Zobrazuji výsledky 1 až 12 z 12
  1. #1
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1718
    Post Thanks / Like

    Výchozí Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    Kdybyste s tím někdo chtěli blbnout.
    http://www.amigamortal.cz/nainstalov...lassic-winuae/

    Ještě tam chybí pár maličkostí, ale více méně to odpovídá mým představám.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  2. Poděkovat jack-3d, ghh, bigmac, Solaris104, springy, kunilingus, Delihc, trafo, k0x, krtek11, Angelou, Slacha, Scavenger - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi davesade, ObiWanKen, pavlor - těmto lidem se příspěvek líbí
  3. #2
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3297
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    To je nářez! Podrobněji to už ani nelze. Dobrá práce DaMi!
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  4. #3
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4458
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    To muselo dát příšerný práce! Přitom taková blbost, co?
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  5. #4
    Boboo's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Nitra
    Věk
    45
    Příspěvků
    2684
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    Vycerpavajuci manual, to muselo zabrat kopec casu a skusania. Vdaka!
    Amiga 600 2MB Chip, Furia 030/40MHz, FDD HD 1,76MB (AriseR6i)
    Furiatune homepage

  6. #5
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1718
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    Vlastně čím víc jsem se tím zabýval, tím přicházelo víc otázek jak udělat to či ono. A jak jsem to všechno prozkoumával, tak kolem mě rostly hromady "áčtyřek" s poznámkami. Já jsem si to napsal tak trochu pro mě, až to zase zapomenu, tak abych si to dokázal rychle připomenout .
    Mimochodem, dokážete mi někdo z ajťáků jednoduše vysvětlit, k čemu používat SLIRP? Případně jakou to má výhodu oproti běžnému automatickému nastavení počítače v sítí?
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  7. Líbí se mi Lisiak4 - těmto lidem se příspěvek líbí
  8. #6
    Administrátor Doda's Avatar
    Datum registrace
    24.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    44
    Příspěvků
    3467
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    Ma to tedy masakralni rozsah

    SLIRP je varianta SLIP, protokolu, pouzivaneho v drevni h dobach internetu po seriovych linkach, obvykle modemech. Tady asi zrejme jen nejak vyuzili skutecnosti, ze tyto historicke veci jsou jednoduche a hodila se jim nejaka vlastnost. Nekdy to prozkoumam.

  9. Poděkovat DaMi - tito lidé za příspěvek poděkovali
  10. #7
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    747
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    našel sem na ulož to tenhle:

    link odebrán

    je to oneclick OS 4.1 FE. spustí se automaticky plně funkční OS 4.1. FE ve winuae je to s HDF. Nikdy sem to v reálu neviděl a je to moooc pěkný
    Naposledy upravil Poison : 24.10.2017 v 18:54:12

  11. #8
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    @DaMi

    Skvela prace! Jen pro doplneni, v nekterych pripadech je PicassoIV lepsi volbou, nez UAEGFX - na mem notebooku s Intel HD 5500 je PicassoIV podstatne rychlejsi nez UAEGFX. Mam nativni rozliseni 1366x768, takze UAEGFX stejne nepotrebuji.

  12. #9
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    @Poison

    Prosim odstran ten link, kdo to chce najit, si to stejne najde. At nikdo netvrdi, ze tu propagujeme nelegalni software.

    Diky!
    Naposledy upravil pavlor : 24.10.2017 v 19:15:31

  13. #10
    Poison's Avatar
    Datum registrace
    07.03.2011
    Město
    Kutná Hora
    Věk
    40
    Příspěvků
    747
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    Quote pavlor původně napsal: View Post
    @Poison

    Prosim odstran ten link, kdo to chce najit, si to stejne najde. At nikdo netvrdi, ze tu propagujeme nelegalni software.
    ok, chtěl sem jen pomoci . . . .

  14. Poděkovat pavlor - tito lidé za příspěvek poděkovali
  15. #11
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    45
    Příspěvků
    1718
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    Quote pavlor původně napsal: View Post
    @DaMi

    Skvela prace! Jen pro doplneni, v nekterych pripadech je PicassoIV lepsi volbou, nez UAEGFX - na mem notebooku s Intel HD 5500 je PicassoIV podstatne rychlejsi nez UAEGFX. Mam nativni rozliseni 1366x768, takze UAEGFX stejne nepotrebuji.
    2Pavlor: Ten uaegfx je opravdu pomalejší, taky ho nepoužívám, protože jedu v menším rozlišení. Nicméně mám i 4k monitor a chtěl jsem si to zkusit i na něm a tam to bylo potřeba.

    Ještě se zeptám, zda máš OS4.1 připojený k netu. Pokud ano, jakou síťovku emuluješ? Mně se nejvíc osvědčila ta Commodore 2065, přijde mi to výborně stabilní.

    Máš nějaké zkušenosti/ porovnání s uaegfx/PicassoIV na WB3.9? Je to tam taky pomalejší? Viděl jsem na eab, že Toni W. pro WB3.9 doporučuje uaegfx.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  16. #12
    pavlor's Avatar
    Datum registrace
    15.02.2007
    Město
    Sokolov
    Věk
    35
    Příspěvků
    409
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE

    @DaMi

    Rychlost UAEGFX (pod OS4) hodne zavisi na host graficke karte - na bratrove desktopu je vykon srovnatelny s PicassoIV. Pouzivam emulovanou PCI LAN kartu, A2065 jsem mel kdysi, rychlost je zhruba stejna, spolehlivost cca take (ale ja pouzivam stare WinUAE 3.4.x beta, nove verze jsem zkousel jen letmo).

    Pod 68k neni co resit - UAEGFX pracuje rychlosti blesku, s PowerPC emulaci nesrovnatelne (mimochodem, .chip driver pro cirrus logic je v Compatibility prefs nakonfigurovan bez JIT, ale mne to funguje i pod Petunii bez jakychkoli problemu - ziska se tak trochu GFX rychlosti navíc).

  17. Poděkovat DaMi - tito lidé za příspěvek poděkovali

Podobná témata

  1. Už tu někdo má 4.1 Classic?
    By MisticJoe in forum AmigaOS 4.x Classic
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.10.2018, 15:03:20
  2. Mac Fusion emulace MacOs na AmigaOS ve WinUAE.
    By RuThaN in forum Emulace na Amize
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 27.10.2016, 17:47:01
  3. Prodám AmigaOS 4.1 Final Edition Classic
    By springy in forum Prodej, nákup, výměna a darování
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 27.01.2015, 21:19:05
  4. Anketa: Koupíte si AmigaOS 4 classic?
    By Chain in forum AmigaOS 4.x Classic
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 01.10.2009, 19:00:46
  5. Jak rozchodit CD vypalena v PC?
    By Brouk Ouk in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 05.08.2007, 17:20:01

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots