Zobrazuji výsledky 1 až 12 z 12
  1. #1
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    37
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí Blizzard 1260 128MB RAM

    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s funkčností této paměti

    http://www.ebay.com/itm/128MB-EDO-72...item2583887b34

    v Blizzardu 1260?
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  2. #2
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    35
    Příspěvků
    3181
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    50 ns to je dobrý

    Ale vypadá to jako tlustá RAMka, záleží, jaký máš slot, jestli vodorovný, nebo šikmý.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  3. #3
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    37
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    Mám to pro Blizzard 1240T a chystám upgrade na 1260. Tudíž jestli se nepletu tak simm 45° k procesoru.
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  4. #4
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    35
    Příspěvků
    3181
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    Tak tohle by ti mohlo jet.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  5. #5
    zdenek_j's Avatar
    Datum registrace
    10.03.2013
    Město
    Krnov
    Věk
    37
    Příspěvků
    151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    Spíš mi jde o zkušenost s touto pamětí, jestli je nějaká. Většinou jsou informace o těchto pamětech.
    Amiga 1200 ROM 3.1, Apollo 1260/50MHz 32MB RAM, IDE/CF Sandisk 4GB, Workbench 3.1 || Commodore C64 || Atari 800XE
    Amiga 1200 ROM 3.0, Infinitiv tower, Blizzard 1240/40MHz 32MB RAM, Fast ATA 1200

  6. #6
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1218
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20140925_210732.jpg
Zobrazeno: 83
Velikost: 99,0 KB
ID: 6211Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 2015-02-19 11.56.16.jpg
Zobrazeno: 85
Velikost: 58,3 KB
ID: 6208Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 2014-09-30 18.49.45.jpg
Zobrazeno: 79
Velikost: 37,6 KB
ID: 6210Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 2015-02-19 11.55.50.jpg
Zobrazeno: 79
Velikost: 55,3 KB
ID: 6209

    Pamet, kterou zminujes by pravdepodobne mela fungovat. Jedna se o tlustou pamet, ma cca 8mm, takze do desktop verzi B1240/1260 nebo Blizzardu 1230 je obtizne pouzitelna.

    Ja pouzivam tenke verze viz foto a funguji naprosto bez probleu.

  7. Poděkovat zdenek_j - tito lidé za příspěvek poděkovali
  8. #7
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1151
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    @k0x: ty tvoje RAMky vypadají super. Nemáš nějakou navíc na prodej?
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  9. #8
    z00m's Avatar
    Datum registrace
    22.09.2014
    Město
    Smolenice
    Věk
    41
    Příspěvků
    12
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    Ja sa vam divim. Kupovat takto modul je ako vestit z krystalovej gule. Blizzard karty beru takmer akekolvek moduly EDO i FPM, podstatny je refresh. Musi byt 2k. Pri 4k Amiga vidi len polovicu kapacity. Moduly by mali byt idealne single sided, lebo obojstranne obycajne mechanicky nevojdu, ak nie su pouzite slim chipy. Toto ak mi predajca nie je schopny potvrdit, tak by som to nebral. A uz vobec nie za 40 dolarov + postovne.

  10. Poděkovat zdenek_j - tito lidé za příspěvek poděkovali
  11. #9
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    44
    Příspěvků
    2643
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    Tie cipy su 4k a 3,3V otazka znie ci nie su iba LVTTL, co moze byt problem. Blizzard 12xx niektore 4k SIMM neberie, ale niektore funguju.
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  12. Poděkovat zdenek_j - tito lidé za příspěvek poděkovali
  13. #10
    Sponzor Starej_Mraf's Avatar
    Datum registrace
    14.07.2007
    Město
    Starý Vestec
    Věk
    41
    Příspěvků
    1575
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    Quote k0x původně napsal: View Post
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 20140925_210732.jpg
Zobrazeno: 83
Velikost: 99,0 KB
ID: 6211Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 2015-02-19 11.56.16.jpg
Zobrazeno: 85
Velikost: 58,3 KB
ID: 6208Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 2014-09-30 18.49.45.jpg
Zobrazeno: 79
Velikost: 37,6 KB
ID: 6210Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 2015-02-19 11.55.50.jpg
Zobrazeno: 79
Velikost: 55,3 KB
ID: 6209

    Pamet, kterou zminujes by pravdepodobne mela fungovat. Jedna se o tlustou pamet, ma cca 8mm, takze do desktop verzi B1240/1260 nebo Blizzardu 1230 je obtizne pouzitelna.

    Ja pouzivam tenke verze viz foto a funguji naprosto bez probleu.
    To jsou tyhle http://www.ebay.com/itm/128MB-Low-pr...item1c48cb3d06 ? Uz jsem na ne taky koukal... Jen ta cena by mohla bejt lepsi.

  14. Poděkovat zdenek_j - tito lidé za příspěvek poděkovali
  15. #11
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1218
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    @Amigoun - pokud mas zajem, ozvi se via PM

    @Starej_Mraf - tuhle aukci nezman, SIMMy vypadaji obdobne, ale ze budou fungovat nelze zarucit.


    128MB 60ns SIMM jako na obrazcich ma ode mne i jack3D - zkousel jsi ho na 80Mhz?
    Ja ho mam otestovany pouze na 72Mhz.

  16. #12
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    35
    Příspěvků
    3181
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Blizzard 1260 128MB RAM

    Ještě ne, Amigu s Blizzardem 1260 mám zatím stále zabalenou od RESETkání. Ale tu RAMku od tebe mám v B1230, nádhedně tam pasuje!
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

Podobná témata

  1. Reálná cena Blizzard 1260
    By zdenek_j in forum Hardware
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 26.05.2013, 10:21:32
  2. Koupím Blizzard 1260
    By springy in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 24.05.2013, 08:28:02
  3. Divné: Blizzard 1260 a IDE-CF
    By Starej_Mraf in forum Hardware
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 07.06.2012, 14:29:04
  4. DCE Blizzard 1260/64
    By briolm in forum Hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 12.06.2011, 09:51:32
  5. Výměna baterie na DCE Blizzard 1260
    By Starej_Mraf in forum Bastlení a modifikace
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 27.04.2009, 11:31:09

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots