Stránka 1 z 8 12345678 PosledníPoslední
Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 157

Téma: LCD monitory

  1. #1
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí LCD monitory

    Hodne se ted prodavaji LCD VGA monitory, ktere maji navic AV vstup. Zkousel nekdo pres AV vstup Amigu? Chtel bych to jen na hrani. Skoda, ze scandoubler je nesehnatelny za rozumny peniz a na nejake stare shit monitory typu C1084 nebo TV bych si uz nezvykl. Co pouzivate vy?

  2. #2
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4359
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    1084S
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  3. #3
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    1084S-D2

    jinak normalni naka belinea se tu vali a devatenactka sony.

    ja ty lcd nak nemusim
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  4. #4
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2672
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ja pouzivam na Amcu SAMSUNG 711MP
    ma kompozit Video vstup, S-Video, SCART a VGA + TV tuner
    Je to taky hybrit

    Linx:
    http://img.alza.cz/Img.asp?fd=f2&cd=WH500a

  5. #5
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Boboo původně napsal:
    Ja pouzivam na Amcu SAMSUNG 711MP
    ma kompozit Video vstup, S-Video, SCART a VGA + TV tuner
    za ty prachy to nevypada spatne cece,
    akorat tam nevidim nikde ten scart!
    a to je dost podstatny
    je to skutecne model 711MP?

    Code:
    Panel obsahuje vestavěné stereoreproduktory 2 x 1,5 W a jako vstupy nabízí analogový VGA D-SUB, S-Video, kompozitní video a umožňuje připojit externí anténu.
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  6. #6
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    40
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí Re: LCD monitory

    Quote solaris104 původně napsal:
    Hodne se ted prodavaji LCD VGA monitory, ktere maji navic AV vstup. Zkousel nekdo pres AV vstup Amigu? Chtel bych to jen na hrani. Skoda, ze scandoubler je nesehnatelny za rozumny peniz a na nejake stare shit monitory typu C1084 nebo TV bych si uz nezvykl. Co pouzivate vy?
    Ako som uz pisal inde, pouzivam externy TV-Tuner, zapojis don hoc co a pripojis hoc aky VGA monitor / LCD.

    Inak rozmyslam, na LCD s TV tunerom, aj ked ako pise Chain, LCD tiez nemam moc v laske

    Len ma zaujima ci Laced bude "skakat" aj na LCD alebo nie, IMHo asi nebude.
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  7. #7
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2672
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    SCART nie je uvedeny, ale je tam, tiez som vahal, ze ho zoberiem.
    Treba vidiet na vlasne oci, siahnut si niekde v predajni a potom kupit niekde na nete

    Na hry je to uplne super, s tym Workbench-om je to trosku horsie ale da sa.

  8. #8
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    40
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote Boboo původně napsal:
    Na hry je to uplne super, s tym Workbench-om je to trosku horsie ale da sa.
    WB? Nie je kvalitny obraz? Alebo ako?
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  9. #9
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    obraz bude dobry třomu verim, akorat ze se treba tech 640x+overscan trefuje spatne do 1280x a tak to muze pusobit divne.

    esli to jde pres scart zivit treba i dblpalem nebo multiscanem musi to bejt parada kurna, vazne o necem takovem uvazuju. Zatim sem videl same televizky za 10k a scart nikde
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

  10. #10
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2672
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Obraz je subjektivne prijatelny. Hmm... v kazdom SCART LCD je cipset
    co prevadza analog na digital a tam vznika skreslenie, kazda farba je
    realtivna, cize RGB zlozka kolise a vznika sum
    Dalej pomer pixlov sa prepocitava a vznika blending, cim su pixle vacsie
    tym je obraz znesitelnejsi. A naopak cim su mensie tym je to viac vidiet.
    A preto ten Workbench, je taky divny...

    Este jedna poznamka, treba brat do uvahy, ze TV LCD je nieco ine ako
    LCD monitor s TV. Kvalita sa neda porovnat! Uz len preto ze TV LCD
    ma skoro vzdy 640x480

  11. #11
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    40
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    mno prave preto by som ked uz, tak LCD co nemusi nutne roztiahnut obraz na celu plochu, ale pouzit len plochu ktoru potrebuje...
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  12. #12
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2672
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Na to by bolo potrebne aby Amiga mala digitalny vystup, co nema.
    Aj scandoubler, len odchytava signal a digitizuje... a potom pri HAM8 su tie farby strasne

  13. #13
    Horizontal Lamerz, ATO.sk piXie's Avatar
    Datum registrace
    10.04.2009
    Město
    Horňany (TN)
    Věk
    40
    Příspěvků
    213
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    aha. hm.
    Amiga 1260/060/60MHz, OS3.9, 64MB RAM, 3.2GB IDE HDD, 2x SCSI Plextor CD-R, CD-RW
    Amiga 1230/030/50Mhz, OS3.0, 8MB RAM, 1GB CF, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 2000, C64 a zatial nic viac...

  14. #14
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    koho zajima ham8 to je davno mrtvy

  15. #15
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak vyprodany LCD Samsung 711MP vystridal novy model Samsung 741MP. Uvazuji o koupi
    I love Amiga

  16. #16
    Sponzor Marien's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Zlín
    Věk
    50
    Příspěvků
    412
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    mno, já mám 15"TFT Peacock a jsem s ním spokojen (bodejť by ne, když ho mám zadarmo) a potom mám teda externí scandoubler od Elboxu, viz. moje foto ve vlákně o sebepředstavování....

  17. #17
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak jsem si poridil 17" LCD Samsung SyncMaster 741MP. Ma tyto vstupy: VGA, S-video, composite video, SCART a antenni vstup. Zatim jsem pripojil svou A1200 pres obycejne composite video (cinch). Obraz je relativne slusny, na hry dostacujici, na praci v systemu uz horsi. Bohuzel neni centrovany, je posunuty vice vpravo. Narazil jsem ale na problem, ze se mi obraz velmi mirne chveje. Zkusil jsem tedy vse odpojit a v zasuvce nechal jen samotny monitor s amigou a nepomohlo to. Workbench v interlace se chveje uplne stejne, jako na bezne TV.
    Zitra zkusim otestovat S-video a pozdeji i SCART a nadelat nejake fotky.
    I love Amiga

  18. #18
    choudy's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Rabí
    Věk
    34
    Příspěvků
    99
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Quote solaris104 původně napsal: View Post
    Bohuzel neni centrovany, je posunuty vice vpravo.
    Jo presne tohle mi dela amiga na composite out. I na televizi je obraz vic vpravo a leze ze stinitka. Na scartu by snad melo byt vse OK.
    A1200 1GB CF + Apollo 1230 Mk2, WHDLoad registered

  19. #19
    Retro gamer Solaris104's Avatar
    Datum registrace
    18.10.2006
    Město
    Vsetín
    Příspěvků
    2622
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Tak jsem dnes pripojil k LCD Samsung 741MP Amigu CD32 pres kompozitni video a S-video. Rozdil je myslim patrny (muzete mrknout na prilozene obrazky). Obraz je pro zmenu zase trosku posunuty vlevo oproti A1200 a porad se mirne chveje. Zitra koupim SCART a otestuji to pres RGB vystup A1200.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: CD32-Banshee.JPG
Zobrazeno: 129
Velikost: 60,5 KB
ID: 43   Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: CD32-S-video.JPG
Zobrazeno: 131
Velikost: 56,6 KB
ID: 44   Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: CD32-Video.JPG
Zobrazeno: 140
Velikost: 48,0 KB
ID: 45  
    I love Amiga

  20. #20
    Sponzor Chain's Avatar
    Datum registrace
    15.12.2005
    Město
    Třebíč
    Věk
    45
    Příspěvků
    2443
    Post Thanks / Like

    Výchozí

    Ten treti pic to je pres to s-video? to nevypada zle, na hry rozhodne pouzitelny
    Umřít v nejlepším umí málokdo. Dokázala to jen Amiga a Šlacha.

Podobná témata

  1. Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 02.02.2011, 13:55:41
  2. Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 09.06.2007, 21:25:50
  3. Monitory
    By glover in forum Hardware
    Odpovědí: 82
    Poslední příspěvek: 05.03.2007, 23:33:34

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots