Zobrazuji výsledky 1 až 13 z 13
  1. #1
    Fery's Avatar
    Datum registrace
    23.07.2006
    Město
    Plzeň
    Věk
    42
    Příspěvků
    596
    Post Thanks / Like

    Výchozí AmigaOne XE G4

    Potřeboval bych pomoc s rozchozením AmigyOne.
    Mám podezření na cpu (modul).
    Je tu někdo kdo má taky AmiguOne XE a byl by ochotný zkusit nějaké proházení komponent a zkoušení?
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

  2. #2
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Já mám jen uA1, nevím jestli modul bude stejný. Co to dělá? Je to ta z amibaye??? (taky jsem na ní koukal) Jo a hlavně - vyměnil jsi knoflíkovku??? Není vybitá?

  3. #3
    Fery's Avatar
    Datum registrace
    23.07.2006
    Město
    Plzeň
    Věk
    42
    Příspěvků
    596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Knoflíkovku jsem neměnil, to by snad mělo naběhnout i s vybitou?
    Myslím, že v mikru je modul trošku jiný.
    Po zapnutí se jen rozsvítí led na desce, roztočí ventilátor, ale obraz nenaběhne.
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

  4. #4
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Vyměň knoflíkovku. https://amigafun.wordpress.com/2014/...e-sexe-boards/ Taky jsem to řešil, kdysi...

  5. #5
    Fery's Avatar
    Datum registrace
    23.07.2006
    Město
    Plzeň
    Věk
    42
    Příspěvků
    596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Tady je rychlé foto cpu modulu, jestli se dá na pohled poznat, jestli je v mikro stejný, ale podle mně ne.
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20150108_105505.jpg
Zobrazeno: 124
Velikost: 125,9 KB
ID: 5881
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

  6. #6
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    No vypadá podobně, ale já mám G3. Každopádně, než budeš zkoušet cokoliv dalšího, vyměň tu baterii.

  7. #7
    Fery's Avatar
    Datum registrace
    23.07.2006
    Město
    Plzeň
    Věk
    42
    Příspěvků
    596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Baterku jsem vyměnil a nic, do monitoru žádný signál.
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

  8. #8
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Předpokládám, že grafiku jsi zkoušel v jiném kompu a že jsi zkusil jiný zdroj (tyhle mrchy jsou dost háklivý).

  9. #9
    Fery's Avatar
    Datum registrace
    23.07.2006
    Město
    Plzeň
    Věk
    42
    Příspěvků
    596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Zdroje už jsem zkoušel asi čtyři, grafiky tři a paměti taky několik
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

  10. #10
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Ještě tady http://amigaworld.net/modules/featur...=16&rev_id=174 jsou nějaký hinty. To s tou obrácenou baterkou je zajímavý... nicméně je to asi způsob jak vymazat NVRAM. Ta deska je vymontovaná z funkční konfigurace?

  11. #11
    Fery's Avatar
    Datum registrace
    23.07.2006
    Město
    Plzeň
    Věk
    42
    Příspěvků
    596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Psal, že je funkční, ale nevím jestli nekecal.
    Nicméně ten CPU modul se mi nezdá, vypadá dost nemocně ... přerušované spoje.

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20150108_151549.jpg
Zobrazeno: 143
Velikost: 91,7 KB
ID: 5882
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

  12. #12
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    42
    Příspěvků
    1576
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Tak jsem na tu fotku ještě koukal, a nevypadá to dobře. I ten cín má takovou šedivou zaoxidovanou barvu.

  13. #13
    Fery's Avatar
    Datum registrace
    23.07.2006
    Město
    Plzeň
    Věk
    42
    Příspěvků
    596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: AmigaOne XE G4

    Tak jsme se domluvili s prodejcem na vrácení, můžeme uzavřít.
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

Podobná témata

  1. AmigaOne X1000 - First Contact Limited Edition
    By Prober in forum AmigaOS 4.x obecně
    Odpovědí: 51
    Poslední příspěvek: 26.09.2013, 17:56:05
  2. AmigaOne X1000 na Amibayi
    By jack-3d in forum Amiga v aukci
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 25.08.2013, 15:50:02
  3. Pegasos nebo AmigaOne
    By briolm in forum Hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 26.03.2007, 20:19:38

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots