Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazuji výsledky 21 až 39 z 39
  1. #21
    TherioN's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2007
    Město
    Banská Bystrica
    Věk
    45
    Příspěvků
    210
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    ano tiez si myslim, tu je test s arcade masinkou:

    https://www.youtube.com/watch?v=DQGZ-avCnZg
    Naposledy upravil TherioN : 04.11.2017 v 15:46:20
    --------------------------------------------------
    AMD RYZEN 7 2700x 16GB DDR4 RAM AMD 7850 2GB, MAC OS X HighSierra, A1200 + Blizzard 1230/50Mhz + 32MB RAM

  2. #22
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1339
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    RCA2HDMI - za tu cenu tomu lze leccos odpustit

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 5.jpg
Zobrazeno: 15
Velikost: 53,6 KB
ID: 9112Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 1.jpg
Zobrazeno: 14
Velikost: 79,6 KB
ID: 9109Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 2.jpg
Zobrazeno: 14
Velikost: 74,6 KB
ID: 9110
    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 3.jpg
Zobrazeno: 11
Velikost: 55,0 KB
ID: 9111Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 6.jpg
Zobrazeno: 11
Velikost: 91,7 KB
ID: 9113Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: 4.jpg
Zobrazeno: 11
Velikost: 75,8 KB
ID: 9114


    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_20190125_233409.jpg
Zobrazeno: 72
Velikost: 581,0 KB
ID: 9106Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_20190126_023634.jpg
Zobrazeno: 66
Velikost: 553,4 KB
ID: 9107Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_20190126_172432.jpg
Zobrazeno: 66
Velikost: 608,8 KB
ID: 9108
    Naposledy upravil k0x : 06.02.2019 v 22:35:12

  3. #23
    Jen's Avatar
    Datum registrace
    05.05.2014
    Město
    Brno
    Příspěvků
    32
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    A co tento převodník?

    https://www.romistore.cz/amiga-prisl...prevodnik.html

    Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Přemýšlím jaký pořít...
    Amiga 600, Atari 1040 STE, Falcon 030, Powerbook G4 12", 2X MacPro 1.1

  4. #24
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1339
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    Quote Jen původně napsal: View Post
    A co tento převodník?

    https://www.romistore.cz/amiga-prisl...prevodnik.html

    Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Přemýšlím jaký pořít...
    Ano, fakci obstojne. Je na to mnozstvi recenzi.

    A jeste jeden tip: hledej verzi bez napisu Amiga

  5. #25
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4108
    Post Thanks / Like
    Naposledy upravil Predseda : 06.02.2019 v 14:16:24
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  6. Líbí se mi Dedy - těmto lidem se příspěvek líbí
  7. #26
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    789
    Post Thanks / Like
    forever

  8. #27
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    789
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    Quote k0x původně napsal: View Post
    RCA2HDMI - za tu cenu tomu lze leccos odpustit





    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_20190125_233409.jpg
Zobrazeno: 72
Velikost: 581,0 KB
ID: 9106Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_20190126_023634.jpg
Zobrazeno: 66
Velikost: 553,4 KB
ID: 9107Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: IMG_20190126_172432.jpg
Zobrazeno: 66
Velikost: 608,8 KB
ID: 9108
    toto je ovsem hrozny
    forever

  9. #28
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4108
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    No to je katastrofa, horší jak přes modulátor.
    "pořád lepší než stará s vypižlanýma dírama" (Solaris104 2017)



  10. #29
    trafo's Avatar
    Datum registrace
    18.09.2008
    Město
    Česká Třebová
    Věk
    43
    Příspěvků
    264
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    Koupil jsem ten na který odkazoval Předseda. Vyzkouším se všemi retro stroji a podám hlášení.
    A500,2xA500+(020),A600,CDTV,CD32,4xA1200(030),A400 0(040),komplet ATARI 8/16/32/64-bit,Didaktik192,Maťo,SharpMZ800,4xC64,C128

  11. #30
    looke's Avatar
    Datum registrace
    05.10.2009
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    337
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    Hele, co mate proti BenQ BL702A... Mne to prijde jako nejlepsiu reseni, jen to ma 15 kHZ misto 30ti...Ale jinak staci Amga RGB to VGA redukce a vse jede vcetne non PAL rozliseni... Az na interlaced....
    Naposledy upravil looke : 09.02.2019 v 06:04:09
    Didaktik M+D40+AY / Amiga 1200+4 GB 2,5" HDD+sampler JRC+BenQ BL702a+CF / ACD32+Paravision SX-1+ext. floppy - s odpalenym radicem :(((/ PowerMac G4 MDD 2x 1,42 GHz FW800+Airport+USB 2.0+PCI SATA+SSD

  12. #31
    Sponzor Lasice's Avatar
    Datum registrace
    03.05.2007
    Město
    Libochovice
    Věk
    41
    Příspěvků
    789
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    Quote looke původně napsal: View Post
    Hele, co mate proti BenQ BL702A... Mne to prijde jako nejlepsiu reseni, jen to ma 15 kHZ misto 30ti...Ale jinak staci Amga RGB to VGA redukce a vse jede vcetne non PAL rozliseni... Az na interlaced....
    o tom monitoru se samozrejme vi, nikdo proti tomu nic nema jen to kazdej resi jinak jo a 15kHz je snad pro Amigu zadouci...
    forever

  13. #32
    trafo's Avatar
    Datum registrace
    18.09.2008
    Město
    Česká Třebová
    Věk
    43
    Příspěvků
    264
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    Jo Benq mám taky a je super. Ale proč nezkusit něco dalšího.
    A500,2xA500+(020),A600,CDTV,CD32,4xA1200(030),A400 0(040),komplet ATARI 8/16/32/64-bit,Didaktik192,Maťo,SharpMZ800,4xC64,C128

  14. Líbí se mi Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí
  15. #33
    k0x's Avatar
    Datum registrace
    24.08.2013
    Město
    Ostrava
    Příspěvků
    1339
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize


  16. #34
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    52
    Příspěvků
    1539
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    Stylem provedení mi připomíná jednoho mého kamaráda... Jeho oblíbeným spojovacím a všeopravujícím materialem byla izolepa a stovky hřebíky.
    AmigaServiceMan

  17. Líbí se mi k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
  18. #35
    vvasha's Avatar
    Datum registrace
    19.12.2010
    Město
    Praha
    Příspěvků
    129
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    chlapi omlouvám se za lehčí off-topic, ale nechci zakládat nové vlákno, co si myslíte o tomto scandoubleru?

    Klikněte na obrázek pro zobrazení větší verze

Název: s-l1600.jpg
Zobrazeno: 19
Velikost: 108,4 KB
ID: 9157

    https://www.ebay.com/itm/Amiga-Scand...553a%7Ciid%3A1

  19. #36
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    871
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    ze to je nejaky takyto cisnky prevodnik http://www.amigamortal.cz/forum/show...ight=prevodnik akurat v krabicke.
    Je to lepsie ako nic, ale horsie ako nieco lepsie.
    A za tu cenu pomaly kupis aj Benq monitor. Koli krabicke je to 5x drahsie ako bez nej..
    Naposledy upravil DJM : 17.02.2019 v 11:16:35
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  20. Poděkovat vvasha - tito lidé za příspěvek poděkovali
    Líbí se mi k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
  21. #37
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    52
    Příspěvků
    1539
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    GBS převodník na sto způsobů a s koprovou omáčkou...

    Kup si BENQ a máš po starostech.
    AmigaServiceMan

  22. Líbí se mi k0x - těmto lidem se příspěvek líbí
  23. #38
    - Predseda's Avatar
    Datum registrace
    04.10.2006
    Město
    LV-426
    Věk
    41
    Příspěvků
    4108
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    A udělej to rychle, pomalu se přestává prodávat.

  24. #39
    Velký vezír IDEfix's Avatar
    Datum registrace
    05.09.2006
    Město
    Dvůr Králové n/L
    Věk
    52
    Příspěvků
    1539
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Zobrazovadlo k classic Amize

    Quote Predseda původně napsal: View Post
    A udělej to rychle, pomalu se přestává prodávat.
    Ale v případě nouze, vím kde je ukořistit! U nás v pekárně na pěší zóně maj dva na pultě a zobrazujou na ně výstupy z Anrejovi EET pýtchoviny. Bože, takové plýtvání vzácnými technickými prostředky...
    AmigaServiceMan

  25. Líbí se mi Dedy, k0x - těmto lidem se příspěvek líbí

Podobná témata

  1. Už tu někdo má 4.1 Classic?
    By MisticJoe in forum AmigaOS 4.x Classic
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.10.2018, 15:03:20
  2. Jak rozchodit AmigaOS 4.1 Classic ve WinUAE
    By DaMi in forum AmigaOS 4.x Classic
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 24.10.2017, 22:15:12
  3. MacOS Classic na Pegasosu II
    By Prober in forum Ostatní
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 12.06.2014, 23:10:24
  4. Classic Amiga a USB zvukovka
    By MisticJoe in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 27.02.2013, 18:50:54
  5. ZX Spectrum - FUSE - na OS4 classic
    By Doda in forum Emulace na Amize
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 20.03.2009, 23:44:29

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots