Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 25
  1. #1
    vvasha's Avatar
    Datum registrace
    19.12.2010
    Město
    Praha
    Příspěvků
    138
    Post Thanks / Like

    Výchozí Zapojení SCSI kitu

    Potřeboval bych poradit

    Je možné použít pro zapojení SCSI kitu do Blizzardu Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: blizz1230iii-06.jpg
Zobrazeno: 130
Velikost: 48,1 KB
ID: 4836 klasický scsi ribbon 50pin (2cm) Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: scsi-50-pin.jpg
Zobrazeno: 123
Velikost: 15,3 KB
ID: 4834místo té přechodky která je u kitu?

    Při zapojení jsem zjistil že se amiga neopírá o gumové nožičky ale opírá se o kartu a to docela dost, protože vlastně celý scsi kit vykukuje z trapdooru.

    Druhá věc je že kit je hodně přitlačený na ramku.

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20131121_112314.jpg
Zobrazeno: 134
Velikost: 62,6 KB
ID: 4835


    Použitim kablíku místo té přechodky bych mohl scsi umístit z druhé strany karty a měl bych klid v duši že se nic nepřepálí.

    S přechodkou by to taky možná šlo ale nebudou úplně zastrčené konektory . . .
    Naposledy upravil vvasha : 21.11.2013 v 13:27:54 Důvod: foto
    CD32*PARAVISION*8MB*Cf4GB

  2. #2
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    37
    Příspěvků
    3300
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Ne, SCSI výstup je takovej ten 26ti pinovej na straně. Abys měl 50pin, tak pokud jsi zručný, tak si ho vyrobíš a nebo si seženeš originální kabel a pomocí redukcí si to uděláš jak potřebuješ.

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: blizzardscsi3.jpg
Zobrazeno: 116
Velikost: 58,7 KB
ID: 4855

    SCSI kit na MK3 je poněkud nešťastně vyřešenej pro desktopové Amigy, proto si Amigu buď přestavíš do Toweru, nebo dektop vyvýšíš nějakýma nožičkama, nebo vyměníš za MK4, který má SCSI kit řešený geniálně na zadní stranu turbokarty.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  3. Líbí se mi EXA - těmto lidem se příspěvek líbí
  4. #3
    vvasha's Avatar
    Datum registrace
    19.12.2010
    Město
    Praha
    Příspěvků
    138
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20131122_103452.jpg
Zobrazeno: 115
Velikost: 59,7 KB
ID: 4856
    Možná jsem se špatně vyjádřil, místo přechodky mezi kartou a kitem potřebuju použít kabel , nevíš co to je za druh? má to 50 kolíků tak jsem myslel že by stačilo sehnat 50 pin SCSI kablík . . .

    Dá se ta přechodka něčím nahradit? Sám si rozhodně nic nespájim, leda by se našel někdo komu by se to chtělo udělat . . .
    CD32*PARAVISION*8MB*Cf4GB

  5. #4
    mijaji's Avatar
    Datum registrace
    18.04.2008
    Město
    Sokolov
    Věk
    46
    Příspěvků
    132
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    pokud mají kontakty rozteč 2 mm tak bys to mohl nahradit klasickym kabelem na hdd 2.5"
    A500, A500+, A2000, A600, A1200

  6. #5
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1490
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    A nejde ji (tu prechodku) proste jen otocit tak, aby koukala na zadni strane blizzardu a pak k ni teprve pripojit scsi?
    Naposledy upravil springy : 22.11.2013 v 12:08:30

  7. #6
    mijaji's Avatar
    Datum registrace
    18.04.2008
    Město
    Sokolov
    Věk
    46
    Příspěvků
    132
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    jen nevím kde sehnat 50pin
    A500, A500+, A2000, A600, A1200

  8. #7
    mijaji's Avatar
    Datum registrace
    18.04.2008
    Město
    Sokolov
    Věk
    46
    Příspěvků
    132
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    dobrej nápad ... to by mohlo jít . tak to zkus
    A500, A500+, A2000, A600, A1200

  9. #8
    Scavenger's Avatar
    Datum registrace
    01.01.1970
    Příspěvků
    0
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    To jsou rady Obrátit to logicky asi nepůjde

  10. Poděkovat EXA - tito lidé za příspěvek poděkovali
  11. #9
    vvasha's Avatar
    Datum registrace
    19.12.2010
    Město
    Praha
    Příspěvků
    138
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    No právě že na obrácení je málo místa v té přechodce, nenacpu to tam kvůli desce blizardu . . . je to nějak divně vymyšlený . . .
    CD32*PARAVISION*8MB*Cf4GB

  12. #10
    Scavenger's Avatar
    Datum registrace
    01.01.1970
    Příspěvků
    0
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Tak vymyšlený to bude asi dobře, jen do desktopu prostě nenacpeš všechno.

  13. #11
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1490
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Quote vvasha původně napsal: View Post
    No právě že na obrácení je málo místa v té přechodce, nenacpu to tam kvůli desce blizardu . . . je to nějak divně vymyšlený . . .
    Aha, tak ja predpokladal, ze kdyz blizzard nejdriv vytahnes z Amigy, pak to pozapojujes akomplet vratis z5, bude to v cajku. Skoda.

  14. #12
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Hele já mám celou dobu pocit, že to máš obráceně. Soudím ale pouze podle zapojení M IV...

  15. #13
    vvasha's Avatar
    Datum registrace
    19.12.2010
    Město
    Praha
    Příspěvků
    138
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Quote Starej_Mraf původně napsal: View Post
    Hele já mám celou dobu pocit, že to máš obráceně. Soudím ale pouze podle zapojení M IV...
    nedalo mi to tak jsem to zkusil dnes znovu a stalo se nečekané . . .

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20131122_122949.jpg
Zobrazeno: 118
Velikost: 59,4 KB
ID: 4857

    vše sedlo jak prdel na hrnec, takže chyba byla včera ve mě, moc jsem spěchal . . . .
    CD32*PARAVISION*8MB*Cf4GB

  16. Líbí se mi springy, Scavenger - těmto lidem se příspěvek líbí
  17. #14
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    536
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Quote Scavenger původně napsal: View Post
    To jsou rady Obrátit to logicky asi nepůjde
    Hlavne, ze to logicky nepojde ... ?!?!

  18. #15
    vvasha's Avatar
    Datum registrace
    19.12.2010
    Město
    Praha
    Příspěvků
    138
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Scavenger odvozoval od toho že jsem to už zkoušel, hlavně aby kvůli mojí panice nevznikla hádka

    jsem hlavně rád že se nikde nic neopírá a sedí to tam krásně . . . teď ještě sehnat CD-ROMku abych zkusil funkčnost
    CD32*PARAVISION*8MB*Cf4GB

  19. #16
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1490
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Neboj, je patek, kdo by dnes mel popudlivou naladu?

  20. #17
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    536
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Myslim, ze panika nie je na mieste. Skusat treba viac moznosti, aj tie, ktore mozu pripadat zdanlivo nezmyselne pripadne nelogicke. Samozrejma, nie vzdy sa na prvy krat vsetko podari. Vyhodu ma ten, kto s danou vecou ma prakticke skusenosti, pripadne ma danu vec pre sebou a moze skusat moznosti-nemoznosti.

  21. #18
    Scavenger's Avatar
    Datum registrace
    01.01.1970
    Příspěvků
    0
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Quote oxcom původně napsal: View Post
    Hlavne, ze to logicky nepojde ... ?!?!
    Ty jseš typyckej generál po bitvě

  22. #19
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    536
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    General nie, zatial len major. Som rad, ze to beres sportovo.

  23. Líbí se mi Scavenger - těmto lidem se příspěvek líbí
  24. #20
    EXA's Avatar
    Datum registrace
    15.04.2009
    Město
    Ostrava-Výškovice
    Věk
    63
    Příspěvků
    449
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zapojení SCSI kitu

    Quote springy původně napsal: View Post
    A nejde ji (tu prechodku) proste jen otocit tak, aby koukala na zadni strane blizzardu a pak k ni teprve pripojit scsi?
    Nééé aby Tě to napadlo udělat...Ufff !!!

Podobná témata

  1. Koupím Hdd scsi
    By pepapantak in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 20.11.2013, 14:58:48
  2. Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 02.02.2011, 14:55:41
  3. Zapojení CV64/3D se SD
    By Amigoun in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 01.02.2010, 15:22:27
  4. Zapojení kontrolek
    By Leon in forum Hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 21.08.2007, 09:23:06

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots