Stránka 5 z 5 PrvníPrvní 12345
Zobrazuji výsledky 81 až 89 z 89
  1. #81
    tmp's Avatar
    Datum registrace
    27.03.2011
    Město
    Bratislava
    Věk
    41
    Příspěvků
    37
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    tak ja ti neviem, akurat mi francuz pisal, ze mike posle dosky medzi 30.7. a 6.8. a teda oni budu schopni to poslat 3.8.-10.8.
    a ze momentalne nik tie dosky nema skladom, pretoze mike ich neposle skor ako mu pridu vsetky accessories a sfinalizuje sa novy firmware

    takze stale mi to pripada, ze francuz je len reseller s marzou 12 eur + dph

    ale zato ma obchodneho ducha, ked sa chvilu neozves, tak sa ozve on a popri tom ti poponuka vsetko mozne ine, sa az bojim, ze mi zachvilu zazvoni pri dverach

    EDIT: ale zas ked sa vezme rozdiel medzi dph vo FR a SE, tak rozdiel su len necele 3 eura
    Naposledy upravil tmp : 23.07.2013 v 11:54:15

  2. Líbí se mi voodoo - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #82
    voodoo's Avatar
    Datum registrace
    15.10.2006
    Město
    Púchov, SK
    Věk
    41
    Příspěvků
    931
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    Treba oboch, aj vývojárov aj obchodníkov. Keď si každý robí svoju prácu, tak je to najlepšie.. Horšie je keď obchodník začne kecať do roboty vývojárovi, alebo vývojár robiť obchod
    A1260 34MB Ram SCSI; A600 Furia EC020; A500; A500+; CDTV; A3000;

  4. Líbí se mi Prober - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #83
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    Dnes som dostal mail, ze za 10 dni bude FPGA Arcade k odberu
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  6. Líbí se mi venox - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #84
    tmp's Avatar
    Datum registrace
    27.03.2011
    Město
    Bratislava
    Věk
    41
    Příspěvků
    37
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    mne zas vcera MikeJ odpisal pozitivne na otazku, ze ci ma ma na waiting liste

    ja si teda pockam, ze kto to realne kedy bude mat ;-)

  8. #85
    tmp's Avatar
    Datum registrace
    27.03.2011
    Město
    Bratislava
    Věk
    41
    Příspěvků
    37
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    Quote Boboo původně napsal: View Post
    Dnes som dostal mail, ze za 10 dni bude FPGA Arcade k odberu
    ako to nakoniec dopadlo? odobral si? ;-)

  9. #86
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1380
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    Quote tmp původně napsal: View Post
    ako to nakoniec dopadlo? odobral si? ;-)
    Ja v kutku duse dufam, ze na amigapointe si to vyskusam spolu s furiou. Tento projekt ma velmi zaujima
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  10. #87
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    Tak zatial nic
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  11. #88
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    Dnes som sa docital, ze meskanie FPGA Arcade je zapricene nejakou zmenou suciastky na doske a nekonecnym rucne pajkovanim vsetkych portou na doskach. Celkovo sa jedna o prvych 200 kusov.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  12. #89
    JOeAim's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2009
    Město
    Blizko Hrádku nad Nisou
    Věk
    51
    Příspěvků
    134
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: FPGA Arcade available

    Quote Boboo původně napsal: View Post
    Dnes som sa docital, ze meskanie FPGA Arcade je zapricene nejakou zmenou suciastky na doske a nekonecnym rucne pajkovanim vsetkych portou na doskach. Celkovo sa jedna o prvych 200 kusov.
    Jen aby to nedopadlo jako s Natami. Já už měl zato, že se prodává. Předtím řešil, tuším něco s časováním pamětí, a teď zase tohle.

Podobná témata

  1. MIST FPGA system
    By Boboo in forum Minimig, Natami, FPGA a další
    Odpovědí: 74
    Poslední příspěvek: 04.07.2017, 09:26:55
  2. Nové FPGA jádro FSB130321
    By bigmac in forum Minimig
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.04.2013, 23:24:40
  3. Minimig nebo FPGA Arcade?
    By venox in forum Minimig
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 03.02.2013, 16:37:28

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots