-
TerribleFire akcelerátor(y)
Možná někdo z vás už zpozoroval, možná někdo ne, každopádně zakládám vlákno, protože je to další slibný projekt.
https://www.youtube.com/channel/UCu4...y1ILAxNh7TGsmQ
Samozřejmě vývoj je v ranné fázi, ale týpek už má A500 akcelerátor s 030/25 s nějakou tou fast ram.
-
O: TerribleFire akcelerátor(y)
Koupil jsem si plosnak na tu verzi s 020/16. Je to samotny procak, takze bez fastram to neda skoro zadny vykon, ale mam fastram v Alfapoweru, tak jsem zvedav. Cena takove skoro-turbiny jsou stokoruny.
-
Terrible je především název
"pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)
-
Poděkování / Oblíbenost - 0 Poděkovat, 1 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Ty jo, tyhle projekty rostou, jako houby po dešti. To je super prostě!
Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered
-
Delihc - těmto lidem se příspěvek líbí
-
TerribleFire akcelerátor(y)
Hlavne k tomu jsou data, podle kterych to lze postavit. Je mnoho dalsich rozpracovanych veci (bez komercnich ambici), ke kterym neni zverejneno nic, takze se s tim neda ani experimentovat.
Ale je to vazne bezva kolik toho vznika.
-
Přidal a zprovoznil IDE (zatím je sice pomalé, ale to je teprve začátek).
-
oxcom - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Ja jsem si mezitim na A1K objednal tohle:
http://www.a1k.org/forum/showthread.php?t=44245
Jde vicemene o to same, ale je to funkcni a prodava se to jako kit k sestaveni.
-
Doda původně napsal:
Na kolik to vyjde? Stále hledám něco co bych dal do a2000. Stavebnice by mi nevadila, ale ta němčina je pro mě španělsko...
Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE
-
bigmac původně napsal:
Na kolik to vyjde? Stále hledám něco co bych dal do a2000. Stavebnice by mi nevadila, ale ta němčina je pro mě španělsko...
Uplne leve to neni, dal jsem za to vcetne shippingu 167 E, ale chtel jsem 68030/50Mhz misto 33MHz (myslim ze to bylo 20 E navic) a jeste jsem od nej bral zorro adapter k A500 za 15. Jeste neco psal ze to nad nejakou castku uz musi pojistit, takze bylo drazsi i postovne. Nemecky umet nemusis, ja to objednal nekde na webu pres takovy docela rozumny formular (ted nevim uz adresu) a borec mi hned napsal anglicky a normalne jsme se domluvili, protoze mi v te objednavce neco chybelo. Objednani tedy zadny problem. Ten zaklad stoji myslim 130.
Tohle byla objednavka:
1 x Bausatz TK030+RAM (68.00)
1 x . Bausatz Progger (5.00)
1 x Bausatz Zorro-Adapter (9.50)
1 x .. CPU MC68030RC*50* DC2002 (45.00)
1 x Platine TK030 (10,00)
1 x Platine TK-RAM (10,00)
1 x Platine Progger (0,00)
1 x Platine Zorro (5,00)
1x Add as Registered+Insured Parcel (11,30)
-
Poděkování / Oblíbenost - 1 Poděkovat, 0 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
bigmac - tito lidé za příspěvek poděkovali
-
Naposledy upravil jack-3d : 10.02.2017 v 15:21:33
-
Takže chápu to dobře, že je to další projekt v řadě "chtěl jsem něco udělat pro komunitu, ale nasrali jste mě tak si polibte prdel"? Ach amigisti...
-
Hmmm, supr. Těšil jsem se na TF540@25 a kupoval kvůli tomu A500... Ani to na EABu nebudu číst, akorát bych se nasral taky.
-
He he, koukám že je to všude stejné. Škoda.
-
No tak se rozloučil a já si můžu A500 klidně zase zabalit do doby až bude nějakej další projekt s 040
-
Může mi někdo v stručných bodech napsat, co ten pán ta tom videu v příspěvku #14 od Jacka říká? Nejdou tam zapnout titulky a tedy ani překlad
-
- dodrbavali ho na forach, a robi to ako neziskovy projekt a preto konci
- pohadal sa s niekym, ale nieje to dovod preco konci
- bolo to stresujucejsie ako jeho zamestanie a nedostaval za to nic - minal svoje peniaze/cas
- Pohadal sa s niekym z Vampire grupy - nema nic proti nim ani proti Vampire
- Nebude robit nic public pre amigu uz, pravdepodobne uz neda nic opensource
- Plany robit ine platformy
-
Poděkování / Oblíbenost - 1 Poděkovat, 0 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
Lisiak4 - tito lidé za příspěvek poděkovali
-
Od pohledu i poslechu milý pán. Na to videu to chvíli vypadalo, že má slzy na krajíčku a já bych se mu nedivil. To že to byl zase nějaký němec, co do něj ryl na EABu, mě ani nepřekvapuje. Ale, že mu pili krev i Vampíři-developeři, kteří začínali stejně? Té TF540 je opravdu škoda, bylo by kde upotřebit 040ky vykuchané z různých Apollů, Blizzardů a Cyberstormů.
-
oxcom - těmto lidem se příspěvek líbí
-
Ja asi chapu ze to ty lidi delaji hlavne z nadseni a ze je ty kecy je dokazou dohnat az k ukonceni projektu, ale 1000 lidi jim fandi a 5 jsou kokoti, ktere je podle me potreba ignorovat, vzdy se najdou magori a tak je to potreba brat.
Pro A500 se toho ted vyrojilo tolik, ze nevim co driv a polovina tech projektu je interni. Ja jsem si koupil stavebnici 68030-TK (50MHz) turbiny od Matze, tak jsem na to zvedav, vcera jsem ji zacal stavet, ale jedine info je pochopitelne nemecky na a1k.org v obrovskych vlaknech a je to docela masakr se v tom vyznat.
-
Když si projedeš jeho videa, on míval hodně life streamů, kde pájel ty svoje karty, opravoval Amiga desky a komponenty, hezky to komentoval, odpovídal na dotazy připojených lidí, prostě taková pohodička a rozhodně cool záležitost (kterou nejspíš ani nikdo jiný kolem Amigy nedělá). Měl i nějaké přednášky, kde vysvětloval jak ty turbíny fungují, co jednotlivé komponenty dělají apod... Prostě kluk, co tomu rozumí a kokoti z EABu, co zničili další projekt (a že jich už pár zničili).
Líbí se mi ty komentáře po videem, snad ho to alespoň takhle trochu uklidní. Jo měl slzy na krajíčku, každý by je měl, kdyby tolik času a i peněz strávil na projekty pro Amigu, pro lidi a pak dostal takovouhle ťafku. Myslím, že spousta z nás si podobnou situaci taky zažila.
-
Poděkování / Oblíbenost - 0 Poděkovat, 2 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
-
Only Amigans make it possible...
-
Poděkování / Oblíbenost - 1 Poděkovat, 1 Líbí se mi, 0 Nelíbí se mi
davesade - tito lidé za příspěvek poděkovali
lacoh - těmto lidem se příspěvek líbí