Zobrazuji výsledky 1 až 14 z 14
  1. #1
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    747
    Post Thanks / Like

    Výchozí Duke3D v0.3 a Quake 2

    podařilo se mi rozchodit Strife (ani sem nevěděl že to na 68k je ), ale mám problém s dukem 3D Atomic.

    podle návodu - do adresáře s amigaduke3D rozbalim Duke 3D Atomic Edition, provedu assign duke3D na hru a spustim, hra se spouští a spouští pak to chce filesave.audio 2.10 - to nevim co je, nicméně mi to ukáže adresář s mou hrou, tak to jen potvrdim a hra se spustí do menu (beze zvuku) v menu si spustim hru a zustane to vyset na výběru lokalit konkrétně na L.A. Meltdtown . . . a konec, na netu sem help k tomu nenašel, asi to všem jede

    A pak na 060/50 zkoušim spustit Quake 2, spustí se mi video, dostanu se do menu, kde si spustim hru, ale pak už to jen nahrává a nahrává a nahrává a . . . . Zkoušim toho od Novacodera kde píše nastavit stack na 300000 což udělám, ale nemá to žádnej vliv na to . . . Ale asi to na 50Hmz nebude nic extra, protože už jen to úvodní video se mi dost seká

    help plíz

  2. #2
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Filesave.audio? Nechce to nahodou AHI?

  3. #3
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2611
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Ad Quake 2 - je designovaný pro 80+ MHz, na 50 je to spíš proof of concept (ale demo jsem na Amize dohrál, bolelo to ).
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  4. Líbí se mi Poison - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #4
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    747
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Quote davesade původně napsal: View Post
    Ad Quake 2 - je designovaný pro 80+ MHz, na 50 je to spíš proof of concept (ale demo jsem na Amize dohrál, bolelo to ).
    taky bych to rád proofnul, ale mě se to nedaří spustit

  6. #5
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    747
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Quote pavlor původně napsal: View Post
    Filesave.audio? Nechce to nahodou AHI?
    AHI nainstalovaný mám, stáhl sem si i novější 6 z aminetu, ale chová se to stále stejně. Hlavně mě štve to, že se to těsně před spuštěním hry sekne a nevim proč a na google ani zmíňka

  7. #6
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    37
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    K tomu Dukovi:

    Spusti si nastavenie "AmigaSetup" a tam si nastav v sound/Ahi nejaky Paula mod, alebo ak mas zvukovu kartu tak tu. Filesave.audio je vystup do suboru.
    Dalej si nastav co ako chces...

    Na spustenie som si spravil script:

    Assign Duke3D: ""
    stack 32768
    amigaduke3d /dd

    Zistil som, ze ked nedam /dd (prehratie dema d.dmo) tak sa mi to tiez seka...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  8. Poděkovat Poison - tito lidé za příspěvek poděkovali
  9. #7
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    747
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Quote DJM původně napsal: View Post
    K tomu Dukovi:

    Spusti si nastavenie "AmigaSetup" a tam si nastav v sound/Ahi nejaky Paula mod, alebo ak mas zvukovu kartu tak tu. Filesave.audio je vystup do suboru.
    Dalej si nastav co ako chces...

    Na spustenie som si spravil script:

    Assign Duke3D: ""
    stack 32768
    amigaduke3d /dd

    Zistil som, ze ked nedam /dd (prehratie dema d.dmo) tak sa mi to tiez seka...
    super, díky našel sem, nastavil a už i spustil, ale to co sem viděl semnou málem seklo jede mi to tak 1 frame za 3 sekundy Nevim co dělám blbě, když sem kdysi míval 040/40 tak to určitě jelo rychleji než teďka . . .

    grafiku mám lowres, ale zkoušel sem i nastavit ručně v configu 320*200 v tom mi i menu a všechno jede líp . . Quake II sem už vzdal, ten mi prostě nejede

  10. #8
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    37
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Tak som skusil toho duka aj ja na AGA a je to o dost pomalsie ako na CGX. Povedal by som, ze mi to na AGA ide tak 3-4 FPS. Este je mozne, ze ti to spomaluje zvuk, skus si nastavit 8bitove audio mody (ak mas 14) a mensiu frekvenciu.
    Skusal som aj AmiQuake2 a ten sa mi zda sviznejsi ako Duke, ale radsej mam WOS,W3D verziu Quake2 od Hyperionu...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  11. #9
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2611
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Hrál jsem o víkendu Duka na Amize (port od Novacodera) a na low-detail mi ingame meřák psal kolem 10 fps. Na high-detail to jelo asi v poloviční rychlosti, takže dohromady dost nehratelné (060/50), ale pro ukázku myslím dostatečné.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  12. #10
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1395
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Objevila se nam tu nova verze portu Duke Nukem 3D 0.4 (autor Cosmos) urcena pro Amigy s 040/060 a na tech by mela bezet vyrazne lepe nez stara verze 0.3.



    vize zde: http://www.68kforever.com/forums/sho...-is-coming&p=1
    Naposledy upravil ExiE : 09.05.2016 v 11:04:54

  13. Poděkovat springy, zdenek_j, jack-3d - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi davesade - těmto lidem se příspěvek líbí
  14. #11
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3469
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Nema to (nebo neplanuje se) driver pro IndiECS jako Doom ?

  15. #12
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1395
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Quote Doda původně napsal: View Post
    Nema to (nebo neplanuje se) driver pro IndiECS jako Doom ?
    To bude asi trosku problem. Novacoder uz drive zoptimalizoval Duka pro AGA, Cosmos optimalizuje verzi, ktera podporuje RTG.Puvodne jsem si myslel, ze to bude mimo jine cilit i na majitele Vampire karet, ale protoze uz se chysta verze 0.5, ktera bude pouzivat v dalsich optimalizacich i FPU, tak to je nejspis zatim take ze hry.
    Naposledy upravil ExiE : 09.05.2016 v 15:46:46

  16. Poděkovat jack-3d - tito lidé za příspěvek poděkovali
  17. #13
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2611
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Bezva, prubnu to večer. Původní 0.3 verze byla jako šnek (i když furt lepší, než Quake 2, což je pochopitelné ).
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  18. Poděkovat Poison - tito lidé za příspěvek poděkovali
  19. #14
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    747
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Duke3D v0.3 a Quake 2

    Quote davesade původně napsal: View Post
    Bezva, prubnu to večer. Původní 0.3 verze byla jako šnek (i když furt lepší, než Quake 2, což je pochopitelné ).
    super, pak prosím hoď výsledek a testovací sestavu, jestli má cenu abych se tim doma "zdržoval"

Podobná témata

  1. Quake
    By Solaris104 in forum Hry
    Odpovědí: 57
    Poslední příspěvek: 13.08.2016, 21:20:48
  2. Quake 2 AGA 68k
    By MisticJoe in forum Hry
    Odpovědí: 49
    Poslední příspěvek: 04.09.2013, 21:47:53
  3. Sháním Quake II
    By MisticJoe in forum Hry
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 04.07.2011, 23:40:51

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots