Zobrazuji výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Socket 68060

  1. #1
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    38
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí Socket 68060

    Zdar,
    potřebuji koupit socket pro 68060 a ptám se, jestli je lepší koupit dutinky v GM nebo GES nebo na eBay http://www.ebay.com/itm/New-206-Pins...5a3687aff#shId.Jde mi o to jestli má někdo zkušenosti s paticí z eBay. Jesli se nejedná o použité a nekvalitní zboží. Děkuji
    Naposledy upravil zdenek_j : 22.06.2013 v 22:27:20
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  2. #2
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1633
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Socket 68060

    Kup si dutinky a neřeš to...

    Vyjde tě to levnějc a kvalita těch kontaktů bude myslím lepší, než kdovíkde skladovaný starý patice.

    A aspoň se něco přiučíš...
    AmigaServiceMan

  3. #3
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    38
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Socket 68060

    Díky, zítra půjdu na nákup.
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  4. #4
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1633
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Socket 68060

    Dám ti radu - až tu patici budeš sestavovat/slepovat, tak si předtím všechny dlouhé boky těch dutinek trochu "ošmirgluj" na jemném glaspapíru a to z jednoho prostého důvodu - jsou o fous tlustší, než je potřeba a pak, když tu patici budeš skládat (nejlépe do jiné patice, aby si dodržel rozměry) se ti nestane jako mě, když jsem to skládal poprvé, že se ti poslední řady budou poněkud "kácet" směrem ven...
    AmigaServiceMan

  5. #5
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1633
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Socket 68060

    Tady je pár fotek z akce Apollo1240/40@1260/80... Bohužel tam není pořádně vidět ta patice, lepší je to tady...
    AmigaServiceMan

  6. #6
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    38
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Socket 68060

    Dík, jedná se o dutinky s roztečí 2,54mm, že. Používal jsi jednořadé nebo dvouřadé dutinky?
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  7. #7
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1633
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Socket 68060

    Jednořadé...
    AmigaServiceMan

Podobná témata

  1. Overclocking 68060
    By Solaris104 in forum Hardware
    Odpovědí: 30
    Poslední příspěvek: 04.10.2019, 23:04:38
  2. Aibb 6.5 na 68060
    By DaMi in forum Aplikace
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 09.01.2010, 13:11:04
  3. 68060.library pre 68LC060
    By Boboo in forum Hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.02.2008, 11:05:20
  4. CPU 68060@60MHz
    By Solaris104 in forum Hardware
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 28.10.2007, 23:58:38
  5. CPU 68060 a padání
    By Solaris104 in forum Hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 25.11.2006, 09:51:12

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots