Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazuji výsledky 21 až 37 z 37
  1. #21
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2499
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Já bych si koupil i nové produkty Jense. Např. interní rozšíření pro CD32. Ty staré nepočítají s přenosem dat přes externí CF a vše musím tahat přes CDR. Myslím, že by to řešil jako u ACA500 dalším slotem na CF kartu. Jens ale říkal, že nemá dostatečně velký zdroj CIA čipů. Turbokarta ACA1260 by taky bodla, ale nové CPU 68060 stojí šílené peníze.
    Naposledy upravil Solaris104 : 15.01.2014 v 14:51:49
    I love Amiga

  2. Líbí se mi oxcom - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #22
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    44
    Příspěvků
    2646
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Quote Amigoun původně napsal: View Post
    Indivision AGA MKI - spojenost s graf. výstupem, nespokojenost s tím, jak špatně drží socket na čipu
    Indivision AGA MKII - nespokojenost s graf. výstupem (absence 50 Hz), ale dobře drží socket na čipu
    Indivision ECS - nespokojenost s graf. výstupem (timing problem s nastavením 50/60 Hz), v obraze je poměrně výrazný duch, plusem je Framebuffer režim, nedostatečná sw podpora
    Delfina flipper - bohužel problematická karta, problémy se stabilitou
    Catweasel PCI MK4+ - špatný software, nefunkčnost s novějšími Widlemi, dále se mi neodařilo kvalitně zprovoznit hw SID zvuk
    ACA 630 - velmi dobrá karta, i software
    ACA 1228 - špatná kompatibilita, u některých desek vyžaduje timing fix
    ACA500 - v základu strašně málo RAM a nízký výkon - zřejmě proto, aby kupující ještě zakoupil další ACA turbo/memory-kartu, po stránce funkčnosti je ok, plusem je možnost zapojení Blizzardů 1260/1240.
    Indivision AGA MKI - treba zbrusit 0,5 mm z PLCC socketu a bude drzat ako hluchy dvere, uz som to tu niekomu upravoval.
    Ako pozeram Amigoun ty si asi najvacsia obet IC produktov
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  4. Líbí se mi EXA - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #23
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1154
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    S tím zbrousením jsem to také zkoušel, resp. neměl jsem jinou možnost, protože na desce fakt vůbec nedržel. Musel jsem ještě narovnat několik pinů které po neustálém nacvakávání už zapadly.. No teď to sice jede, ale ty piny drží jen silou mojí vůle...
    Je fakt, že jsem toho od něj hodně koupil, ale minimálně polovinu jsem toho zase prodal, protože jsem zjistil, že to buď nepotřebuju, nebo že to nechodí tak, jak bych chtěl.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  6. Líbí se mi EXA - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #24
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    466
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Ja si myslim, ze mohol niekto (nemusi to byt nutne Jens) urobit turbokartu pre A1200 pre CPU 68040/68060 a ponukal by ju bez tychto CPU. Karta by mala samozrejma paticu na pripojenie/vymenu CPU, dalej samozrejma prepinace voltaze a frekvencie CPU. RAM by uz mohla byt integrovana na samotnej karta, tak ako je to v kartach ACA 1220/1230. Samotne zohnatie a osadenie CPU, by uz bolo na kupcovi. Myslim si, ze by to bolo riesenie, ked je teda nedostatok tychto CPU na trhu pre vyrobcu. Samozrejma zavisi aj na vyslednej cene takejto karty, co by asi nebolo malo. Mohli by napriklad existovat aj verzie pre A500, A600, A2000 a A3/4000.

    Quote Solaris104 původně napsal: View Post
    Já bych si koupil i nové produkty Jense. Např. interní rozšíření pro CD32. Ty staré nepočítají s přenosem dat přes externí CF a vše musím tahat přes CDR. Myslím, že by to řešil jako u ACA500 dalším slotem na CF kartu. Jens ale říkal, že nemá dostatečně velký zdroj CIA čipů. Turbokarta ACA1260 by taky bodla, ale nové CPU 68060 stojí šílené peníze.

  8. Líbí se mi zdenek_j, EXA - těmto lidem se příspěvek líbí
  9. #25
    oxcom's Avatar
    Datum registrace
    24.05.2011
    Město
    PD
    Příspěvků
    466
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    V podstate by nebola zla verzia bez CPU aj pre procesor 68030, ako som pisal nizsie pre procesory 68040/68060. Snad by to pomohlo znizit cenu samotnej karty. Na druhu stranu by sa zvysil dopyt pro Motorolach, co by zrejma zdvihlo ich cenu.

  10. #26
    ATO.sk Wolfus's Avatar
    Datum registrace
    07.06.2007
    Město
    Slovensko - BA/DS
    Věk
    36
    Příspěvků
    1130
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Ako napad sa mi to paci, ale neverim, ze sa to zrealizuje. Reklamacie by totiz boli asi sialene komplikovane.
    ???

  11. #27
    Omachel's Avatar
    Datum registrace
    28.08.2007
    Město
    Prievidza
    Věk
    38
    Příspěvků
    477
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Skoda, ze PHASE5 povodne karty, ktore chceli vyrabat Blizzard 030+PPC nakoniec zrusili. Dnes by to boli TOP karty.
    A1200/KS3.1/34MB/030/50MHz/16GB SD-IDE/INDIVISION/A1200/KS3.1/66MB/060/66MHz/16GB SD-IDE/INDIVISION MK2/WHDLOAD REG/

  12. Líbí se mi EXA - těmto lidem se příspěvek líbí
  13. #28
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    44
    Příspěvků
    2646
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Neviem ci by bolo nastastnejsie riesenie predavat kartu bez CPU, viem si zivo predstavit ako nejaky Jozko si do tej svoje novej karty napcha nejaky 68060 CPU z neznameho zdroja a po zapnuti zostane vycudovany pri ciernej obrazovke. A teraz koho je to chyba??? Ako to reklamovat, je to cesta do pekla! Schvalujem trend co nastolil Jens a to konkretne na FastRAM a CPU QFP puzdre onboard, sam najlepsie vie, ze ako sa HW sprava s danymi suciastkami. Je to uzatvoreny system, tu je najvhodnejsie pri vyvoji brat v uvahu, ze je X revizii dosiek a co najlepsie najst zlatu strenu cestu. Bolo nerozumne otvorit este moznost nejaku variabilitu CPU, ja by som do toho nesiel ani ako vyvojar ani ako uzivatel.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  14. Poděkovat EXA, Prober - tito lidé za příspěvek poděkovali
  15. #29
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    34
    Příspěvků
    1353
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Hele, oni fakt chtějí dělat 040/060 akcelerátory?

  16. Poděkovat k0x - tito lidé za příspěvek poděkovali
  17. #30
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    objednal sem ten novej ECS dabler, tak doufam ze to pojede bez prasaren. Uz je snad i na ceste ...
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  18. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  19. #31
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1320
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    a kde sa da kupit?
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  20. #32
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1571
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Quote venox původně napsal: View Post
    a kde sa da kupit?
    U Jense. Všeobecný rozcestník Indivisionů hlásí vyprodáno, ale je třeba jít na konkrétní typ.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  21. #33
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1320
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Quote DaMi původně napsal: View Post
    U Jense. Všeobecný rozcestník Indivisionů hlásí vyprodáno, ale je třeba jít na konkrétní typ.
    Dakujem , objednane + Keyrah
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  22. #34
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1271
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    We will also be able to serve numerous requests for even faster accelerators next year: A good quantity of 68040 and 68060 CPUs has already arrived in our premises and passed our incoming materials inspection. After a multiple year-long search, we finally have the required quantity of processors to start a design for these fastest members of the M68k processor family.

    Hmm - 060 akcelerator do kazde rodiny?!

    Polaci makaji na 540/Warp
    Vampire Vx se neustale vylepsuje
    Matze take na necem stale maka
    TerribleFire take stale neco kuti
    A k tomu B1260 se stale da relativne snadno koupit

    jen ten software tak nejak nevznika novy...

  23. #35
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    826
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Quote k0x původně napsal: View Post
    A k tomu B1260 se stale da relativne snadno koupit
    A kde ?
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  24. #36
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1271
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Quote DJM původně napsal: View Post
    A kde ?
    jebaj/amibay/a1k

    Relativne jsem uvedl schvalne - nabidka je, nabizena cena je vec jina...

  25. #37
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    3163
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Spokojenost / zkušenost s výrobky Individual Computers

    Quote Chain původně napsal: View Post
    objednal sem ten novej ECS dabler, tak doufam ze to pojede bez prasaren. Uz je snad i na ceste ...
    Nevypada to spatne, mozna bych jeste jeden koupit mohl.

Podobná témata

  1. Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 21.07.2012, 01:02:04

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots