Zobrazuji výsledky 1 až 20 z 20
  1. #1
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Nazdar kluci.
    Moje google-fu neni z nejhorsich obecne, ale proste jsem bud uplne blbej anebo slepej... nedari se mi najit nejaka slusna verze Simona dvojky.
    Co vim, tak byl puvodni CD release v roce 2000, pak snad existuje i verze pro CD32 a hypoteticky snad existuje nejaka oklestena disketova verze, co jsem zjistil.

    V tom vysledku - na Zabijacke Gorile nic neni (jenom prvni dil) a tim padem jsem asi skoncil.

    Vi nekdo o tom, kde hru splasit, idealne WHDload, abych proste mohl hru hrat bez nejakych slozitosti s emulaci CD32 a CD obecne?
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  2. #2
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Ja to mam na harddisku a ma to cca. 176MB. Pouzivam ale PC/CD ROM verziu v Amiga ScummVM, lebo ide aj na grafickej karte a je tam aj muzika, co bohuzial v amiga verzii neni...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  3. #3
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Hmm, SCUMMVM mne nenapadlo pouzit, to zkusim taky. Ale ted jsem mel na mysli nativni Amiga verzi teda. Asi to zkusim z toho CD.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  4. #4
    TherioN's Avatar
    Datum registrace
    26.07.2007
    Město
    Banská Bystrica
    Věk
    45
    Příspěvků
    229
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    ftp://grandis.nu/Commodore_Amiga/CD/AmigaCD/Game/

    simon the Sorcerer II - The Lion, the Wizard and the Wardrobe (199(Epic Interactive)(M3).zip
    --------------------------------------------------
    AMD RYZEN 7 2700x 16GB DDR4 RAM AMD 7850 2GB, MAC OS X HighSierra, A1200 + Blizzard 1230/50Mhz + 32MB RAM

  5. #5
    ghh's Avatar
    Datum registrace
    14.10.2006
    Město
    Praha
    Věk
    42
    Příspěvků
    1313
    Post Thanks / Like

    Výchozí Simon the Sorcerer 2 HD

    Mam tohle http://ghh.wz.cz/friends/simon2hd.lha
    Je tam i RTG a PPC verze.
    Amiga DraCo DaMi PegasosII G4 G5

  6. #6
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Dik, prozkousim to! Na Praseti to chci dohrat.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  7. Líbí se mi jack-3d, Chain - těmto lidem se příspěvek líbí
  8. #7
    Scener jack-3d's Avatar
    Datum registrace
    28.04.2009
    Město
    Brno
    Věk
    36
    Příspěvků
    3265
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Aha, další adept na projektor ;o)
    http://jack.untergrund.net [ AMIGA 600 AMIGA 1200 AMIGA 1200T AMIGA 2000 AMIGA 4000 AMIGA 4000T CD32 Mac mini G4 ]

  9. #8
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Hmm, tak tu Amiga verzi se mi nedaří spustit. Obrazovka zčerná a to je tak všechno. SCUMMVM ale jede!
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  10. #9
    Administrátor DaMi's Avatar
    Datum registrace
    29.09.2005
    Město
    Praha - Stodůlky
    Věk
    44
    Příspěvků
    1653
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Quote davesade původně napsal: View Post
    Hmm, tak tu Amiga verzi se mi nedaří spustit. Obrazovka zčerná a to je tak všechno. SCUMMVM ale jede!
    Já mám nainstalovaný čistý WB 3.1 a v něm mi ta verze od GHH normálně jede. Ani se to neinstalovalo, jen jsem to spustil.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    ---------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

  11. #10
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    A je to i namluvene? Jestli jo, tak to zkusim jeste.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  12. #11
    kunilingus's Avatar
    Datum registrace
    29.12.2015
    Město
    Hill Valley 1955
    Příspěvků
    761
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Je to namluvené. Šlo mi to v pohodě pod UAE, nemusel jsem nijak laborovat s konfigurací.
    1) mountni image SS2 ve woknech
    2) přidej si drive do UAE a pojmenuj ho SimonII (to je důležitý)
    3) nainstaluj v UAE
    4) nech ve woknech namountovanej
    5) spust hru
    Naposledy upravil kunilingus : 20.11.2017 v 12:36:19
    Ooou nly a mííííí gáááááááá, mejks it pááá si bľľľľľľľľ ♫♫♫

  13. #12
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    OK, ja to musim rozjet na Amize nejak. Pod WinUAE je to pro mne nanic.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  14. Líbí se mi krtek11, Delihc - těmto lidem se příspěvek líbí
  15. #13
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Super, tak verze od GHH funguje! Super díky pane!

    Zvuky a dabing jede (klávesa T, resp. V), ale nejede mi hudba. To je snad poslední věc už. BTW hudba mi nejede ani pod SCUMMVM, jenom zvuky.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  16. #14
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    simon 2 je na amigu co sa tyka hudby odflaknuty a ten co to portoval na amigu sa vykaslal na prehravanie MIDI hudby, alebo konverzie do MODov...
    Preto som radsej v amiga Scumme pouzil DOS verziu tejto hry kde je aj hudba. Aj ked ja si neviem na tie midi hudby z dos hier zvyknut...
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  17. #15
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Nekde na EAB se nekdo ptal, jestli mam spravne nakonfigurovane AHI. Ale to se mi nezda. Podle mne tam hudba vubec neni. Jeste to prubnu jednou pod SCUMMVM.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  18. #16
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    no ved ti pisem ze hudba v amiga verzii neni (ani v Scumme)... Cez AHI su len zvuky - dabing... Proste ja som kedysi cital ze ten co to robil na Amigu sa vyhovaral ze nevie spravit MIDI player. Co na to mam viac povedat ?

    PS: Na Simone 1 sa mi okrem nadhernej grafiky prave velmi pacili aj melodicke muziky a ked som potom vyskusal CD32 verziu tak to nemalo chybu (este + dabing). Simon 1 amiga verzia ovela lepsia ako DOS verzia...

    PS2: Dvojka ma koli hudbe aj odradila a nikdy som ju nepresiel, lebo ma to take tiche nebavilo...
    Naposledy upravil DJM : 22.11.2017 v 18:56:57
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  19. #17
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Jo aha... ja zil v tom, ze SCUMMVM verze (z PC tedy) obsahuje MIDI hudbu přes interní emulátor a že namluvené věty jedou přes AHI.

    Já jsem právě dvojku rozjel pod SCUMMVM na svém Mackovi a tam jede pochopitelně v plné parádě. Ale rád bych na Amize no. S tou hudbou je to teda pěkně na pytel.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  20. #18
    D.T.A. Software Studio DJM's Avatar
    Datum registrace
    03.02.2013
    Město
    Nitrianske Rudno
    Věk
    36
    Příspěvků
    907
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    No v Amiga SCUMMVM tiez rozchodis MIDI hudbu cez interny emulator, akurat musis pouzit inu verziu SIMONA 2, nie AMIGA verziu !
    Amiga 1200T (E/Box)+BlizzardPPC 603p/363+060/66+BVision PPC+256MB+KS3.1+Cocolino+Lyra 2+Fast Ata MK-IV+320GB WD Blue 3200AAJB PATA HDD(PFS3)+dvdrw+dvd+cf2ide
    Amiga 1200+BlizzardPPC 603e/210+040/25+128MB+KS3.1+CF4GB(PFS3)

  21. #19
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    No pro SCUMMVM mam samozrejme PC verzi.
    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  22. #20
    Moderátor davesade's Avatar
    Datum registrace
    01.12.2006
    Město
    Los Angeles 2019, Praha
    Věk
    37
    Příspěvků
    2572
    Post Thanks / Like

    Výchozí O: Simon the Sorcerer 2 (WHDLoad)

    Amiga 1200 + Blizzard 1260 + 64 MB RAM + CF2IDE + Indivision AGA Mk1 + PCMCIA2CF + WHDLoad registered

  23. Líbí se mi Lasice - těmto lidem se příspěvek líbí

Podobná témata

  1. WHDLoad
    By ExiE in forum Hry
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 23.03.2019, 18:49:26
  2. MOS + WHDLoad
    By lacoh in forum Aplikace
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 25.05.2017, 22:53:32
  3. Software 68k WHDLoad v18.2
    By Solaris104 in forum Novinky
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 26.12.2015, 18:20:05
  4. WHDLoad hry
    By Lasice in forum Otázky začátečníků
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 13.05.2010, 09:12:41

Povolení psaní zpráv

  • Nemůžete otevírat nová témata
  • Nemůžete odesílat odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Thumbnail Screenshots by Thumbshots