Zobrazuji výsledky 1 až 11 z 11

Téma: SCSI2SD v6

  1. #1
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1718
    Post Thanks / Like

    Výchozí SCSI2SD v6

    Novy SCSI2SD v6 adapter (125AUD bez dopravy a DPH) se podarilo otestovat na Amize - konkretne BlizzardPPC SCSI.

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: scsi2sd-v6.02-small-500x500.jpg
Zobrazeno: 71
Velikost: 94,5 KB
ID: 7073

    Über die ACARDs bekomme ich folgende Werte über SysSpeed:
    ~7MB/s write
    ~9.5MB/s read

    SCSI2SD schafft dieses hier:
    ~3.5MB/s write
    ~7.5MB/s read

    Mein Setup:
    PFS3 mit 300 buffers
    SCSI2SD rev 6. fw 6.0.10 (sehe gerade, dass es 6.0.13 schon gibt)
    Einstellung:
    Terminator = off
    Startup Delay = 0
    SCSI Selection Delay = 255 (AUTO)
    Enable Parity = off
    Enable Unit Attention = off
    Enable SCSI2 Mode = on
    Enable Disk Cache = on
    Enable SCSI Disconnect = off
    Respond to short SCSI... = off
    Map LUN to IDs = off

    by embedder @ a1k.org
    Naposledy upravil k0x : 07.10.2016 v 15:14:38

  2. #2
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1718
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    SCSI2SD umoznuje pouziti az 4 emulovanych SCSI zarizeni pomoci jedine SD karty.

    Zde popsana emulace CD/DVD


  3. Líbí se mi oxcom - těmto lidem se příspěvek líbí
  4. #3
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1169
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    Ono to až takový význam nemá, protože v systému se dá spustit virtuální CD přímo z image.. Ale pokud by na SCSI2SD byl i audiovýstup tak by to bylo super.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  5. #4
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1718
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    Ted psal na eabu nekdo ze ten adapter pouziva na cs mk3 bez toho floppy napajeni - tedy pripojeno ciste pomoci scsi kabelu.

  6. #5
    TheMrKocour's Avatar
    Datum registrace
    19.02.2017
    Město
    Buštěhrad
    Věk
    18
    Příspěvků
    192
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    Mě hlavně štve že se musí řešit terminace. Například u Macu se to snad nikdy neřešilo
    Amiga 4000D, CyberStorm MKIII 060@50 Mhz, Sonnet G3@400, 64 + 128 MB Fast, OS 3.9, Mediator, Voodoo3, SB128
    Amiga 1200T - Infinitiv Tower Blizzard 030@50 Mhz, 32 MB RAM, OS 3.9

  7. #6
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3406
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    Quote TheMrKocour původně napsal: View Post
    Mě hlavně štve že se musí řešit terminace. Například u Macu se to snad nikdy neřešilo
    To ale znamena, ze to musi byt stejne nejak vyresene, protoze SCSI bez spravne terminace dost dobre nefunguje. To vyzaduje uz "elekticka" definice toho protokolu, to nejde implementovat jinak. Apple ti ty veci da funkcni tak jak jsou a vicemene ti neumozni v tom nejak manevrovat prave proto, aby to nikdo nerozvrtal, proto jim vsechno funguje zdanlive snadneji a lepe nez jinym.

  8. #7
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    681
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    Quote TheMrKocour původně napsal: View Post
    Mě hlavně štve že se musí řešit terminace. Například u Macu se to snad nikdy neřešilo
    No z praxe vím že v DTPku se nám válely terminátory všude a minimálně do příchodu PPC se terminovalo vždy....
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  9. #8
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1344
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    To by se mi líbilo do DraCo. Dá se z toho bootovat?
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  10. #9
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1718
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    Ghh - jasne ze se z toho da bootovat.

    Pokud pockas tak 14dnu tak budu mit par kousku na prodej.

  11. Poděkovat ghh - tito lidé za příspěvek poděkovali
  12. #10
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1438
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    Ta V6 je asi rychlejší než V5, že? Tu mám v GVPčku A530, ale to je stejně pomalé, takže to tak nevadí. Do A3000 by se mi V6 líbila. Za 14 dní bych už díky výplatě nemusel být na suchu, páč jsem teď utrácel za Picasso II.

  13. #11
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1718
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: SCSI2SD v6

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: scsi2sd.jpg
Zobrazeno: 33
Velikost: 196,4 KB
ID: 9722

    pipper@ eab popisuje svou instalaci na SCSI IV kitu.

    Rychlost prez 6MB/s a napajeni pouze pomoci "termination power".

    Aktualne hleda sikovny 3D tisknutelny drzak do sve A1200.



    Velmi dobre review vsech verzi SCSI2SD


  14. Líbí se mi rok, jack-3d - těmto lidem se příspěvek líbí

Podobná témata

  1. Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 11.03.2015, 23:41:19
  2. SCSI2SD - benchmark - jaký?
    By Fery in forum Hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 07.03.2015, 12:08:42

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots