Zobrazuji výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Draco

  1. #1
    DRAGON2001's Avatar
    Datum registrace
    08.07.2015
    Město
    VM
    Příspěvků
    195
    Post Thanks / Like

    Výchozí Draco


  2. #2
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3271
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Dragon2001

    Diskuze o Amigách v aukcích by měly probíhat v příslušné sekci. ZDE
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  3. #3
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4325
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Draco

    Souhlas, přesunuto.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  4. #4
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3271
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Draco

    Konfigurace a sestava nádherná, ale cena má minimálně o nulu navíc.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  5. #5
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2670
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Draco

    Quote jack-3d původně napsal: View Post
    Konfigurace a sestava nádherná, ale cena má minimálně o nulu navíc.
    To mas pravdu, mimo ine je zaujimave aj postovne. To ti akoze donesie domov osobne???
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  6. Poděkovat Dedy - tito lidé za příspěvek poděkovali
  7. #6
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1322
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Draco

    No tyvole ta cena Pred lety jsem DraCo vymenil za A4000 + 10000,- DraCo je strasne tezka velka krabice, ale postovny je teda taky maso.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  8. #7
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3271
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Draco

    A cos v té A4000 měl? Já bych to tedy nikdy neměnil, Draco má sice svoje kouzlo, ale není to 100% Amiga, je to taková napůl Amiga a napůl profi stroj do střižny.

    Na stolku má i originální střihový pultík, doufám, že to k tomu taky dává.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  9. #8
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1322
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: DraCo

    Jack-3d: Byla to "hola" A4000/040. DraCo jsem chtel prave pro to ze je to (byl) profi stroj do strizny a taky mi ho zrovna znamej nabid. Taky se mi libi ze je to klon - zvlastnost.
    BTW tenhle vikend jsem tam skusil vrazit jeste Cybervision64/3D a normalne to funguje na dva monitory
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  10. Poděkovat Boboo - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí

Podobná témata

  1. Draco
    By reKTor in forum Draco a Casablanca
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 25.04.2010, 16:24:52
  2. Funkční a kompatibilní karty do Draco
    By jack-3d in forum Draco a Casablanca
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.08.2009, 14:43:51
  3. Draco - čistenie a inštalacia OS3.9
    By venox in forum Hardware
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 15.03.2008, 20:32:21

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots