Zobrazuji výsledky 1 až 5 z 5
  1. #1
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí Bezi MorphOS i na iMacu G5 20"?

    Uvazuju, ze prodam svoji rare dual 1,42 G4 a misto ni pujdu do iMaca G5 20"... Ale rad bych se zeptal, jestli nekdo z vas nevi, jestli na nem bezi MorphOS - na MacOS uz mam dva mini...
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  2. #2
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3274
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Bezi MorphOS i na iMacu G5 20"?

    Podle tohohle není na seznamu: http://www.morphos.de/hardware
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  3. #3
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Bezi MorphOS i na iMacu G5 20"?

    Quote jack-3d původně napsal: View Post
    Podle tohohle není na seznamu: http://www.morphos.de/hardware
    hmm... z G5ek jenom klasicky PowerMac... tak si ji necham tu moji uhucenou G4ku... chci se ted na MorphOS trochu podivat... aspon budu mit duvod si ji dotunit, chtel jsem si do ni koupit jeste PCI SATA radic a SSD disk
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  4. #4
    venox's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Slovensko
    Příspěvků
    1364
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Bezi MorphOS i na iMacu G5 20"?

    Ati grafika a ides.... pozor iMaca G5 20 su dost kazove, kondiky a na LCD pasiky casom, jednu G5 ale 17 mam doma ,LCD ma pasiky cize - kaput vadny Flex kabel z LCD
    Naposledy upravil venox : 05.04.2015 v 21:37:05
    WIN UAE, SEGA GENESIS - ATARI 800XE, AMIGA 600 Furia 020, A1200T + Blizzard II 1230/40 + 32MB + Gotek + CF 4 GB + WHDLOAD REG. XBOX

  5. #5
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Bezi MorphOS i na iMacu G5 20"?

    Quote venox původně napsal: View Post
    Ati grafika a ides.... pozor iMaca G5 20 su dost kazove, kondiky a na LCD pasiky casom, jednu G5 ale 17 mam doma ,LCD ma pasiky cize - kaput vadny Flex kabel z LCD
    jo, to mi uz nekdo rikal, ze iMacy G5 se hodne kazi... no nic, nedovedu si predstavit, co s rozbitym iMacem budu delat, ja si ho neopravim :/ Ale je to skoda, jsou to krasny stroje
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  6. Líbí se mi lacoh - těmto lidem se příspěvek líbí

Podobná témata

  1. Jackova A600 aneb "oldschool is cool"
    By jack-3d in forum Hardware
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 25.04.2014, 00:39:28
  2. Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 10.04.2012, 20:25:00
  3. Ako sa volal casopis do ktoreho davali "Fish" disky?
    By cistehovado in forum Ostatní
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.12.2010, 23:09:29
  4. Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 03.12.2010, 23:41:11
  5. Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 17.11.2007, 17:08:35

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots