Zobrazuji výsledky 1 až 13 z 13
  1. #1
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    35
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Question Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Ahoj,
    rad bych si zahral Golden Axe, mam snad nejnovejsi verzi pro WHDLoad z roku 2015, ale na emulovaný A1200 to běží šíleně zrychleně ostatní hry tenhle problem nemají. WHDload by tohle mel resit. Co s tim?

  2. #2
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    37
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Nastav si v emulatore Cycle-Exact.
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  3. #3
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    35
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Nastav si v emulatore Cycle-Exact.
    Kdy presne po bootu / pred bootem, nebo to muzu mit zapnuty porad?

    Jeste k tomu dotaz, da se nejak rozjed tude pod emulaci, nebo to z principu nejde?

  4. #4
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    37
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Mozes to mat zapnute stale, ak ti to comp stiha emulovat.
    Tude by malo ist ako kazdy iny software pod emulaciou, ale myslim ze v emulatore to je zbytocne pouzivat, ked si mozes emulator nastavit ako chces..
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  5. #5
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3447
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Ma cycle-exact bych moc nesazel, ale konkretni spravne reseni nevim, mozna vypnout JIT

  6. #6
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2641
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Někdy pomůže zadat ve WHDload parametr NOCACHE a hra se zpomalí.
    I love Amiga

  7. #7
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4418
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Na reálné A1200 mi Golden Axe ve WHD běhá normální rychlostí.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  8. #8
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    35
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Tak ten cycle neni reseni mozna, ze je to pomalejsi, ale porad je moc rychle.

    Jak se pouziva ten Nocache?

  9. #9
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4418
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Quote RuThaN původně napsal: View Post
    Tak ten cycle neni reseni mozna, ze je to pomalejsi, ale porad je moc rychle.

    Jak se pouziva ten Nocache?
    Je to tooltype v ikoně každé jednotlivé hry, kterou přes WHDLoad spouštíš.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  10. #10
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    37
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Tak schvalne som spustil WinUAE a vyskusal WHD verziu Golden Axe. Je to rychle, ale so zapnutym cycle-exact je to ok.

    DODA: Ked zapnes cycle-exact, automaticky sa vypne JIT.

    S CycleE by sa mal emulovat spravny takt vybraneho procesora..
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  11. #11
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    35
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Pak si jeste umim predstavit, ze by Amiga verze byla rychlejsi nez ostatni, hral jsem to snad na vsem a fakt mi to prijde moc rychly oproti PC verzi.
    ALe nez jsem to psal, tak sem se dival na nejaky youtube videa tam mi to prislo pomalejsi, nez v mem pripade.

  12. #12
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    Pouzivas CPU JIT? Vypnout! Zkus Cycle-exact (A500/A1200 speed).

  13. #13
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1631
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Golden Axe/WinUAE je i ve WHDloadu moc rychly..

    A jestli se nechceš srsat s nastavováním WinUAE, mrkni k Hoborgovi, má tam ke ztažení kompletní balíčky jednotlivých Amiga her rovnou do PC...
    AmigaServiceMan

Podobná témata

  1. Jak na WinUAE 2.0.1
    By pistolnik22 in forum Emulace na ostatních platformách
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 06.02.2011, 10:42:32
  2. WinUAE 2.2.0
    By ehee in forum Emulace na ostatních platformách
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 29.06.2010, 00:58:16
  3. WinUAE
    By doksy in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 10.01.2010, 10:06:50
  4. Jak rychlý je Doom na vaší Amize?
    By pavlor in forum Hry
    Odpovědí: 43
    Poslední příspěvek: 28.03.2009, 21:14:53

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots