Zobrazuji výsledky 1 až 7 z 7
  1. #1
    premo's Avatar
    Datum registrace
    20.11.2013
    Město
    Ostrava
    Věk
    41
    Příspěvků
    111
    Post Thanks / Like

    Výchozí Romka pro Blizzard 1230-IV do WinUAE

    Zdravím,
    chtěl bych si do své A1200 vytvořit nový CF HD pod WinUAE a chtěl bych v něm rozchodit svou konfiguraci, ale pro emulaci Blizze 1230 IV potřebuji 32kB ROMku. Nebyl by tip kde ji stáhnout. Rovněž scháním funkční 3.0 Kickstart. Když tak prosím PM.
    Díky.
    Premo

  2. #2
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Romka pro Blizzard 1230-IV do WinUAE

    Zkus the Zone na EAB, nebo mi PM email a uvidime, co se da delat... Co se tyce ROM, urcite je v AmigaForever.

  3. Poděkovat premo - tito lidé za příspěvek poděkovali
  4. #3
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1640
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Romka pro Blizzard 1230-IV do WinUAE

    Tady ji máš...

    Blizzard_1230-IV.zip
    AmigaServiceMan

  5. Poděkovat premo, uunek, springy, andrew, Cyberian - tito lidé za příspěvek poděkovali
  6. #4
    premo's Avatar
    Datum registrace
    20.11.2013
    Město
    Ostrava
    Věk
    41
    Příspěvků
    111
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Romka pro Blizzard 1230-IV do WinUAE

    Díky moc, běží to v pohodě, Kickstart 3.0 jsem získal pomocí utility transrom z reálné Amigy.

  7. #5
    Sciner's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2015
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    190
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Romka pro Blizzard 1230-IV do WinUAE

    TroChu to oživím - po instalaci workbench OS 4.1 na A1200 dochází k resetu a OS se nespustí.
    pri vložení této CF do PC a spuštění WinUAE se to chová stejně nejde najet a resetuje se při bootu,
    dle manuálu k WinUAE -

    V částí ROM, kromě standardní volby kickstartu, najdete ještě jedno podstatné nastavení. Jedná se o Advanced UAE expansion board/Boot ROM Settings. Pro emulaci her a AmigaOS 3.X vyberte volbu New UAE (128k, ROM, Direct), pro emulaci AmigaOS 4.1 zvolte New UAE (128k, ROM, Indirect). Pozor, tato volba není kompatibilní s připojením emulátoru k síti přes bsdsocket.library.
    Zvolte New UAE (128k, ROM, Direct) pro emulaci AmigaOS 3.x, nebo New UAE (128k, ROM, Indirect) pro emulaci AmigaOS 4.1.

    jsem změnil tento “boardtype “ na new indirect a už os bez problému nabíhá .
    co a jak tedy změnit na skutečné A1200 aby se instalace taky rozjela?



    Amiga A1200 tower Micronik, Blizzard PPC 200/60 256, Bvision+OS3.9, ZORRO sloty mc, USB, DVD, CF, Oktagon 2008 scsi.
    Powerbook G4 1.6Ghz 2GB MorphOS.

  8. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  9. #6
    TherioN's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2007
    Město
    Banská Bystrica
    Věk
    45
    Příspěvků
    265
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Romka pro Blizzard 1230-IV do WinUAE

    nebude to tym nastavenim NoMaprom?

    http://translate.google.fr/translate...hl=fr&ie=UTF-8
    --------------------------------------------------
    AMD RYZEN 7 2700x 16GB DDR4 RAM AMD 7850 2GB, MAC OS X HighSierra, A1200 + Blizzard 1230/50Mhz + 32MB RAM

  10. #7
    Sciner's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2015
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    190
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Romka pro Blizzard 1230-IV do WinUAE

    Quote TherioN původně napsal: View Post
    Ano bude to jedna z podmínek
    Amiga A1200 tower Micronik, Blizzard PPC 200/60 256, Bvision+OS3.9, ZORRO sloty mc, USB, DVD, CF, Oktagon 2008 scsi.
    Powerbook G4 1.6Ghz 2GB MorphOS.

Podobná témata

  1. Blizzard 1230 IV
    By eddie in forum Hardware
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 03.03.2016, 00:42:28
  2. Koupím Blizzard 1230-IV
    By k0x in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.11.2015, 14:31:21
  3. Blizzard 1230 IV
    By Poison in forum Hardware
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 11.05.2014, 12:46:34
  4. Blizzard 1230 Mk-II
    By mijaji in forum Hardware
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 26.04.2010, 17:25:04
  5. Blizzard 1230 III
    By piXie in forum Hardware
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 25.04.2007, 10:14:04

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots