Zobrazuji výsledky 1 až 17 z 17
  1. #1
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1533
    Post Thanks / Like

    Výchozí Amedia --- Scanplus AGA a IDE4

    Mene znamy francouzsky Amiga shop Amedia uvedl dva nove kousky hardware:

    Scanplus AGA

    - urceno pro Amiga 1200/4000D
    - DSUB vystup
    - 99,92E

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: scanplus-aga-for-amiga-1200-4000d.jpg
Zobrazeno: 103
Velikost: 26,8 KB
ID: 7650Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: scanplus-aga-for-amiga-1200-4000dx.jpg
Zobrazeno: 97
Velikost: 24,8 KB
ID: 7651Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: scanplus-aga-for-amiga-1200-4000dxx.jpg
Zobrazeno: 98
Velikost: 19,8 KB
ID: 7652

    IDE4

    - urceno pro Amiga 2000 (Zorro2)
    - 2x 3,5" IDE + CF slot
    - 104,90E

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: ide4-zorro-2-board-for-amiga-2000.jpg
Zobrazeno: 100
Velikost: 24,9 KB
ID: 7653
    Naposledy upravil k0x : 11.06.2017 v 18:57:48

  2. Poděkovat Predseda - tito lidé za příspěvek poděkovali
  3. #2
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    ScanAGA vypadá dobře, jenom tam vidím 120E?
    No j, už je to Scan Plus AGA, a scanaga už není
    To jsou fofry...
    Naposledy upravil Dedy : 11.06.2017 v 18:56:59
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  4. #3
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1533
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Toz nevim - eurohujeri asi od rana updatovali cenu

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: Capture.jpg
Zobrazeno: 112
Velikost: 47,2 KB
ID: 7654

  5. #4
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Cena se asi upravuje sama podle návštěvnosti stránky
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  6. #5
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4275
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Scandoubler zajímá, ale potřeboval bych osobní zkušenosti, nejlépe v porovnání s indivision AGA mk1.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  7. #6
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1161
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Přesně tak, chtělo by to víc informací. Připomíná mi to DCEčkovej interní sd.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  8. #7
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1392
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- Scanplus AGA a IDE4

    No a já si počkám na ScanJuggler XAGA

  9. Líbí se mi Dedy, lacoh, k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
  10. #8
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    No jo, máš teda odvahu, já už bych dávno chtěl prachy zpět.
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  11. #9
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    655
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Tady jsou stránky autora http://amigaprj.blogspot.cz/
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  12. #10
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3265
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- Scanplus AGA a IDE4

    IDE4, škoda mohl tam nacpat ještě 2-4-8 MB s jumperem a bylo by to ultimátní.
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  13. Líbí se mi springy - těmto lidem se příspěvek líbí
  14. #11
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1285
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Me zas prijde skoda ze je tam zase jen VGA misto HDMI/DP nebo aspon DVI...

  15. #12
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4275
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Quote ExiE původně napsal: View Post
    Me zas prijde skoda ze je tam zase jen VGA misto HDMI/DP nebo aspon DVI...
    Já teda s VGA nemám sebemenší problém.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  16. #13
    Czech Amiga News ExiE's Avatar
    Datum registrace
    12.04.2009
    Město
    NY
    Příspěvků
    1285
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Quote Predseda původně napsal: View Post
    Já teda s VGA nemám sebemenší problém.
    Do budoucna to neni zadna vyhra, protoze monitoru a televizi s VGA vstupem kvapem ubyva no...
    VGA je analog, ostatni jsou digital...

  17. #14
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1161
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Quote Dedy původně napsal: View Post
    No jo, máš teda odvahu, já už bych dávno chtěl prachy zpět.
    To bychom chtěli všichni, ale nic, prostě ticho po pěšině
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  18. #15
    Amiga Times Magazin Amigoun's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Praha
    Věk
    39
    Příspěvků
    1161
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Quote ExiE původně napsal: View Post
    Me zas prijde skoda ze je tam zase jen VGA misto HDMI/DP nebo aspon DVI...
    Podle mě je to klon toho dcečka, např. použité paměti jsou identické. Aspoň to umí 50Hz, ale absence toho digitálu je (v dnešní době) fakt škoda.
    A500, A500+, Amiga 600HD/ACA630, A600 V2-Apollo 68080, Amiga 1200/Blizz1230/50, CD32, A3000, A4000/060, Minimig, Powerbook G4 17" MorphOS, SAM460cr AmigaOS4 God is great!

  19. #16
    Dedy's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Vyškov
    Věk
    70
    Příspěvků
    1596
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    Rozumím tomu tak, že aspoň budeme moct zapomenout na seznam monitorů které umí PAL, takže to je podle mne fajn. Nebo se mýlím?
    Amiga 600, Fúria EC020, Powerbook G4, 1.67GHz, MOS3.11, zatím neregistrovaný,
    Asus Zenbook Prime UX32VD Xubuntu 18.04

  20. #17
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    35
    Příspěvků
    1392
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amedia --- ScanAGA a IDE4

    No, nevím... na těch stránkách autora se píše
    Simple scandoubler with analog VGA output, designed for CRT VGA monitors. Compatible with A1200 and 4000D.
    , takře jak píše amigoun, asi to bude něco jako DCE scandoubler.

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots