Zobrazuji výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Tanks Furry

  1. #1
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1910
    Post Thanks / Like

    Výchozí Tanks Furry


  2. Líbí se mi Poison - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #2
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4522
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    nj nj, dyk už je máme taky na cestě
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  4. #3
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2633
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Už se těšííííím!
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  5. #4
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1433
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Ja vam nevim, ty reklamni videa meli naprosto uzasne, baleni a release hry je taky super, ale ta hra samotna me prijde uplne o nicem. Jak provedenim tak samotnou hratelnosti. Je to jak na 8-bitech a ne Amize...

  6. Líbí se mi DJM - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #5
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4522
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Tak ona je to spíš party hra, já to teda tak beru, a tam se hratelnost teprve ukáže.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  8. #6
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    37
    Příspěvků
    3310
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Přesně tak, je to podobný jako Dynablaster vs Master Blaster. Na singla (Dynablaster) ty počítače nějak přecůráš a není to úplně ono. Naopak když za knipl vlezou lidi (Master Blaster), tak nikdy nevíš co čekat ;o) Věřím, že v plném počtu lidských hráčů to bude supr zábava.

    BTW nechcete to někdo dotáhnout na RESET?
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]
    10. ročník RESETkání 7. - 10. 5. 2020 <<< Registrace >>>

  9. #7
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1741
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Tanks Furry už je volně ke stažení z Aminetu. A jestli chcete, stále můžete podpořit autora.
    Naposledy upravil DaMi : 16.05.2016 v 11:44:46 Důvod: aktualizace odkazu
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  10. Poděkovat jack-3d - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi davesade, Turrican - těmto lidem se příspěvek líbí
  11. #8
    Fery's Avatar
    Datum registrace
    23.07.2006
    Město
    Plzeň
    Věk
    43
    Příspěvků
    614
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Podpořeno ... více takových šikovných lidí

    Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
    ♦ Amiga 1200 + Blizzard 1230 IV 50MHz, FPU, 64MB RAM + HDD 8GB CF ♦ Pegasos2 600MHz + AmigaOS 4.1 ♦ Amiga 600 ♦ Amiga CDTV ♦ Amiga CD32 ♦

  12. Líbí se mi davesade - těmto lidem se příspěvek líbí
  13. #9
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4522
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Nesetkal se někdo z vás s problémem s ovládáním tanku 2. hráče? Hraju to se synem a stává se nám, že se jeho tančík občas zasekne a nejde s ním hýbat (na volné ploše). Po pár vteřinách zase začne jezdit. Otáčet se a střílet přitom může. Autor hry říká, že o tom nic neví a že jsem zatím jediný kdo mu to reportuje.

    Hraju tu verzi z CD (čili asi 1.0), na aminetu je 1.1 a 1.2 který jsem ještě nezkoušel, ale juen psal že tam nic takového neopravoval.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  14. #10
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2633
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Takovýto bug jsem nezaregistroval a už jsem pár her odehrál ve dvou.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  15. #11
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    42
    Příspěvků
    4522
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Díky, v tom případě musí být chyba na mojem HW asi. Teď jsem zkoušel verzi 1.2 a krom zasekávání playera 2 se nám ještě navíc stává, že chvílema sám stříí aniž bychom mačkali fire (jako kdyby sebral nějaký autofire).
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  16. #12
    amiga autista Lisiak4's Avatar
    Datum registrace
    13.04.2009
    Město
    Brno - Bystrc
    Věk
    40
    Příspěvků
    1899
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Tanks Furry

    Tahle hra podporuje hru jen na klávesnici? Na čem to hraješ?
    Amiga - PMD 85

Tagy pro toto téma

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots