Zobrazuji výsledky 1 až 10 z 10
  1. #1
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    34
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Question KCon - jak udelat alias and batch?

    Ahoj,
    chtel si spoustet kcon rovnou pres Workbench a Execute command a rovnou si tam napsat kcon, nechci primo vymenu za shell.

    Vim, ze staci udelat nejaky batch file treba do S a pak dat mu flag jako spustitelnej soubor, ale neumim napsat ten batchfile, tak aby se korektne spustil kcon.
    Nejdriv se totiz musi spustit newshell - to v cem a pak v tom okne jeste novy command (co otevre ten kcon - to nemumim)a pak by to chtelo ten stary newshell zavrit.

  2. #2
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    34
    Příspěvků
    396
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Jak vypada prikaz, kterym v CLI spoustis kcon?

  3. #3
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1127
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Quote RuThaN původně napsal: View Post
    Ahoj,
    chtel si spoustet kcon rovnou pres Workbench a Execute command a rovnou si tam napsat kcon, nechci primo vymenu za shell.

    Vim, ze staci udelat nejaky batch file treba do S a pak dat mu flag jako spustitelnej soubor, ale neumim napsat ten batchfile, tak aby se korektne spustil kcon.
    Nejdriv se totiz musi spustit newshell - to v cem a pak v tom okne jeste novy command (co otevre ten kcon - to nemumim)a pak by to chtelo ten stary newshell zavrit.
    pominu-li, ze cele to je kravina, protoze nema moc smysl nekdy pouzivat obycejny shell a jindy KingCon, zvlast pod emulatorem, kde je uplne jedno ze to sezere par kB navic, tak ten spravny prikaz je

    "newshell WINDOW KCON:"

    za predpokladu, ze KCON: uz je mountnuty, pokud neni, tak pred to jeste
    "mount KCON: FROM Devs:KingCON-mountlist"

  4. #4
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    34
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Dik, cetl jsem, ze pokud se shell necim replacne, tak to neni stoprocentne compatibilni.

  5. #5
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1127
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Quote RuThaN původně napsal: View Post
    Dik, cetl jsem, ze pokud se shell necim replacne, tak to neni stoprocentne compatibilni.
    Na aminetu je stary KingCON 1.3, myslim ze soucasti baliku patchu OS3.9 je pak patch pro 020 verzi na 1.8.
    O zadnych nekompatibilitach nevim, je to uzasny program, dlouho se pouzival dokonce i na OS4.x

    KingCON-handler (68020+) 1.8:
    ===============================

    * - zoom gadget works with AOS4
    * - fixed %A bug introduced in 1.6
    * - added locale support
    * - once again rewrote IM_DRAW routine for iconify gadget
    * - removed workaround for xData program
    * - added support for NewMouse wheels
    * - fixed CTRL-D bug introduced in 1.4
    * - reworked break signals post logic (should fix Reaction based ClassAction
    * consoles)
    * - fixed crash on window resize with NOREVIEW option (really old bug!)
    * - added shell resident comands to completer
    * - Complete/Enable cache didn't work as supposed (it reset NOCLOSE flag
    * instead) - bug introduced in 1.5.1
    * - educated screennotify support
    * - fixed another old bug: referencing random ConUnit pointer on
    * Next screen/Goto screen
    * - fixed 'read from zero' Enforcer hits with some ARexx scripts (referencing
    * fl_Volume of null pr_CurentDir)
    * - misc fixes and improvements, added support for long filenames in custom
    internal filename-completion (TAB) filerequesters

  6. Líbí se mi Turrican - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #6
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    34
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Ono i v popisu Wshellu pisou, ze to ma velkou a ne 100% compatibilitu.

  8. #7
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1127
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Quote RuThaN původně napsal: View Post
    Ono i v popisu Wshellu pisou, ze to ma velkou a ne 100% compatibilitu.
    A to me zajima, muzes to trosku rozvest, pripadne pridat nejaky odkaz nebo tak?

  9. #8
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    34
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Mrkni do dokumentace pribalene k instalace Wshellu nebo Kconu, tam jsem to podle me videl.

  10. #9
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1127
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Quote RuThaN původně napsal: View Post
    Mrkni do dokumentace pribalene k instalace Wshellu nebo Kconu, tam jsem to podle me videl.
    no jo tak pokud to beres jako jedna pani povidala, tak bohuzel neni o cem diskutovat... v dokumentaci KingConu nic takoveho neni, Wshell ktery znam ja je podstatne starsi nez KCon, a nema s nim nic spolecneho... Jedina dalsi pouzivana nahrada shellu kterou znam je VincEd, ale to uz je velka zmena a pro bezne veci trosku overkill.

  11. #10
    RuThaN's Avatar
    Datum registrace
    13.10.2016
    Město
    SchwarzWald
    Věk
    34
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: KCon - jak udelat alias and batch?

    Ja zatim ziju s tim, co se kde doctu, takze i nejakymi urban legendama mozna..

    Co se tyce ruznych shell enhanceru na jinych OS, tak tam jsem osobne na compatibility problemy narazil, protoze jednoduse replacuji neco co je standartni soucast systemu, urcitej kus kodu muze byt napsanej tak, ze jednoduse nepocita se zmenama v tyhle utilite, nektery funkce nejsou dokumentovany a tak.

Podobná témata

  1. Assahi (alias Alcone)
    By Jack in forum Zkušenosti s obchodníky
    Odpovědí: 39
    Poslední příspěvek: 24.10.2007, 18:42:01

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots