Zobrazuji výsledky 1 až 8 z 8
  1. #1
    TherioN's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2007
    Město
    Banská Bystrica
    Věk
    45
    Příspěvků
    232
    Post Thanks / Like

    Výchozí Amiga OS 4.1 Update a proxy

    Zabavam sa s Amiga OS 4.1 vo WinUAE a neviem ako spustit update OS, kedze na siet idem cez proxy, poradi niekto?

    V browseri mam zadany proxy a cezen mi internet ide.
    Naposledy upravil TherioN : 30.06.2017 v 10:58:12
    --------------------------------------------------
    AMD RYZEN 7 2700x 16GB DDR4 RAM AMD 7850 2GB, MAC OS X HighSierra, A1200 + Blizzard 1230/50Mhz + 32MB RAM

  2. #2
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    795
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 4.1 Update a proxy

    Jde ti http, pravděpodobně i https a možná i ftp. Jde ale to, jestli máš na proxy serveru otevřenej port(y) nutný k tomu updatu. To je otázka na IT
    Ze zkušenosti ale můžu říct, že leckdy to přes proxy nedostaneš ať na něm otevřeš, co otevřeš
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  3. #3
    TherioN's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2007
    Město
    Banská Bystrica
    Věk
    45
    Příspěvků
    232
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 4.1 Update a proxy

    tak som to spustil inde a update presiel (bez proxy), skusil som stiahnut nejake gamesy z OS4 depot a pise mi:

    Need exec library 53.41 or higher!

    Okial to vziat?

    (Vo winuae mam rom 3.1 A4000)
    --------------------------------------------------
    AMD RYZEN 7 2700x 16GB DDR4 RAM AMD 7850 2GB, MAC OS X HighSierra, A1200 + Blizzard 1230/50Mhz + 32MB RAM

  4. #4
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    670
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 4.1 Update a proxy

    Je možné že je to v rámci update 1 pro os41FE, máš ho nainstalovaný?
    Myslím že pro stažení update potřebuješ být registrovany u Hyperionu.
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  5. #5
    TherioN's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2007
    Město
    Banská Bystrica
    Věk
    45
    Příspěvků
    232
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 4.1 Update a proxy

    prihlaseny nie som, ale mam komplet updatovane cez amiupdate, hlasi ze uz ziadne novsie updaty nevidi, myslel som ze si najde vsetky updaty

    da sa nejak zobrazit verzia exec.library?
    --------------------------------------------------
    AMD RYZEN 7 2700x 16GB DDR4 RAM AMD 7850 2GB, MAC OS X HighSierra, A1200 + Blizzard 1230/50Mhz + 32MB RAM

  6. #6
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    670
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 4.1 Update a proxy

    Quote TherioN původně napsal: View Post
    prihlaseny nie som, ale mam komplet updatovane cez amiupdate, hlasi ze uz ziadne novsie updaty nevidi, myslel som ze si najde vsetky updaty

    da sa nejak zobrazit verzia exec.library?

    Ano napíšeš do shellu version exec.library já mám verzi 53.89
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  7. #7
    TherioN's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2007
    Město
    Banská Bystrica
    Věk
    45
    Příspěvků
    232
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 4.1 Update a proxy

    ja mam 53.34 , ale tuto kniznicu nevidim na disku v Libs: , je sucastou niecoho ineho?
    --------------------------------------------------
    AMD RYZEN 7 2700x 16GB DDR4 RAM AMD 7850 2GB, MAC OS X HighSierra, A1200 + Blizzard 1230/50Mhz + 32MB RAM

  8. #8
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    49
    Příspěvků
    670
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Amiga OS 4.1 Update a proxy

    Protože je v ROM souboru, ale tady nejspíš bude v nějakém souboru který se natahne po startu kickstartu... Ale v kterém netuším.

    Quote TherioN původně napsal: View Post
    ja mam 53.34 , ale tuto kniznicu nevidim na disku v Libs: , je sucastou niecoho ineho?
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

Podobná témata

  1. AmigaOS 3.1 update
    By k0x in forum AmigaOS obecně
    Odpovědí: 34
    Poslední příspěvek: 05.11.2018, 22:00:20
  2. AmigaOS 4.1 Update 1
    By Prober in forum AmigaOS 4.x obecně
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 17.01.2010, 14:03:17

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots