsi (17.82 DMIPS).

  13. #9
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Ono sa niet co cudovat. Morpos vyuziva iba jeden cpu. Moj powerpc g5 je dual cpu. Jeden cpu ma iba 900MHz. Cize vykon ktory som ti napisal prislucha iba 900MHz. Ked rozbeham nativnu 1.6 single cpu powerg5 napisem skore. Mozno sa mylim a budem prekvapeny
    Naposledy upravil venox : 11.06.2013 v 20:10:40
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  14. #10
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Ne tohle vubec roli nehraje. Obe CPU bezi na 1.8 GHz. Fakt, ze MorphOS vyuzije jen jeden procesor, se v tomto benchmarku neprojevi (sleduje hruby vykon jednoho jadra). Je mozne, ze aplikace optimalizovane pro G4 architekturu plne nevyuzivaji G5 - ale tady uz spise spekuluji. G5 1.6 GHz? To by bylo pekne, prece jen se jedna o nejnizsi G5 model.

  15. #11
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1370
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Quote pavlor původně napsal: View Post
    Ne tohle vubec roli nehraje. Obe CPU bezi na 1.8 GHz. Fakt, ze MorphOS vyuzije jen jeden procesor, se v tomto benchmarku neprojevi (sleduje hruby vykon jednoho jadra). Je mozne, ze aplikace optimalizovane pro G4 architekturu plne nevyuzivaji G5 - ale tady uz spise spekuluji. G5 1.6 GHz? To by bylo pekne, prece jen se jedna o nejnizsi G5 model.
    Mas pravdu, zle som si to pozrel - System Bus Speed: 900 MHz (2:1) Cache Bus Speed: 1.8 GHz (Built-in)


    Ta 1.6 bude este musiet pockat, nemam zatial ATI grafiku na spustenie, ta z 1.8 DUAL tam nejde zatial, aj ked neviem preco

    Skusim najnovsi FW napalit do MACu
    Naposledy upravil venox : 11.06.2013 v 23:21:40
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  16. #12
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Quote pavlor původně napsal: View Post
    Diky! To je presne, co jsem potreboval. Je zajimave, ze na PowerBooku s G4 1.666 GHz je DosBox jeste o trochu rychlejsi (17.82 DMIPS).
    Provadíš nějaké výkonostní porovnávání na různých platformách?

  17. #13
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Quote Prober původně napsal: View Post
    Provadíš nějaké výkonostní porovnávání na různých platformách?
    V podstate ano, snazim se zjistit, jak rychle bezi DosBox na ruznem PowerPC (ci jinem "exotickem") hardwaru. Viz:
    http://amigaworld.net/modules/newbb/...orum=32#708898 (post 57)
    http://www.amigaportal.cz/forum/showthread.php?t=3710

  18. Poděkovat Prober - tito lidé za příspěvek poděkovali
  19. #14
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1171
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Když člověk ty benchmarky čte, tak si říká, že Novacoder byl celkem odvážnej, když chtěl solidně rozběhat DOSBox na 68k HW.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  20. #15
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Quote Amigoun původně napsal: View Post
    Když člověk ty benchmarky čte, tak si říká, že Novacoder byl celkem odvážnej, když chtěl solidně rozběhat DOSBox na 68k HW.
    Odvedl ale uzasny kus prace. Jeho DosBox mi pod WinUAE bezi s 10000 CPU cycly (16 DMIPS, zhruba 486DX) a kopatibilita ci pohodli obsluhy se s PCTaskem/PCX rozhodne nedaji srovnavat (to ale od techto dvou zaslouzilych veteranu samozrejme necekam). PCTask Dynamic je zhruba 2.5x rychlejsi nez NovaCoderuv DosBox, na 68060 80+ MHz by se jiz mohl blizit rychlosti slabsi 386SX, skoda jen, ze jeho kompatibilita a stabilita nejsou zrovna nejvyssi.
    Naposledy upravil pavlor : 12.06.2013 v 20:20:36

  21. Líbí se mi Prober - těmto lidem se příspěvek líbí
  22. #16
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1355
    Post Thanks / Like

    Question O: Powermac G5 a MorphOS

    Docela bych G5 pro MorphOS chtel. Daj se sehnat na inzerat celkem za dobrou napr tady.
    Ceho bych se mel pri koupi vyvarovat? Tohle jsem cetl http://www.morphos.de/hardware
    Da se vymenit graficka karta? (G4 mi po vymemne grafiky nechtela najet) Neni mi moc jasny jak je to s temi kartami With 3d hardware acceleration (noW3D).
    Naposledy upravil ghh : 09.05.2017 v 04:09:17 Důvod: sotek
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  23. #17
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3450
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Neni lepsi Mac Mini? Chapu ze to nema ten vykon, ale tohle je strasna bedna.

  24. Líbí se mi Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
  25. #18
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1708
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Jj, souhlasí s tou bednou, a i když Pegasos 2 se vešel do mnohem menšího toweru, tak šel z domu. Nějak jsem na towery zanevřel. Doma už není ani jeden.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  26. #19
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1355
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    Mam pod stolem dost mista. PPC mini se blbe schani a je to pomaly. Jen bych chtel vedet jestli tam jde vymenit ta gr. karta.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  27. #20
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1779
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Powermac G5 a MorphOS

    O G5 jsem uvazoval take - je to sexy machine!


    Pred koupi G5 doporucuji shlednout toto video:




    Linux na G5 je take challenge, ale jde to.


  28. Poděkovat lacoh, ghh - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi davesade - těmto lidem se příspěvek líbí

Podobná témata

  1. Software Morphos, WOS, PUP MorphOS 3.2
    By ExiE in forum Novinky
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 30.05.2013, 01:44:09
  2. MorphOS - základy
    By looke in forum MorphOS a MorphOS PowerUP
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 24.09.2012, 14:20:09
  3. Apple PowerMac G4/400 + MorphOS ?
    By om0tm in forum MorphOS a MorphOS PowerUP
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 05.11.2010, 10:20:54
  4. MorphOS vs AmigaOS
    By Solaris104 in forum AmigaOS 4.x obecně
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 30.01.2010, 18:38:29
  5. MorphOS 2.0 je venku!
    By Prober in forum MorphOS a MorphOS PowerUP
    Odpovědí: 77
    Poslední příspěvek: 25.01.2009, 15:42:12

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots