Zobrazuji výsledky 1 až 15 z 15
  1. #1
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    771
    Post Thanks / Like

    Výchozí Prelude Z2 replica

    Prelude II - sound card replica


    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: render.png
Zobrazeno: 58
Velikost: 77,0 KB
ID: 7885Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: index.jpg
Zobrazeno: 64
Velikost: 92,8 KB
ID: 7884

    Na a1k.org uz se sikuji zajemci v v desitkach

  2. #2
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    2659
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    To chci

  3. #3
    bigmac's Avatar
    Datum registrace
    21.04.2009
    Město
    Jičín, Staré Hrady
    Věk
    47
    Příspěvků
    539
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Také bych nepohrdl jednou deskou
    Minimig 4MB/ARM ; FPGA Arcade ; Amiga 500 ; Amiga 2000 ; Amiga 1200 ; AOS 4.1 FE -> WinUAE

  4. #4
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    34
    Příspěvků
    2951
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Je to supr karta, rozhodně stojí za to jí mít v big-box Amize. A tady bych si dovolil připomenou svůj článeček ;o)))
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 500+ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T Mac mini G4 ]

  5. #5
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    2659
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Ja uz tedy mam Toccatu, ale bavi me to stavet.

  6. #6
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    33
    Příspěvků
    1068
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Já taky!!! Budete jí někdo objednávat, že bych se přidal.

  7. #7
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    2659
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Quote springy původně napsal: View Post
    Já taky!!! Budete jí někdo objednávat, že bych se přidal.
    Ty si to budes stavet?

  8. #8
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    2659
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Moc jsem o tom tedy nenasel. Je uz ten plosnak hotovy nebo ne?

  9. #9
    springy's Avatar
    Datum registrace
    20.02.2013
    Město
    České Budějovice
    Věk
    33
    Příspěvků
    1068
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Všechno je patrně v socketech, to bych zvládnout mohl.

  10. #10
    AmiFish's Avatar
    Datum registrace
    01.11.2015
    Město
    Most
    Věk
    48
    Příspěvků
    62
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Ještě by někdo mohl reinkernovat Prelude 1200 do clockPortu. Tu bych si postavil.
    Amiga 1200 +OS3.9 + Blizzard IV30/50 FPU+ 32 MB Fast + CF2IDE + Indivision AGA Mk2 + PCMCIA2CF

  11. #11
    Sponzor uunek's Avatar
    Datum registrace
    18.11.2008
    Město
    Třebíč
    Příspěvků
    427
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Take bych jednu desku vzal. Zkusil bych to jako springy vlastnimi silami. Me okoli uz musi byt neustalym otravovanim o pajeni ci opravu urcite dost otravene ;-).

  12. #12
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    771
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Tak jestli zacne pajet i uunek, tak do toho jdu taky!

    Uplne si to predstavuju jak to budeme pajet simultanne, kazdy to bude snimat webkamerou a IDEfix nas bude virtualne pohlavkovat zatimco bude popijet lahvace a vse sledovat na velke televizi. Skoro jak pan Lorenc

  13. Líbí se mi springy, Lisiak4, Turrican, Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
  14. #13
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    2659
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Koukal jsem na ten zvukovy cip a asi to snadno sehnat nepujde, leda ho sundat z nejake karty do PC.

  15. #14
    Kachna Obecna's Avatar
    Datum registrace
    09.04.2009
    Město
    Hrádek nad Nisou
    Věk
    38
    Příspěvků
    133
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Taky bych přivítal nějakou stavebnici do clockportu, do A600
    Amiga 600 rev.1.5, A604 1MB ChipRAM, ROM 3.1, Fúria S628 68000/28 1,5MB Fast, FuriaRAM 8MB Fast, SUBWAY USB, IDE FIX Express, CF 4GB 3x; MAS Player
    Efika 5200B Directron Case + PicoPSU, HDD, Radeon 9250 128Mb, MorphOS Registered

  16. #15
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    51
    Příspěvků
    1350
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Prelude Z2 replica

    Quote k0x původně napsal: View Post
    Tak jestli zacne pajet i uunek, tak do toho jdu taky!

    Uplne si to predstavuju jak to budeme pajet simultanne, kazdy to bude snimat webkamerou a IDEfix nas bude virtualne pohlavkovat zatimco bude popijet lahvace a vse sledovat na velke televizi. Skoro jak pan Lorenc
    ...tam vždycky sedí Lorenc.
    A1200 Infinitiv, BPPC166/040/25,128MB, Bvision, HDD 8,6GB PFS3, CDRW, 4xEIDE Buff. 19'' LCD
    A1200 Infinitiv, Mediator, Apollo1260/80, 64MB, VooDoo3 3000, SB128, LAN, HDD 20GB PFS3, Combo ASUS.
    A1200 Desktop, B1230, 32MB, HDD 2,5'' 30GB PFS3, slimCD-ROM, scandoubler. A1200 Desktop, B1220, CF-IDE 1GB PFS3.
    A600, Apollo620, 4MB Fast, 2MB Chip, Kick3.1, CF-IDE 512MB. A k tomu ještě CD32, 2x A600, 2x A500+, M1438S, CF-PCMCIA...
    Jo, a ještě PEGASOS I. a EFIKA.

  17. Líbí se mi Turrican, Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots