Zobrazuji výsledky 1 až 13 z 13

Téma: MOS + WHDLoad

  1. #1
    lacoh's Avatar
    Datum registrace
    22.01.2017
    Město
    Handlová
    Věk
    42
    Příspěvků
    322
    Post Thanks / Like

    Výchozí MOS + WHDLoad

    Ahojte, chcem vás poprosiť, či máte nejaký normálny návod na nainštalovanie whdload na MOS.
    Niečo ako je toto pre OS4.1:

    https://www.youtube.com/watch?v=GqVcpHlIB3k

    Ďakujem
    Naposledy upravil lacoh : 17.05.2017 v 12:01:25
    A1200 rev 2B Blizzard 1230 MKIV Indivision MK2cr,Mac Mini G4 1,42GHz 1 GB RAM ATI 9200 32MB

  2. #2
    lacoh's Avatar
    Datum registrace
    22.01.2017
    Město
    Handlová
    Věk
    42
    Příspěvků
    322
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    Ale kurňa fix chlapi, neserte se a helpněte někdo, nech to nemusím robiť ako tento indián:

    https://www.warmup-asso.org/download...%20MorphOS.pdf
    A1200 rev 2B Blizzard 1230 MKIV Indivision MK2cr,Mac Mini G4 1,42GHz 1 GB RAM ATI 9200 32MB

  3. #3
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    37
    Příspěvků
    3315
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    Bohužel, s tímhle nemám žádný zkušenosti. Já jsem MacMini odložil před rokem, co jsem tam nainstaloval MOS a pak dal přednost Sonnetu, Vampíru, ... Já si počkám až to vykoumáš a pak se do toho taky pustím ;o)
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]
    10. ročník RESETkání 7. - 10. 5. 2020 <<< Registrace >>>

  4. Líbí se mi lacoh - těmto lidem se příspěvek líbí
  5. #4
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí MOS + WHDLoad

    Jak jinak by jsi to chtel udelat? MacMini neni Amiga a nema ECS/AGA chipset a dalsi hw, coz musis necim emulovat a to je UAE. Je to sice trapne, ale hry se tam proste spousti v emulatoru.

    Beh systemovych aplikaci zajistuje taky emulator a i kdyz namakany, chipset emulovat neumi a porad to neni Amiga.

  6. Líbí se mi DJM - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #5
    lacoh's Avatar
    Datum registrace
    22.01.2017
    Město
    Handlová
    Věk
    42
    Příspěvků
    322
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    to Doda: Ďakujem, ale nepochopil si ma. Myslel som, čo do náročnosti (hlavne časovej) keď si pozrieš jednoduchosť postupu na AmigaOS 4.1, kde má to video v prvom linku 7 minút a 30 strán textu pre MOS v druhom linku, tak som myslel, či nie je nejaká easy way aj pre MOS...
    A1200 rev 2B Blizzard 1230 MKIV Indivision MK2cr,Mac Mini G4 1,42GHz 1 GB RAM ATI 9200 32MB

  8. #6
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    45
    Příspěvků
    3563
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    Ja to nezkoumal, ale nainstalovat WinUAE, nebo jine UAE, snad neni takovy problem.

  9. #7
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    415
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    Nebyla nejaka forma UAE integrace v Chrysalis packu? Jinak RunInUAE je opravdu super, me WHDLoad hry fungovaly bez dalsi konfigurace.

  10. Poděkovat lacoh - tito lidé za příspěvek poděkovali
  11. #8
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    53
    Příspěvků
    1676
    Post Thanks / Like
    AmigaServiceMan

  12. Poděkovat lacoh - tito lidé za příspěvek poděkovali
  13. #9
    lacoh's Avatar
    Datum registrace
    22.01.2017
    Město
    Handlová
    Věk
    42
    Příspěvků
    322
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    Ďakujem. Tak cez víkend idem pre power mac G4 pre "ghh" a potom možno skúsim tvoj link vezíre
    A1200 rev 2B Blizzard 1230 MKIV Indivision MK2cr,Mac Mini G4 1,42GHz 1 GB RAM ATI 9200 32MB

  14. #10
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    43
    Příspěvků
    1397
    Post Thanks / Like

    Lightbulb O: MOS + WHDLoad

    Na MorphOS neco jako RuninUAE bohuzel neni. AnIdeaOS4plusUAE jsem kdysi zkousel, teoreticky by to slo i v MOS, ale byla to hrozna pruda tak jsem toho radsi nechal. WHDLoad hry v MOS spoustim bud rovnou v e-uae (spustim uae - spustim hru). Nebo jsem si vyrobil extra uae konfigurak pro kazdou hru (hra se spousti vlastni startup-sequenci). Takze podobne jako RuninUAE, ale vsechno to musis udelat rucne. RuninUAE dela vlastne to samy, ale automaticky.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  15. Poděkovat lacoh - tito lidé za příspěvek poděkovali
  16. #11
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    415
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    AnIdeaOS4plusUAE je dosti invazivni... vzniklo to jako "technologicke demo", kdyz jsem se snazil jednomu z OS4 vyvojaru vysvetlit, ze by integrace UAE nebyla zas az tak spatnym napadem. Tehdy mi rekl, ze OS4 neni na spousteni starych her... dnes predstavuje RunInUAE jeden z obecne nejocenovanejsich pridavku k OS4 (a funguje podstatne lepe nez ta hruza, co jsem vytvoril).

  17. Líbí se mi lacoh, ghh - těmto lidem se příspěvek líbí
  18. #12
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1780
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    A nezkoušel jsi to spustit na Mosu? Podpora OS4 tam přece je.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  19. #13
    lacoh's Avatar
    Datum registrace
    22.01.2017
    Město
    Handlová
    Věk
    42
    Příspěvků
    322
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: MOS + WHDLoad

    Tak som si dnes konečne našiel chvilku čas na mac mini a to by mně zajímalo, kde soudruh ze Slovenska udělal chybu... Turrican 2 a guru meditation.

    A1200 rev 2B Blizzard 1230 MKIV Indivision MK2cr,Mac Mini G4 1,42GHz 1 GB RAM ATI 9200 32MB

Podobná témata

  1. WHDLoad
    By ExiE in forum Hry
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 23.03.2019, 19:49:26
  2. Software 68k WHDLoad v18.2
    By Solaris104 in forum Novinky
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 26.12.2015, 19:20:05
  3. WHDLoad hry
    By Lasice in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 13.05.2010, 10:12:41
  4. Problémy s WHDLoad
    By ExSpawn in forum Hry
    Odpovědí: 59
    Poslední příspěvek: 02.01.2009, 12:19:39
  5. WhdLoad a Turrican2
    By FCI in forum Hry
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 05.07.2008, 12:35:30

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots