Stránka 1 z 8 12345678 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 149
  1. #1
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí Ukaž screenshot!

    pastněte taky nějaký screenshoty workbenche, at vidim do čeho doma koukate

    ja si teď hraju s tim towerem s mediatorem takže tak...
    Mam to rad takovy klasicky, zadny preplacanosti.
    vzhed mui teprve tvorim (kazdy stroj to u me doma ma jinak, neco kopiruju neco ne, zkratka bavi me to)

    800x600,Truecolor


    Specs: A1200T Infinitiv, Blizz 1240/40 Phase5, 64MB paměti, Mediator a v něm dva králící - VirgeDX a Realtek 8029. Eyetech 4xIDE, 20GB Barracuda a naka Teac palirna. Suplik na další disk. Cely to chladi Tacens Aura 9dB s regulaci Primecooler


    A jeste dam k dobru starsi shot z A3000T, ted uz to zas vypada trochu jinak ale nevadi

    800x600, 16bit (65k)


    Specs: A3000T, GVP G-Force 040/28, 24MB paměti, karty se tam střídají - momentálně shora dolů Toccata, Picasso II, DPS PAR+10gb WD, IOBlix (testuju pulmegabit mezi pc) a dole sedí Hydranet klasicky eternet aui-tp transceiver je 3com. Teplo a hluk zvysuje jeste 2GB SCSI IBM a naka cdrom tusim Cyberdrive. Je to tank T3000
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  2. #2
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    este sem nasel jeden

    640x480x32 barev


    Specs:A1200HD/40 desktop (prodavano tenkrat s diskem 40mb , Blizz 1230/50, paměti koukam neco ke sto megum, sak je tam taky scsi kit, + vypalovačka, zipka, naky zalozni pasky a tak vubec, krasny scsi chain. Ethernet Edimax nebo 3com do pcmcia co je poruce, na 100hz tv je to testovaci stroj pro CF adaptery, tvořič disket... často tam bydlí i nějaký 10gb 2.5" disk.
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  3. #3
    AmiKit
    Host AmiKit's Avatar

    Výchozí


    WinUAE AmigaOS3.9, 68020 FPU, Picasso96, 128MB RAM na Sony VAIO, WinXP, Intel Pentium M740, 1.73Ghz, NVidia GeForce 6200 Go, 512MB RAM

  4. #4
    Čestný člen Prober's Avatar
    Datum registrace
    04.07.2005
    Město
    Ostrava
    Věk
    42
    Příspěvků
    3215
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Já na screenu zapracuju, jen co rozjedu IDE

  5. #5
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    amikit: ten amikit mi teda pripomina spis linux nez cokoliv jinyho

    prober: no az bude tak bude
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  6. #6
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Je dost stary ale mam ho najradsej

    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  7. #7
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4438
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak můj desktop vypadá asi takhle:



    Nutno ale podotknout, že spousta ikon je tam jaksi historických a nemají už žádný smysl
    - např. Rozvrh, když do školy už dávno nechodím, nebo Amos, ve kterým už dneska nic
    udělat neumím. Jsou tam spíš z historického hlediska. 2 Dpainty jsou tam chválně, ten
    neAgový mi v něčem víc vyhovoval pro nějaký účely, ale už nevím, co to bylo
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  8. #8
    AmiKit
    Host AmiKit's Avatar

    Výchozí

    este jeden, tentokrat z desktopu AMD 2500+ Barton, 1024MB RAM, NVidia Titan 4200:

  9. #9
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Stejna A1200T jako predtim, pouze grafika vymenena za voodoo3
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  10. #10
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Predseda původně napsal:
    Nutno ale podotknout, že spousta ikon je tam jaksi historických a nemají už žádný smysl
    - např. Rozvrh, když do školy už dávno nechodím, nebo Amos, ve kterým už dneska nic
    udělat neumím. Jsou tam spíš z historického hlediska. 2 Dpainty jsou tam chválně, ten
    neAgový mi v něčem víc vyhovoval pro nějaký účely, ale už nevím, co to bylo
    Hele a vo tu ikonku ty tatrovky by ses moh podelit, mas este nejaky takovy???
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  11. #11
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4438
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    No, asi mám. Tu jsem kreslil už opravdu, opravdu pradávno
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  12. #12
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    posli prosim prosim mejlikem. priradim ji k adresari ve kterem si skladuju predsedovy obrazky a animace
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  13. #13
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2607
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Co potřebuju k típání screenshotů na Amize? Jakej OS to už umí "nativně" či jaký software? Chci se také podělit.

  14. #14
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  15. #15
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2607
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Jaký je potom výstupní formát obrázku?

    Koukám ne ten soft - stačí rozbalit a jet nebo se někam musí dávat nějaké soubory do systému?

  16. #16
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    41
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Myslim, ze to bezi hned.
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  17. #17
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    bezi to hned, zadna instalce neni treba.

    format iff, png, jpg (datatypy)
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  18. #18
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1358
    Post Thanks / Like

    Výchozí screenshot



    Jeden ze starsich...
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  19. #19
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    38
    Příspěvků
    2607
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    GHH:
    Co to je za program? Imagine? Na jakém je to stroji?
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  20. #20
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1358
    Post Thanks / Like

    Výchozí screenshot

    Program je to Cinema 4D 4.2
    Stroj: Amiga 1200 + Blizzard 603e + BVision + 128MB
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots